Discover Vodafone Technology traineeship | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

VodafoneZiggoDiscover Vodafone Technology traineeship

Aanmeld Deadline 22-03-2017
Richting

Finance

IT

Techniek

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Locatie
IJselstein
Deadline:
22-03-2017 (Over Verstreken)
Richting:

Finance

,

IT

,

Techniek

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
IJselstein
Startdatum:
-
22-03-2017
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Traineeships van VodafoneZiggo

Na je traineeship

Nadat jij je traineeship succesvol hebt voltooid stroom je door op een functie die past bij jouw profiel en talenten.

Lees meer

Een onderdeel zijn van de organisatie

Tijdens je traineeship werk je aan een 3 verschillende projecten waarvan 2 in Technology en 1 op een andere plek in de organisatie. Dit geeft je de kans om echt betrokken te zijn bij ons bedrijf en jezelf te bewijzen binnen jouw vakgebied

Lees meer

Dit mag je doen

Tijdens je traineeship van 12 maanden met als gekozen track Technology werk je aan 3 verschillende projecten waarvan 2 in de Technology business units en 1 daar buiten. Dit geeft je de kans om echt betrokken te zijn bij ons bedrijf, te ontdekken waar jouw interesses liggen en jezelf te bewijzen binnen het technische vakgebied. Daarnaast krijg je binnen het 'Personal Development Program' diverse trainingen en workshops waarmee je jezelf, je drijfveren en je gedrag beter leert kennen. Doel hiervan is om jou de tools te geven om zelf je carrière op te bouwen en je te ontwikkelen tot een volwaardig technisch professional. Uiteraard word je daarbij ondersteund en gecoacht door je manager en project manager, je buddy (een oud-trainee!) en onze HR-professionals.

Lees meer

Het programma

Momenteel zijn de sollicitaties gesloten. Begin volgend jaar openen de sollicitaties weer. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan, dan krijg je van ons een seintje als de sollicitaties weer geopend worden.

Het Discover Vodafone programma is ons 12 maanden durende Global Graduate programma dat wij in 21 landen aanbieden. Oftewel een zeer uitdagend begin van je technische carrière in een innovatieve en dynamische organisatie. Het is een jaar vol verschillende mogelijkheden die jou de kans bieden om je talenten te laten zien. Elk jaar starten we in september.

Lees meer

Werken bij VodafoneZiggo

Branche
Telecom / IT
Aantal landen
1
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
0
Medewerkers NL
8000