Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship management

Bedrijf: Talent&Pro
Richting(en): Management |
Niveau: HBO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 01 december 2023
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

TRAINEESHIP MANAGEMENT

Tijdens jouw studie heb jij regelmatig het gevoel gehad nét iets sneller en ambitieuzer te zijn dan de rest. Projecten die om visionair leiderschap vragen pak jij dan ook graag met beide handen aan! Eigenschappen die uitstekend passen bij ons Management Traineeship, want als Management Trainee ga jij op project- en procesniveau veel impact maken bij onze klanten. Ga jij de uitdaging met ons aan om jou klaar te stomen voor deze uitdagende managementrollen? 

WIJ

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  Uitgebreide salaris berekening

 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

DE UITDAGING

Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen: 

 

 • Het beste Onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 3 november, 17 november of 1 december!
 • Werkervaring opdoen en oriënteren bij verschillende banken, verzekeraars en pensioenfondsen. 
 • Volledige deelname aan het Management Development traject van Talent&Pro
 • Excellente vaardigheidstrainingen op het gebied van projectmanagement, bijvoorbeeld Agile Leadership, Prince 2 Foundation, Communiceren met Stakeholders en Lean Green Belt. 
 • Het behalen van vakspecifieke Wft-certificaten, zoals Wft Pensioenen of Wft Vermogen. Jouw tickets om (financieel) advies te mogen geven!

 

DE UNIT BUSINESS CHANGE MANAGEMENT 

 

Als Management Trainee start je in de unit Business Change Management. Deze unit ondersteunt klanten binnen het pensioen-, bancaire- en verzekeringsdomein met vraagstukken op het gebied van verandermanagement en/of procesmanagement. Als Management Trainee maak jij impact door op proces- en projectniveau een belangrijke bijdrage aan deze veranderende omgeving te leveren. Zo helpen we onze klanten bijvoorbeeld met de duurzame transitie naar een nieuw pensioenstelsel, bij de inrichting van systemen, conversie van een portefeuille of het op de juiste manier inrichten van processen bij bijvoorbeeld CDD-trajecten. 

 

 

JOUW ONTWIKKELPAD ALS MANAGEMENT TRAINEE  

 

Tijdens dit traineeship maak je kennis met de vele aspecten van management, zoals plannen, delegeren, bewaken en verandermanagement. Vaardigheden die jij als Projectmanager, Teamleider of Implementatiemanager heel goed kan gebruiken! 

 

In de eerste fase ga je kennismaken met de wereld van de financiële dienstverlening om daarna snel een vervolgstap te maken als bijvoorbeeld Project Management Ondersteuner. Deze vakspecifieke inhoud ga jij steeds meer uitbreiden met coördinerende werkzaamheden. Denk aan een bijdrage leveren aan een innovatievraagstuk of op zeker één van je opdrachten een coördinerende rol naar je toe trekken. Als het ware blenden ons reguliere traineeship, jouw extra inzet en de verzwaring in opleidingen en opdrachten tot een management traineeship op maat. Zo ontwikkelen we je in hoog tempo richting een managementfunctie. Samen met je People Manager, de verschillende opdrachtgevers en onze Academy bepaal je de koers. En samen monitoren en begeleiden we je in de verschillende aspecten van Management. Zo wordt ons Management traineeship joúw Management traineeship.

JIJ

 • Communicatief sterk, ondernemend en een goede dosis lef! 
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 36 uur beschikbaar.
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering.
 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

SOLLICITEREN

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Josephine van den Akker via 06 - 437 607 93.

 

Vooraanmelden

Other possibilities

werken bij talentpro
Aanmelden tot en met

JUNIOR PEOPLEMANAGER

Management

Talent&Pro - Utrecht

Onze consultants gaan bij Talent&Pro een Crazy Career aan en het is aan jou, als Peoplemanager, om daaraan bij te dragen. In de dynamiek van de financiële dienstverlening geef je leiding aan zo’n 40-tal consultants die bij onze verschillende opdrachtgevers aan de slag zijn. Ook is het jouw verantwoordelijkheid om hem of haar uit te dagen, uit de comfortzone te trekken en inzichten te geven, zodat zij hun talenten kunnen ontplooien. Als jij ook nog een commerciële mindset hebt, ben jij de Peoplemanager die wij zoeken!

WIJ

 • salaris tussen de € 2400,- en € 3200,- met een prestatiegerichte bonus;
 • zorgen voor een telefoon en laptop van de zaak;
 • leaseauto, mét tankpas waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden;
 • bieden je een kantoor waar de energie doorheen giert;
 • geven je ook een kans om deze energie weer enigszins kwijt te raken dankzij onze eigen bootcamp-instructeur;
 • zorgen voor voldoende ontspanning met onze feestjes, kerstborrels en jaarlijkse ski-trip! 

DE UITDAGING

Als coachend leidinggevende zorg jij ervoor dat jouw medewerkers optimaal inzetbaar zijn, met plezier naar hun werk gaan en zich blijven ontwikkelen. Dit doe je door te sturen op KPI’s en het inzetten van HR-instrumenten. Je bezoekt jouw medewerkers op opdracht door heel Nederland, dus autorijden is part of the job! Daarnaast ben je assertief in het signaleren van commerciële leads bij de klanten waar jouw medewerkers zijn gedetacheerd. Zo lever je een positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat. Je werkt nauw samen met het Salesteam en de backoffice (afdeling Matching) om jouw medewerkers op de juiste opdracht te plaatsen.

 

In jouw rol stippel jij, samen met je medewerkers, het traject uit dat bij de persoonlijke ontwikkeling past. Als Peoplemanager zorg jij ervoor dat je onze talenten en professionals op de lange termijn weet uit te dagen en dat zij daarmee het beste uit zichzelf én Talent&Pro weten te halen. Je hebt energie, bent gedreven en bent in staat om je eigen visie te delen. De samenwerking met jouw collega’s binnen de unit Verzekeringen & Pensioenen is daarin essentieel!

 

Hoe jouw dagen er dan daadwerkelijk uitzien varieert enorm. Taken die regelmatig terugkeren zijn:

 

 • bezoeken van jouw ca. 40 medewerkers op opdracht door het hele land;
 • adequaat reageren op aanvragen van onze klanten, die worden uitgezet door de afdeling Matching, waarbij jij het belang van de medewerker vertegenwoordigt;
 • vervolgens voorstellen van jouw medewerkers op aanvragen bij de afdeling Matching in afstemming met de Accountmanager;
 • begeleiden en beoordelen van consultants op het gebied van persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling;
 • voeren van selectiegesprekken met sollicitanten;
 • geven van trainingen tijdens de introductieperiode van nieuwe medewerkers;
 • aanspreekpunt, sparringpartner en vertrouwenspersoon voor jouw consultants;

JIJ

 • omschrijft jezelf als flexibel en sensitief met een gezonde dosis inlevingsvermogen;
 • beschikt over minimaal een hbo-diploma;
 • hebt 1 tot 4 jaar ervaring in een commerciële organisatie, bij voorkeur een uitzend- of detacheringsorganisatie;
 • hebt bij voorkeur ervaring met coaching en talentontwikkeling.

SOLLICITEREN

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Maud Kooreman via 06 - 460 486 41

JUNIOR PEOPLEMANAGER
werken bij talentpro
Aanmelden tot en met

PROJECTMANAGER

Management

Talent&Pro - Nederland

Ken je dat gevoel dat alles soepeltjes verloopt, alle werknemers tevreden zijn en alle doelen behaald worden? Voor een projectmanager bestaat er geen beter gevoel! Voor deze vacature zijn we op zoek naar een kanjer met ervaring in het managen van financiële projecten en professionals. Ben je daarnaast daadkrachtig, doelgericht en strategisch? Dan is deze functie als projectmanager bij Talent&Pro de droombaan voor jou.

 

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

WIJ

Wij bieden jou toegang tot ons netwerk van professionals en opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening waar jouw carrière nu en in de toekomst van profiteert. Hiernaast zorgen wij voor:

 

 • De juiste match met Talent&Pro. Door één contactpersoon te hebben binnen onze organisatie zorgen wij voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een waardevolle vertrouwensband. Daarmee zijn wij de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven.

 

 •  Een duurzame samenwerking met het interim team. Wij zorgen voor een opdracht die bij je past en denken vroegtijdig met je mee voor een vervolgopdracht wanneer je huidige opdracht ten einde loopt. Open en transparante communicatie vinden wij hierin erg belangrijk. Zo houd jij focus op datgeen waar je het beste in bent.

 

 • Toegevoegde waarde voor jou als interim professional. Wij vinden het belangrijk om naast de opdracht de relatie goed te onderhouden. Dit doen we door regelmatig contact te houden, maar ook door je als belangrijke relatie te zien. Zo organiseren wij 2 keer per jaar een bijeenkomst om met onze andere interim professionals te netwerken. Zo blijf je op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen en versterk je jouw netwerk.

 

DE UITDAGING

Als projectmanager ben je (eind)verantwoordelijk voor de goede uitvoering van een project. Jij bent dé spil in het uitvoeren van het strategische plan van onze opdrachtgevers en stuurt verschillende medewerkers aan binnen het project. Samen zorgen jullie voor een optimale invulling van deze werkzaamheden en tijdige realisatie van de gestelde doelen.

 

Als expert in projectmanagement is het jouw taak om de werkprocessen optimaal voor te bereiden en uit te werken. Je delegeert de taken binnen het project bij de juiste medewerker en zorgt ervoor dat het project te allen tijde bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de organisatie. De projecten die jij leidt binnen de afdeling zorgen er dan ook altijd voor dat de organisatie beter functioneert. Dankzij jouw people skills, leiderschap, overzicht en vermogen om strategisch naar zaken te kijken pak jij zonder problemen meerdere projecten tegelijk op.

 

Kortom, als projectmanager ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Aansturing van het personeel
 • Onderhoud van het klantenbestand
 • Budgetteren en begroten

De resultaten van jouw inspanningen en van het team rapporteer je (ook tussentijds) aan de directeur en/of het management (MT). 

JIJ

 

 • Jij beschikt over hbo of academisch werk- en denkniveau. (Een bedrijfskundige, financiële of economische opleiding is een pre).
 • Hebt recente ervaring als projectmanager binnen de financiële dienstverlening.
 • Bent financieel zeer goed onderlegd en gewend om procesmatig te denken.
 • Hebt ervaring met Agile/Scrum en-of stakeholdermanagement.

 

SOLLICITEREN

En starten als Projectmanager? Dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op een manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw wensen en ambities. Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact op met jouw Recruitment Consultant Tinne van der Veer 06 – 55 38 17 60.

PROJECTMANAGER
werken bij talentpro
Aanmelden tot en met

ACCOUNTMANAGER IT

IT / ICT, Management

Talent&Pro - Utrecht

Vind jij het leuk om goede klantrelaties te onderhouden, een waardevolle sparringpartner te worden zodat je jouw klanten weer een stap verder kan helpen? Krijg je energie van deze klanten koppelen aan onze gewaardeerde IT-collega’s om ook hen weer een stap verder te helpen in hun carrière? En wil je jezelf ook (verder) ontwikkelen op het snijvlak van sales en IT door trainingen en directe praktijkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou als Accountmanager IT binnen ons team van House of Bèta!

WIJ

 • bieden jou een salaris tussen €2400 en €3800 bruto per maand met een prestatiegerichte bonusregeling;
 • bieden jou een leaseauto (ook privé te rijden), laptop en een telefoon van de zaak;
 • bieden jou een plek binnen een jonge, energieke en ontwikkelgerichte organisatie;
 • hebben een kantoorhond die je onbeperkt mag vertroetelen;
 • bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door verschillende trainingen, praktijkervaring en ons Sales Competence Center;
 • zorgen voor voldoende mogelijkheden tot ontspanning en gezelligheid via evenementen, borrels en onze jaarlijkse skitrip!

DE UITDAGING

Als Accountmanager IT bij House of Bèta, ben je ook onderdeel van de grote zus Talent&Pro. House of Bèta is een sterk groeiende detacheerder die werkt voor toonaangevende organisaties zoals Nationale-Nederlanden, Unilever, Eneco, Bol, Stedin, Achmea, tal van gemeentes en de Rijksoverheid. Onze core business is het plaatsen van onze medewerkers op uitdagende opdrachten, waarbij de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers voorop staat. Als Accountmanager IT draag jij samen met jouw collega Accountmanagers een grote verantwoordelijkheid in die ontwikkeling. Hoe? Je legt op de juiste momenten contact met de klant, opent nieuwe deuren en weet langdurige relaties op te bouwen zodat onze bèta talenten en professionals mooie uitdagende opdrachten kunnen uitvoeren bij toonaangevende klanten.

 

Binnen het bedrijfsleven draait het steeds meer om modelleren, analyseren en het voorspellen van risico’s door middel van data. Daarnaast is er ook een enorme vraag naar consultants die de vertaalslag kunnen maken tussen de Business en IT. Dit zijn precies de rollen waar onze consultants voor zijn opgeleid. Wij hebben ruim 220 bèta professionals in vaste dienst met daarnaast een groot flexibel netwerk waarmee wij samenwerken om onze klanten elke dag weer te helpen met deze vraagstukken! Een greep uit de functies die onze toppers vervullen? Denk dan aan Data Analisten, Business Analisten, IT Projectmanagers, Functioneel Beheerders, informatiemanagers en BI Specialisten. Als Accountmanager IT ga je hier alles over leren en ga je binnen bestaande en nieuwe markten opdrachten genereren waar onze professionals een sterke toegevoegde waarde zijn voor jouw klant. Dit doe jij in nauwe samenwerking met onze People Managers, de coaches van onze professionals en de afdeling Matching die alle contracten en communicatie vanuit een centraal punt organiseert.

 

Je houdt je als Accountmanager IT bezig met:

 • afspraken maken bij nieuwe en bestaande klanten;
 • relaties opbouwen met je klanten en kandidaten;
 • signaleren van kansen in bestaande en nieuwe markten;
 • in samenwerking met de afdeling Matching en People Managers zorg je voor de juiste plaatsing van onze medewerkers bij toonaangevende klanten.

Team

Het volledige interne team van House of Bèta telt 18 collega’s bestaande uit Accountmanagers, Peoplemanagers, Recruiters en het Managementteam. In deze rol word je onderdeel van een hecht team waar hard werken en plezier samengaan! Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel om zo samen verder te groeien. Naast praktijkervaring die je zelf of samen met collega’s opdoet worden er ook veel trainingen gefaciliteerd om jou verder te helpen. Zowel inzet als mooi behaalde doestellingen, privé of zakelijk, worden door een team vol levensgenieters dat van lekker eten en drinken houdt regelmatig gevierd. Ben jij ook zo’n levensgenieter die graag hard werken met mooie momenten vieren combineert? Dan pas je perfect in ons team!

JIJ

 • bent in het bezit van minimaal een afgeronde hbo diploma;
 • hebt bij voorkeur 1 tot 4 jaar commerciële ervaring binnen de detachering- of uitzendbranche;
 • hebt zelfvertrouwen, inlevingsvermogen en overtuigingskracht;
 • bent proactief, hebt een flinke dosis lef en werkt gestructureerd;
 • hebt kennis van IT of staat open om dit op korte termijn van ons te leren.

 

SOLLICITEREN

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op een manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Margot Tijnagel via  06 – 83527012.

ACCOUNTMANAGER IT