Overslaan en naar de inhoud gaan

Data Science Traineeship

Bedrijf: YSE
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Utrecht
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Do you have IT in you to become a future tech leader?

Als Data Science Young Professional bij YSE ga je aan de slag bij organisaties waar jij waarde gaat toevoegen door jouw inzichten te delen aan de hand van Data en AI. Je weet hoe je Machine Learning, AI en Data technieken in kunt zetten om vraagstukken uit de praktijk op te lossen en vervolgens de resultaten op een heldere en verklaarbare manier te presenteren middels visualisaties zodat de belangrijkste stakeholders begrijpen welke impact het gaat hebben op de business.

Een data science traineeship bij YSE, wat is dat precies?

Je brengt innovatie op het gebied van Data en AI in de praktijk. Tijdens jouw traineeship ga je bij onze klanten aan de slag met data-driven problemen zoals risicoanalyses, fraudeonderzoek of customer insights. Je creëert daarbij algoritmes op basis van grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. Daarnaast volg je een tweejarig ontwikkelprogramma bij YSE. Door deze combinatie krijg je de kans om te ontdekken waar je goed in bent, wat bij je past, maar vooral om je te ontwikkelen en datgene te doen waar je energie van krijgt.

Tijdens dit traineeship voer je gemiddeld drie tot vijf opdrachten uit bij verschillende organisaties (dit zijn dus onze klanten en jouw opdrachtgever). Je leert op deze manier ook de markt kennen en kan je netwerk uitbreiden! Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Natuurlijk helpen wij jou daarbij. Zo volg je diverse trainingen (samen met een jouw eigen trainingsgroep) en word je gedurende het traineeship gecoacht door een talentmanager. Praktisch gezien betekent dit dat je  gemiddeld 10% van jouw werktijd aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling besteed. 

Wat ga je doen in ons Data traineeship?

Organisaties moeten zich steeds sneller aanpassen door alle technische innovaties en maatschappelijke eisen. De uitdaging worden steeds complexer. Ze worstelen om het juiste talent voor deze uitdagingen te vinden. Daar kom jij in beeld.

Tijdens je traineeship zul je projectmatig werken bij onze klanten. Dat noemen wij “op opdracht gaan”. Geen enkele opdracht en geen enkele organisatie waar je deze uitvoert is hetzelfde. Op deze manier krijg je de kans om te ontdekken waar je goed in bent, wat bij je past, maar vooral om je te ontwikkelen en datgene te doen waar je energie van krijgt. 

Als Data Young Professional loop jij voorop in verandering en innovatie. Tijdens jouw opdrachten duik jij de diepte in van data. Jij zorgt ervoor dat jouw opdrachtgevers beter inzicht krijgen in wat die data betekent en hoe deze omgezet kan worden naar waardevolle predictiemodellen voor de business. Jij bouwt innovatieve prototypes en modellen die er echt toe doen en je begeleidt de technische implementatie hiervan. Zo maak je dus echt impact met data! 

En hoe wordt er dan bepaald wat voor opdracht je doet? Dat doen we zo: aan de hand van jouw profiel wordt er een match gezocht met een opdrachtgever. Bij welke organisatie dit is? Dat weten we van tevoren nooit en willen ook samen met jou op zoek naar klanten!

Hoe ziet ons ontwikkelprogramma er uit?

Naast de opdrachten die je uitvoert bij onze klanten zit je natuurlijk niet stil. Je volgt namelijk ook ons ontwikkelprogramma: de School of YSE. Dit is een intensief ontwikkelprogramma dat je samen met andere (young) Professionals volgt.  Het programma bestaat uit coaching, intervisie met jouw trainingsgroep en training gericht op inhoud én vaardigheid. Constant staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Bij onze partner BIT volg je trainingen op het gebied van datavisualisatie, deployment en database architectuur. Wij zorgen voor projecten waarin jij wordt uitgedaagd om jouw Data Science-kennis tot een hoger niveau te tillen.

Durf jij dit avontuur met ons aan? Tijdens je traineeship krijg je de kans om te ontdekken waar je goed in bent en welke rol en organisatie bij je passen. Maar je gaat ook datgene ontwikkelen waar jij echt energie van krijgt. Door de combinatie van ervaring opdoen op opdracht en de School of YSE ben jij na YSE klaar voor een volgende stap in jouw carriere! 

Vooraanmelden

Andere vacatures

Aanmelden tot en met

Digital traineeship

IT / ICT, Consulting, Management

YSE - Utrecht

Denk jij altijd Agile en is innovativiteit jouw grootste kwaliteit? Wil je organisaties toekomstbestendig maken met digitale strategieën, toepassingen en/of producten? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook toekomstbestendig worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Digital traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Projects Traineeship

Alle richtingen

YSE - Utrecht

Ben jij een echte aanpakker en is “Niet l*llen, maar poetsen” jouw levensmotto? Kan jij niet wachten om je handen uit de mouwen te steken als projectondersteuner of projectleider? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook groeien door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Projects Traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Senior IT Security Analist/ SOC Analist UWV

IT / ICT

YSE - Utrecht

Ben jij klaar voor de next level cyber security? Kunnen we jou altijd blij maken met de nieuwste ontwikkelingen op cyber security? Weet jij als IT Security Analist met jouw ervaring en kennis de data van miljoenen Nederlanders te beschermen? Dan is dit jouw vacature! In de rol IT Security Analist ben je onderdeel van het blue team van de grootste digitale dienstverlener in het Sociaal Domein. Dit betekent een grote verantwoordelijkheid en heel afwisselend werk omdat je elke keer analyses uitvoert in verschillende systemen en omgevingen. Bovendien werk je in een hecht team met bevlogen collega’s en is er veel ruimte voor ontwikkeling en volop opleidingsmogelijkheden.

Senior IT Security Analist/ SOC Analist UWV