Overslaan en naar de inhoud gaan

Public Professional

Bedrijf: YSE
Richting(en): Banking / Finance, IT / ICT, PR / Communicatie, HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van YSE

Heb jij ervaring met projectmanagement van maatschappelijke impact? En heb jij interesse in bedrijfsmatige vraagstukken in de publieke sector? Ben jij energiek, daadkrachtig en ben je graag de verbindende schakel? Dan is Public Professional misschien wel wat voor jou!

Let op: we hebben onze sollicitatieprocedure iets aangepast, zie hieronder bij 'solliciteren'.

Wat ga je doen?

Als Public Professional voer je meerdere opdrachten uit binnen verschillende bestuurslagen in de publieke sector. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld het Ministerie van Financiën, Ministerie van Defensie, Rijkswaterstaat, grotere gemeenten zoals Den Haag en de Drechtsteden, ZBO’s zoals de RDW en het UWV en andere organisaties met een publieke functie zoals het LUMC en de NS.

Tijdens het programma doe je opdrachten bij verschillende organisaties. Daarbij richt je je meestal op bedrijfsmatige vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan  het adviseren van een directie bij de Gemeente Den Haag, het begeleiden en implementeren van een verandertraject bij het LUMC of het uitvoeren van een intern onderzoek bij het Ministerie van Financiën.

Hier kun je lezen wat de huidige trainees nu doen. 

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de rol van projectmanager, organisatieadviseur of consultant;
  • Je wilt jouw ervaring inzetten door projecten uit te voeren in bedrijfsonderdelen van de publieke sector, bijvoorbeeld HR, IT, Finance, Communicatie;
  • Je bezit over een hoge mate van innovatiekracht, pro-activiteit en ondernemerschap;
  • Je hebt politieke sensitiviteit waardoor je tussen mensen en verschillende belangen kunt bemiddelen;
  • Je vindt het leuk om meerdere dingen naast elkaar te doen: je opdracht, trainingen, de Talent Area, events, etc.;
  • Je creëert verbinding op een positieve en energieke manier, zowel binnen de organisatie waar je werkt als naar buiten toe.

 

Ga naar de website van YSE

Andere vacatures

werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Projects Traineeship

Alle richtingen

YSE - Utrecht

Ben jij een echte aanpakker en is “Niet l*llen, maar poetsen” jouw levensmotto? Kan jij niet wachten om je handen uit de mouwen te steken als projectondersteuner of projectleider? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook groeien door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Projects Traineeship
Aanmelden tot en met

Digital traineeship

IT / ICT, Consulting, Management

YSE - Utrecht

Denk jij altijd Agile en is innovativiteit jouw grootste kwaliteit? Wil je organisaties toekomstbestendig maken met digitale strategieën, toepassingen en/of producten? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook toekomstbestendig worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Digital traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Recruiter bij YSE

HRM / Recruitment

YSE - Utrecht

YSE is een snelgroeiende, jonge en energieke organisatie. Wij dragen graag bij aan de groei van organisaties (onze klanten) door ze te laten samenwerken met Young Professionals (onze YSE-ers) en zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties.

Om onze groei verder te faciliteren, zoeken we een Recruiter voor ons team!

Recruiter bij YSE