Overslaan en naar de inhoud gaan

Circular Traineeship

Bedrijf: YSE
Richting(en): Supply Chain, Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van YSE

Word jij enthousiast van het inrichten van productieprocessen en zit je vol ideeën over de inrichting hiervan voor de toekomst? Dan zoeken we jou! Als Circular Young Professional denk en werk jij mee aan het inrichten van circulaire ketens, samenwerkingsverbanden, en bijvoorbeeld het optimaliseren van logistieke processen. Tijdens dit twee-jarige traineeship voer je gemiddeld drie tot vijf projecten uit bij verschillende organisaties. Daarnaast volg je diverse trainingen en word je gedurende het traineeship gecoacht door een peoplemanager.

Wat ga je doen?

Vanuit jouw functie werk je mee aan veranderingen en innovaties op zowel proces- als organisatieniveau. Tijdens deze projecten vervul je verschillende rollen, bijvoorbeeld als (aanbestedings)adviseur, projectleider op het gebied van procesoptimalisatie of operationeel planner. Op deze manier krijg je de kans om te kijken waar je goed in bent, wat bij je past, maar vooral om je te ontwikkelen en datgene te doen waar je energie van krijgt. Aan de hand van jouw  profiel wordt er een match gezocht met een opdrachtgever. Bij welke organisatie dit is? Daar gaan we samen mee aan de slag. Een voorbeeld? Hier kun je een idee krijgen van wat één van onze Circular Young Professionals, Jaimy, heeft gedaan bij C-Bèta Daarnaast hebben we opdrachten gedaan voor organisaties als Delta Development, Lely, Fashion Positive en Philips. Naast het project volg je bij YSE een intensief ontwikkelprogramma samen met andere YSE-ers. Dit ontwikkelprogramma bestaat onder andere uit coaching, intervisie en trainingen variërend van inhoudelijke- tot vaardigheidstrainingen, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Wij...

Bij YSE staan we voor een open cultuur, eerlijkheid, transparantie en persoonlijke begeleiding. Zo heb je intensief contact met je coach, besteed je 10% van je tijd aan jouw eigen ontwikkeling, en plannen we elke maand een persoonlijk gesprek waarin je alles kan bespreken omtrent je persoonlijke (leer)doelen en ontwikkeling. Naast de taken voor de opdrachtgever doe je nog veel andere activiteiten met collega’s. Je organiseert bijvoorbeeld samen events over zelfgekozen thema’s en draagt bij aan leuke evenementen om elkaar beter te leren kennen. Hierin is veel ruimte voor eigen initiatief. Zo organiseert iedere Talent Area een groot inhoudelijk event voor studenten en opdrachtgevers, organiseren we College Tours met experts uit het werkveld en hebben we jaarlijks een weekendje weg, sportdag, borrels en een wintersport.

Jij...

 • hebt een HBO of WO-opleiding afgerond, en 0-3 jaar werkervaring, bijvoorbeeld in de richting van complexe systems engineering and management, technology management, industrial ecology, supply chain management, innovation sciences;
 • denkt in ketens en systemen en zit vol met ideeën hoe deze beter kunnen worden ingericht;
 • wilt jezelf maximaal ontwikkelen om succesvol te zijn bij de opdrachtgever en grijpt kansen met beide handen aan;
 • weet hoe je verbinding creëert en doet dit op een positieve en energieke manier;
 • hebt kennis van en ervaring de nieuwste ontwikkelingen binnen deze sectoren leest graag over trends op circulair gebied;
 • bent heel gemotiveerd om de transitie naar de circulaire economie te versnellen.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.

 • Fulltime contract voor onbepaalde tijd;
 • Bruto startsalaris van €2450,- met doorgroei naar €3000,- na het tweede jaar;
 • Een ontwikkelprogramma met een marktwaarde van €14.400 per jaar;
 • 24 vakantiedagen;
 • Een NS Business Card, of indien nodig een leaseauto;
 • Laptop.

Waar?

Wij zijn gevestigd in Utrecht aan de Joseph Haydnlaan 2A. In dit bedrijfsverzamelpand bewonen wij een ruimte van bijna 300m2 vol planten, zonlicht en flexibele werkplekken (voor ieder wat wils!). Hier vinden de trainingen meestal plaats en heb je de ruimte om te werken als je niet bij de opdrachtgever zit. 

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Wij hebben drie vragen opgesteld om te beoordelen of jij de perfecte kandidaat voor dit traineeship bent.

 • Wat is jouw ervaring en/of affiniteit met het Circular vakgebied?
 • Wat is jouw ideale project?
 • Wat ga jij bijdragen aan het succes van dit traineeship en YSE?

De antwoorden kun je in briefvorm, samen met jouw CV, uploaden onderaan deze pagina. Na het ontvangen nemen we binnen één week contact op voor een mogelijk kennismakingsgesprek. Als dit positief verloopt, maak je een online capaciteitentest voordat de laatste ronde plaatsvindt. Deze plannen we tegen die tijd samen met jou in.

De startdatum bepalen we ook samen met jou. Het is dus mogelijk om, nadat je een aanbod hebt gekregen, bijvoorbeeld eerst nog te gaan reizen. En heb je al relevante werkervaring? Dan bieden wij je de mogelijkheid om ons ontwikkelprogramma versneld te doorlopen.

Ga naar de website van YSE

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Projects Traineeship

Alle richtingen

YSE - Utrecht

Binnen het Projects Traineeship ga je aan de slag met projecten binnen organisaties die een positieve aanpakker kunnen gebruiken. Jij gaat de fijne kneepjes van het projectmanagers-vak leren door projecten te realiseren in verschillende vakgebieden. Dit kan zijn van van HR tot Inkoop en van IT tot Finance. Deze projecten zijn ook nog eens in diverse sectoren, zowel publiek als privaat, groot en klein. In wat voor functie? Dit kan zijn als projectleider, organisatieadviseur, changemanager of transitiemanager bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende disciplines.

Aanmelden tot en met

Digital traineeship

IT / ICT, Online Marketing, Consulting

YSE - Utrecht

Word jij enthousiast van nieuwe digitale ontwikkelingen? Dan zoeken we jou! Als Digital Young Professional denk en werk jij mee aan de toekomstbestendigheid van organisaties met oog op digitale veranderingen. Je doet werkzaamheden in de vakgebieden: innovatie, (online) marketing en technologie. Tijdens het traineeship voer je gemiddeld drie tot vijf projecten uit bij verschillende organisaties; van het bedenken, uitwerken en implementeren van innovatieve digitale producten tot het inrichten van nieuwe IT processen bij opdrachtgevers.

Aanmelden tot en met

Developer Traineeship

IT / ICT

YSE - Nederland

Do you have IT in you to become a future tech leader?

Als Developer Young professional ga je aan de slag bij organisaties waar jij het verschil gaat maken als front-end, back-end of full stack developer. De opdrachten die je gaat doen, bieden jou de kans te laten zien dat jouw inzicht en kennis waarde toevoegt en tot resultaten leidt. Je brengt innovatie en vernieuwing in de praktijk. Je volgt samen met andere Young Professionals een professioneel trainingsprogramma in soft en technische skills en je ontwikkelt jezelf door persoonlijke coaching.