Traineeship Industrie

Engineering / Techniek
HBO & WO
TBI
Location: Heel Nederland
Voeg toe als favoriet
Lees meer & aanmelden

Over de functie

Weet jij al van jongs af aan dat je in de Infra wilt werken, omdat je bruggen en tunnels fascinerend vindt? Of kijk je uit naar de Sail in Amsterdam en weet je zeker dat de maritieme wereld jouw plek is? Croonwolter&dros biedt jaarlijks een select aantal WO'ers en HBO’ers met een technische achtergrond en/of affiniteit een uitdagend traineeship binnen één van zijn vier divisies; Marine & Offshore, Infra, Utiliteit of Industrie. Momenteel hebben wij plekken vrij binnen Industrie. Ben jij leergierig, ondernemend en klaar om een vliegende start in je carrière te maken? Wil je processen ontwikkelen of bijdragen aan de ontwikkeling van een dynamische organisatie? Dan ben jij mogelijk één van de trainees die wij binnenkort binnen ons bedrijf verwelkomen!

Croonwolter&dros is een Nederlandse organisatie welke state of the art oplossingen biedt op elektrotechnisch-, werktuigbouwkundig-, automatiserings- en informatiseringsgebied.
We zijn actief binnen de Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore en hebben vestigingen door heel Nederland en diverse andere landen zoals Polen, Amerika en de Nederlandse Antillen. Samen met ongeveer 3.000 medewerkers werken we vanuit het motto: intelligentie door technologie. We hebben hiermee de kennis en ervaring om intelligente- en zelflerende, integrale systemen en duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. Denk hierbij aan procesautomatisering in een melkfabriek, de nieuwbouw van een windmolenpark of design en maintenance van tunnels en wegen door heel Nederland.

Als Trainee maak je binnen maximaal twee jaar kennis met diverse onderdelen van de organisatie. Een combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alle facetten van techniek, commercie, processen, financiën en management leert kennen. In het eerste jaar zal je opdrachten doen die onderzoekend van aard zijn, zodat je automatisch de organisatie beter leert kennen. De opdrachten worden samen met jou geselecteerd, zodat deze passen bij jou en je ontwikkelpunten. Als trainee krijg je per opdracht de beschikking over een opdrachtbegeleider en wordt er daarnaast een persoonlijke coach voor je gezocht. Deze zal je gedurende je hele trainee periode coachen, zodat je persoonlijke ontwikkeling goed wordt gemonitord en deze geborgd is. Na twee jaar weet je welke functie het beste bij je past en ben je klaar om in te stromen bij Croonwolter&dros.

Ervaring

  • Je beschikt over een afgeronde (technische) opleiding op WO- of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met Elektrotechniek en/ of Werktuigbouwkunde;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beschikt over uitstekende Nederlandse communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gemotiveerd en kunt gefundeerd toelichten waarom je ervaring wilt opdoen in de installatiebranche.

Wat wij bieden

Croonwolter&dros biedt een compleet traineeship aan met interessante opleidingen, coaching en begeleiding van professionals die je de kneepjes van het vak leren. Daarnaast ontvang je een uitstekend startsalaris. Na het succesvol doorlopen van het traineetraject volgt automatisch een vervolg van je carrière binnen Croonwolter&dros.

Lees meer & aanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden voor

Traineeship GGBS

TBI
HBO & WO
Engineering / Techniek

Op zoek naar een uitdagende stageplek? Wij zijn op zoek naar meerdere stagiaires!

TBI
HBO & WO
IT / ICT, Engineering / Techniek

Integraal Ontwerp consultant

TBI
WO
Engineering / Techniek