Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital traineeship

Bedrijf: YSE
Richting(en): IT / ICT, Consulting, Management |
Niveau: WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van YSE

Denk jij altijd Agile en is innovativiteit jouw grootste kwaliteit? Wil je organisaties toekomstbestendig maken met digitale strategieën, toepassingen en/of producten? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook toekomstbestendig worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

En wat doe je dan precies in ons Digital traineeship?

Als Digital Young Professional bij YSE help jij organisaties klaar te maken voor de toekomst door ze te veranderen, verbeteren en nieuwe oplossingen te vinden. Uiteraard hebben deze trajecten altijd een digitaal component! Dat kan op strategisch niveau, tactisch niveau of operationeel niveau zijn. Je leest hier meer over onder het kopje “Wat zijn opdrachten waar je  in het Digital traineeship mee aan de slag gaat?”.

Tijdens dit traineeship voer je gemiddeld drie tot vijf projecten uit bij verschillende organisaties (onze klanten). Daarnaast volg je diverse trainingen en word je gedurende het traineeship gecoacht door een talentmanager. Je besteedt gemiddeld 10% van jouw werktijd aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling (gemiddeld 4 uur per week). 

Wat zijn opdrachten waar je in het Digital traineeship mee aan de slag gaat?

Tijdens je opdrachten ga je projectmatig aan de slag voor onze klanten. Iedere opdracht en iedere organisatie is anders. Op deze manier krijg je de kans om te ontdekken waar je goed in bent, wat bij je past, maar vooral om je te ontwikkelen en datgene te doen waar je energie van krijgt. De drie vakgebieden die onder ons Digital Traineeship vallen geven een idee van de vakgebieden waarin je opdrachten doet. 

  1. Bij Digital Transformation moet je denken aan het veranderen van organisaties om ze meer digitaal georiënteerd en wendbaar te maken. Een voorbeeld is het implementeren van een nieuw IT-systeem in een organisatie. 
  2. Bij Service design & Productdevelopment verbeter je producten en diensten door de klant(behoefte) centraal te zetten. 
  3. In het vakgebied Future Business houd je je bijvoorbeeld bezig met het verkennen van de mogelijkheden van nieuwe digitale ontwikkelingen. 

Dit soort projecten hebben we gedaan voor organisaties als: ABN Amro, Gemeente Den Haag, Logius, Mosadex, i+Solutions, AkzoNobel, Ministerie van Defensie en nog veel meer.... 

En hoe wordt er dan bepaald wat voor opdracht je doet? Dat doen we zo: aan de hand van jouw profiel wordt er een match gezocht met een opdrachtgever. Bij welke organisatie dit is? Dat weten we van tevoren nooit en willen ook samen met jou op zoek naar klanten!

Hoe ziet ons ontwikkelprogramma er uit?

Naast de opdrachten die je uitvoert bij onze klanten zit je natuurlijk niet stil. Je volgt namelijk ook ons ontwikkelprogramma: de School of YSE. Dit is een intensief ontwikkelprogramma dat je samen met andere (young) Professionals volgt.  Het programma bestaat uit coaching, intervisie met jouw trainingsgroep en training gericht op inhoud én vaardigheid. Constant staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Daarnaast is er ruimte voor extra inhoudelijke verdieping van jouw digital kennis. Zo kun je bijvoorbeeld trainingen volgen over Design Thinking, Growth Hacking of programmeren. Je bepaalt zelf waar jij jouw extra ontwikkelruimte aan wil besteden (maar stemt dit wel af met jouw talentmanager). 

Durf jij dit avontuur met ons aan? Tijdens je traineeship krijg je de kans om te ontdekken waar je goed in bent en welke rol en organisatie bij je passen. Maar je gaat ook datgene ontwikkelen waar jij echt energie van krijgt. Door de combinatie van ervaring opdoen op opdracht en de School of YSE ben jij na YSE klaar voor een volgende stap in de digitale arbeidsmarkt! 

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.

  • Fulltime contract voor onbepaalde tijd;
  • Bruto startsalaris van €2450,- met doorgroei naar €3000,- na het tweede jaar;
  • Een ontwikkelprogramma met een marktwaarde van €14.400 per jaar;
  • 24 vakantiedagen;
  • Een NS Business Card, of indien nodig een leaseauto;
  • Laptop.

Waar?

Wij zijn gevestigd in Utrecht aan de Joseph Haydnlaan 2A. In dit bedrijfsverzamelpand bewonen wij een ruimte van bijna 300m2 vol planten, zonlicht en flexibele werkplekken (voor ieder wat wils!). Hier vinden de trainingen meestal plaats en heb je de ruimte om te werken als je niet bij de opdrachtgever zit. 

Ga naar de website van YSE

Andere vacatures

werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Projects Traineeship

Alle richtingen

YSE - Utrecht

Ben jij een echte aanpakker en is “Niet l*llen, maar poetsen” jouw levensmotto? Kan jij niet wachten om je handen uit de mouwen te steken als projectondersteuner of projectleider? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook groeien door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Projects Traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Senior IT Security Analist/ SOC Analist UWV

IT / ICT

YSE - Utrecht

Ben jij klaar voor de next level cyber security? Kunnen we jou altijd blij maken met de nieuwste ontwikkelingen op cyber security? Weet jij als IT Security Analist met jouw ervaring en kennis de data van miljoenen Nederlanders te beschermen? Dan is dit jouw vacature! In de rol IT Security Analist ben je onderdeel van het blue team van de grootste digitale dienstverlener in het Sociaal Domein. Dit betekent een grote verantwoordelijkheid en heel afwisselend werk omdat je elke keer analyses uitvoert in verschillende systemen en omgevingen. Bovendien werk je in een hecht team met bevlogen collega’s en is er veel ruimte voor ontwikkeling en volop opleidingsmogelijkheden.

Senior IT Security Analist/ SOC Analist UWV
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

informatie analist bij RINIS

IT / ICT, Marketing / Product Management

YSE - Amstelveen, Nederland

Wil jij bijdragen aan veilige digitale gegevensuitwisseling tussen overheidsorganisaties, zoals de Belastingdienst, UWV, SVB en het Ministerie van Justitie en Veiligheid? Ben je proactief, goed in structuur aanbrengen, analyseren en en doorvragen? En heb je affiniteit met data-uitwisseling? Dan zoeken wij jou!

RINIS verbindt publieke organisaties door ze betrouwbaar en veilig digitale gegevens uit te laten wisselen. RINIS zorgt er voor dat publieke organisaties hun dienstverlening gegarandeerd, betrouwbaar en veilig kunnen aanbieden aan burgers en bedrijven. RINIS ontzorgt haar klanten en partners met full service oplossingen die BIO compliant en AVG proof zijn. Daarnaast geeft RINIS advies en zorgt voor continue vernieuwing van haar dienstverlening.

informatie analist bij RINIS