Overslaan en naar de inhoud gaan

Dedicated Program - ABN AMRO IT Business Trainee

Bedrijf: Young Colfield
Richting(en): IT / ICT, Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ben jij degene die bruggen kan slaan tussen IT en Business? En sta jij open voor een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan voor een rol als ABN AMRO IT Business trainee via het Dedicated Program van Young Colfield!

Als ABN AMRO IT Business trainee start je een eenjarig traineeship dat gericht is op gedreven, WO-afgestudeerde starters met een passie voor IT. Dus ben jij recent afgestudeerd (max. 3 jaar werkervaring) en wil je de schakel zijn tussen IT en Business binnen een van de grootste banken van Nederland waar IT volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!

Met ons IT Traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

  • Enerzijds learning on the job in de professionele en innovatieve IT omgeving van ABN AMRO, waar je je in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen tot een volwaardige IT’er.
  • Anderzijds een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma, persoonlijke begeleiding en niet te vergeten de kennissessies & sociale activiteiten bij Young Colfield in Amsterdam.

Op welke uitdagende plek kan ik terecht komen?

Binnen ABN AMRO werk je als vast onderdeel van een scrum team aan uitdagende projecten en blijf je naar IT mogelijkheden zoeken binnen de bank. Elk scrum team werkt in korte sprints van 2-3 weken, waarin het team gezamenlijk de taken kiest en deze verdeelt onder de teamleden. Daarnaast is er een transitie gaande richting DevOps, wat inhoudt dat je van A tot Z het eigenaarschap hebt met je gehele team voor een mooi eindresultaat, je werkt dus nauw samen met alle andere IT-experts. Dit betekent ook dat je rol binnen het team kan variëren van developer of tester tot business analist, van data analist tot data scientist. In elk van deze rollen kan je jouw talenten laten zien en kun je jezelf verder verdiepen in de rol die jou het meest aanspreekt. Er is dus van alles mogelijk: van diehard programmeren tot business analyse en van modelleren tot testing en data-analyse.

De match met de afdeling waar je binnen ABN AMRO komt te werken wordt gemaakt aan de hand van jouw voorkeuren en interesses. We vinden het namelijk belangrijk dat jij op een plek terecht komt die bij je past, want als jij op je plek zit kun jij zijn wie je bent en zo waarde toevoegen. Daarnaast is er binnen ABN AMRO veel vrijheid om rond te kijken en te ontdekken. Jouw ontwikkeling staat hierin centraal! Nadat je dit uitdagende programma van 12 maanden doorlopen hebt, heeft ABN AMRO de mogelijkheid jou een contract aan te bieden.

Met welk soort projecten houd ik mij dan bezig?

Voorbeelden van projecten zijn het implementeren van interfaces en datastromen tussen nieuwe tools en bestaande applicaties, zoals de Tikkie-app, het verbeteren van huidige IT processen in het kader van wet- & regelgeving, het opsporen van niet-financiële fraude binnen de bank, of het implementeren van modellen die het gedrag van de klant kan voorspellen bij verschillende, ingewikkelde scenario’s.

En waarom dan Young Colfield?

Bij Young Colfield helpen we jou om zelfbewuster te worden. Inzicht krijgen in waar je goed in bent, wat je valkuilen zijn én hoe je impact kan maken op een manier die bij jou past. Dat vinden wij belangrijk, daar krijgen wij energie van. Dit doen we door: het soft- én hardskill opleidingsprogramma, één op één coaching, het samen voorbereiden en faciliteren van evaluatiegesprekken met je opdrachtgever. En niet te vergeten, dit doe je ook samen met je team van 4-8 andere IT trainees. Met hen wissel je ervaringen uit, besteed je veel aandacht aan teambuilding en houd je regelmatig intervisiemomenten met elkaar. Het inhoudelijke opleidingsprogramma wordt afgestemd op de inhoud van de rollen die jij en je teamgenoten gaan vervullen. Daarnaast heeft iedereen een persoonlijk ontwikkelbudget voor eigen specifieke invulling. Oftewel, alles wat te maken heeft met jouw ontwikkeling is volledig gericht op jou helpen groeien.

En jij....?

  • Hebt een afgeronde universitaire opleiding in Technische Bedrijfskunde, (Business) Information Management, Finance, Informatica, Wiskunde, Econometrie of vergelijkbare (bèta) richtingen. Heb je een andere richting, maar wel affiniteit met IT en de financiële sector? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op om te zien of dit programma bij jou past;
  • Hebt ervaring met IT in de vorm van kennis van een of meerdere programmeertalen (bijv. Python, C#, Java), IT-systemen of data-analyse en databases óf wilt hier maar al te graag in duiken. Ervaring hierin is zeker een pré, maar er is ook veel ruimte om dit te gaan leren;
  • Bent analytisch zeer vaardig en kan je makkelijk in nieuwe informatie storten;
  • Bent nieuwsgierig naar het ontdekken van jouw talenten, bereid om te reflecteren en staat dus te popelen om jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen;
  • Bent nauwkeurig, resultaatgericht, leergierig en een team player.
  • Spreekt goed Nederlands. Al de trainingen en coaching is in het Nederlands, wel handig als je die kunt volgen!

De selectieprocedure

1. Stuur jouw CV en motivatiebrief

Dan kijken wij of we een match zien met jouw verhaal, je ambities en Young Colfield.

2. Eerste kennismakingsgesprek

Sterke motivatiebrief? Passend cv? Mooi. Dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek met een van de Talent Connectors van het Dedicated Program.

3. Capaciteitentest

Zien we een match met jou en Young Colfield? Dan vragen we je een capaciteitentest te maken. Dit mag je lekker vanuit huis doen. Figuren, cijfers, verbale analogieën, jij gaat ervoor!

4. Tweede kennismakingsgesprek

Op basis van het gesprek waarin we het over jouw ambities hebben gehad, matchen we je aan het juiste team bij onze opdrachtgevers. Tijdens het gesprek bij de klant wordt er gekeken of er een match is tussen jou en de opdrachtgever. Wij zullen je begeleiden in dit proces, en je van feedback voorzien waar nodig. Toch geen match? Dan kijken we opnieuw wat voor opties er zijn!

5. Extra gesprek & Arbeidsvoorwaarden

Bij sommige opdrachtgevers is er een extra gesprek nodig (bijvoorbeeld omdat er SCRUM gewerkt wordt en het team ook graag wil kijken of er een match is, daar ga je immers veel mee samenwerken).

Als de lichten op groen staan bij jou én de opdrachtgever, plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in. We nemen je dan mee in alle details zodat je precies weet waar jij je handtekening onder zet.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Dedicated Program - IT Traineeship

IT / ICT, Engineering / Techniek

Young Colfield - Amsterdam

Een jaar lang dedicated aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in een rol met focus op IT én persoonlijke ontwikkeling, dat is het Dedicated Program. Ben jij bijvoorbeeld de volgende software developer bij ING of IT business analist bij ABN AMRO? Samen met ons ontdek je wat voor IT rol het beste bij jou past. 

Jij zet je volledig in voor de organisatie maar bent ondertussen ook bezig met het verder ontwikkelen van jouw persoonlijke kracht door middel van aanvullende trainingen en coaching. Leren waar je voor staat. Weten wat je kan. Doen wie je bent. 

Met ons IT Traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

  • Enerzijds learning on the job in een professionele en innovatieve IT omgeving, waar je je in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen tot een volwaardige IT’er.
  • Anderzijds een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma, persoonlijke begeleiding en niet te vergeten de kennissessies & sociale activiteiten bij Young Colfield.
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Dedicated Program - Talentpool

IT / ICT

Young Colfield - Amsterdam

Ben jij een IT/bèta student met grote dromen? Nu nog druk met studeren, op je plek bij je huidige baan, of misschien zelfs op reis? Voor de toekomst benieuwd naar een IT-Business Traineeship? Dan ben je hier aan het goede adres!

 

Solliciteren voor de Dedicated Program Talent pool is laagdrempelig en betekent dat je op de hoogte wordt gehouden van de sollicitatie deadlines voor de nieuwe teams die we gaan starten en van evenementen om ons beter te leren kennen. Hierover krijg je hoogstens elke twee maanden een mailtje.

 

Dit geeft jou de kans om je tijdens het oriënteren verder te verdiepen in de IT wereld, kennis te maken met Young Colfield en zo ontdek je misschien wel samen met ons wat voor IT rol het beste bij jou past.

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Traineeship: Het Dedicated Program

IT / ICT

Young Colfield - Amsterdam

Een jaar lang dedicated aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in een rol met focus op IT én persoonlijke ontwikkeling, dat is het Dedicated Program. Ben jij bijvoorbeeld de volgende software developer bij ING of IT business analist bij ABN AMRO? Samen met ons ontdek je wat voor IT rol het beste bij jou past.

Jij zet je volledig in voor de organisatie maar bent ondertussen ook bezig met het verder ontwikkelen van jouw persoonlijke kracht door middel van aanvullende trainingen en coaching. Leren waar je voor staat. Weten wat je kan. Doen wie je bent.