Overslaan en naar de inhoud gaan

Energietransitie traineeship Noord-Brabant

Bedrijf: YSE
Richting(en): Marketing / Product Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Noord-Brabant
Startdatum: 01 september 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wil jij bijdragen aan de energietransitie? Werken aan de toekomst van Brabant? En misschien wel het belangrijkste; gedurende een traineeship van 1,5 jaar jezelf laten groeien? Dan is dit traineeship iets voor jou!

Wat moet ik me voorstellen bij het energietransitie traineeship?

Tijdens dit traineeship ga jij jezelf onderdompelen in de wereld van energie om zo bij te kunnen dragen aan een succesvolle transitie naar duurzame energie. Hét onderwerp van de toekomst! Jij kan het verschil maken binnen dit zeer actuele en relevante maatschappelijke thema én daarbij je eigen kennis verbreden! Je doet dit door 2 opdrachten uit te voeren bij verschillende innovatieve MKB-ers of start-ups in Noord-Brabant, die bezig zijn met de uitdagingen van de toekomst.

Rollen die je in deze opdrachten zou kunnen vervullen zijn: projectleider, procesmanager of verandermanager. Daarnaast volg je een ontwikkelprogramma bij SKLLS. Door deze combinatie krijg je de kans om te ontdekken waar je goed in bent, wat bij je past, maar vooral om je te ontwikkelen en datgene te doen waar je energie van krijgt.

Hoe ziet ons ontwikkelprogramma er uit?

Naast de opdrachten die je uitvoert bij de MKB-ers zit je natuurlijk niet stil. Je volgt namelijk ook een ontwikkelprogramma: de School of SKLLS. Dit is een intensief ontwikkelprogramma dat je samen met de andere trainees volgt. Het programma bestaat uit coaching, intervisie en training gericht op inhoud én vaardigheid. Constant staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Daarnaast voer je met je mede-trainees een groepsopdracht uit.

Wie zoeken wij voor ons Energietransitie Traineeship?

Wat wij belangrijk vinden voor dit specifieke traineeship is het volgende. Jij:

 • hebt HBO of WO werk- en denkniveau en bent opgeleid in - bijvoorbeeld - de richting van (technische) bedrijfskunde, business innovation, sustainable business of een andere studie binnen het economische domein;

 • hebt 0-3 jaar werkervaring;

 • hebt een pre bij relevante ervaring door bijvoorbeeld een bijbaan in de energiesector, een stage bij een MKB of een studenten challenge ;

 • bezit over een hoge mate van innovatiekracht, pro activiteit en helikopterview;

 • kunt interdisciplinair schakelen en weet mensen mee te nemen;

 • wilt jezelf maximaal ontwikkelen om succesvol te zijn bij de opdrachtgever en grijpt kansen met beide handen aan!

Onze arbeidsvoorwaarden voor het Energietransitie Traineeship

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet. Jij krijgt:

 • een fulltime contract voor 1,5 jaar, met startdatum 1 september;

 • betaald - natuurlijk! Ons startsalaris is € 2.750,-

 • een plekje in de School of SKLLS. Dit ontwikkelprogramma volg je onder jouw werktijd;

 • tijd om te ontspannen! Met 24 vakantiedagen per jaar;

 • een NS Business Card, of indien nodig een leaseauto. Wel zo milieubewust;

 • een laptop. Omdat zonder het wel lastig werken wordt!

Sollicitatieprocedure Energietransitie Traineeship

Durf jij dit avontuur met ons aan? Tijdens je traineeship krijg je de kans om te ontdekken waar je goed in bent en welke rol en organisatie bij je passen. Maar je gaat ook datgene ontwikkelen waar jij echt energie van krijgt. Door de combinatie van ervaring opdoen op diverse opdrachten en de School of SKLLS ben jij na anderhalf jaar klaar voor een volgende stap in jouw carrière!

Let op: Dutch speaking applicants only!
Deadline: 17 juli

De sollicitatieprocedure

 1. Je upload jouw CV onderaan deze pagina. Wil je ons overtuigen? Je bent vrij om een motivatiebrief of video toe te voegen, maar niet verplicht!

 2. Wij proberen jouw CV zo snel mogelijk te bekijken en te beoordelen. Je krijgt in het begin van de daarop volgende maand bericht of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

 3. Mochten we na dit eerste gesprek enthousiast zijn dan ga je een capaciteitentest maken.

 4. Heb je de capaciteitentest gehaald, dan zien we je graag op de selectiedag!

 5. Is er na de selectiedag een match? Dan ontvang je van ons een aanbod op op 1 september te starten als energietransitie trainee! 

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

informatie analist bij RINIS

IT / ICT, Marketing / Product Management

YSE - Amstelveen, Nederland

Wil jij bijdragen aan veilige digitale gegevensuitwisseling tussen overheidsorganisaties, zoals de Belastingdienst, UWV, SVB en het Ministerie van Justitie en Veiligheid? Ben je proactief, goed in structuur aanbrengen, analyseren en en doorvragen? En heb je affiniteit met data-uitwisseling? Dan zoeken wij jou!

RINIS verbindt publieke organisaties door ze betrouwbaar en veilig digitale gegevens uit te laten wisselen. RINIS zorgt er voor dat publieke organisaties hun dienstverlening gegarandeerd, betrouwbaar en veilig kunnen aanbieden aan burgers en bedrijven. RINIS ontzorgt haar klanten en partners met full service oplossingen die BIO compliant en AVG proof zijn. Daarnaast geeft RINIS advies en zorgt voor continue vernieuwing van haar dienstverlening.

informatie analist bij RINIS
Aanmelden tot en met

Digital traineeship

IT / ICT, Consulting, Management

YSE - Utrecht

Denk jij altijd Agile en is innovativiteit jouw grootste kwaliteit? Wil je organisaties toekomstbestendig maken met digitale strategieën, toepassingen en/of producten? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook toekomstbestendig worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Digital traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Supply Chain Traineeship

Supply Chain

YSE - Utrecht

Werk jij graag in nauwe samenwerking met internationale leveranciers en distributeurs? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het lanceren van nieuwe producten in jouw eigen markt? YSE zoekt 3 enthousiaste trainees die aan de slag gaan bij een wereldwijde leider in de FMCG-markt!

 

Supply Chain Traineeship