INTERCOMPANY SUPPLY CHAIN MANAGEMENT TRAINEESHIP | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

YSEINTERCOMPANY SUPPLY CHAIN MANAGEMENT TRAINEESHIP

Aanmeld Deadline 21-03-2014
Startdatum 28-04-2014
Richting

Marketing

Supply Chain

Management

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Locatie
Baarn
Deadline:
21-03-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Marketing

,

Supply Chain

,

Management

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Baarn
Startdatum:
28-04-2014
21-03-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Traineeships van YSE

INTERCOMPANY SUPPLY CHAIN MANAGEMENT TRAINEESHIP

Wil jij deel uitmaken van de supply chain van niet één, maar van meerdere organisaties door bijvoorbeeld de kosten en kwaliteit van goederen, processen en diensten te optimaliseren? Ben jij een enthousiaste Young Professional die op een strategisch verantwoorde en duurzame wijze verandering en vernieuwing kan brengen binnen de wereld van inkoop door over afdelingsgrenzen heen te kijken, circulaire processen tastbaar te maken en….? Wil je jezelf ontwikkelen als een business partner?

Wij zoeken Young Professionals die verantwoordelijkheid nemen en het vertrouwen hebben dat ze in twee jaar kunnen uitgroeien tot de leider van de toekomst binnen de supply chain van verschillende organisaties. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu voor ons Intercompany Supply Chain Management Traineeship!

Lees meer

JIJ:

• creëert verbinding (intern en extern);
• weet wat (klanten van) klanten echt beweegt en bent met hen in contact;
• beschikt over uitstekende analytische vaardigheden, bent authentiek en een teamspeler;
• bent sociaal, ondernemend en neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid;
• hebt een overtuigende positieve uitstraling, een ‘just do it’ mentaliteit en een groot inlevingsvermogen;
• onderscheidt jezelf door een hoge mate van pro-activiteit, zelfstandigheid en lef;
• grijpt kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen en kan je vinden in ons motto: ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd!’;
• hebt affiniteit met of ervaring binnen de inkoop, supply chain management of sales;
• hebt een afgeronde universitaire/HBO opleiding; bij voorkeur in de Inkoop, Sales, Supply Chain Management, Logistiek of (Technische) Bedrijfskunde;
• hebt relevante nevenactiviteiten ontplooid en staat aan het begin van jouw carrière (maximaal drie jaar werkervaring).

Lees meer

WAT BIEDEN WIJ?

• Dynamiek en afwisseling in werk en organisatie. Als YSE-er voer je in twee jaar tijd verschillende projecten uit binnen de supply chain van diverse organisaties met de focus op de inkoop- en verkoopafdeling en het beheersen en optimaliseren van processen. Zo doe je veel kennis en ervaring op in verschillende branches en krijg je een totaal beeld waar organisaties hun waarde van goederen uithalen. Deze interactie versterkt onder andere de aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. De opdrachten lopen op in verantwoordelijkheid. Voorbeelden van opdrachten zijn het beschrijven en optimaliseren van processen, het ondersteunen van aanbestedings- en verkoopprocessen, het professionaliseren van (complexe) samenwerkingen en het formuleren van leveranciers strategieën.
• Training en coaching. Je besteedt één dag in de twee weken aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met andere YSE Young Professionals en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.

Lees meer

DEELNEMENDE ORGANISATIES

Dit traineeship geeft jou de uitgelezen kans om ervaring op te doen binnen de verschillende supply chains van enkele toporganisaties. Zo maak je kennis met diverse branches, zowel profit als non-profit. Om het ontwikkelprogramma vorm te geven, zijn wij benieuwd naar wat jij zoekt in een traineeship. Grijp deze kans om je in the picture te spelen en samen met andere Young Professionals woensdagochtend 16 april kennis te maken met YSE, het Supply Chain Management Traineeship en jouw input te geven bij ons op kantoor in Baarn. Interesse? Lees dan verder!

Lees meer

SOLLICITATIEPROCEDURE

Upload jouw CV en motivatiebrief t.a.v. Ebba Roessingh zo snel mogelijk via het webformulier op onze website (www.yseprogram.com). Na inzending wordt er binnen een week contact met je opgenomen. Op basis van jouw CV en motivatie maken wij een eerste selectie. Na deze selectie kan je worden uitgenodigd op 16 april. Hierna volgt een eventueel eerste gesprek met onze HR Adviseur. Als dit gesprek positief verloopt, volgt een tweede gesprek met een manager van YSE. De laatste ronde bestaat onder andere uit de sessie met inkoopdirecteuren op 15 mei.

Lees meer

Werken bij YSE

Branche
Consultancy
HR
Telecom / IT
Offshore/Maritiem
Technology / Industry
Transport / Logistic
Government / Education / Research
Hoofdkantoor Holland
Baarn