Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior SAP Consultant - Academy / Traineeship

Bedrijf: SOA people
Richting(en): Consulting, Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Nieuwegein
Startdatum: 21 februari 2023
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden
SOA people

Als SAP consultant werk je voor en mét de klant. Je analyseert bedrijfsprocessen, ziet mogelijkheden voor verbetering aan de hand van onze IT oplossingen en je kunt deze enthousiast en overtuigend aan de klant presenteren. Je bent betrokken in alle fases van een project, vanaf de initiatie tot en met het live gaan en de nazorg. Bij SOA People werken gedreven professionals, stuk voor stuk experts in hun eigen vakgebied. Zij delen hun kennis en ervaring graag met jou. Wij hebben al meer dan 400 young professionals succesvol begeleid. 

Consultants bij SOA People

Ons internationale team van consultants is van cruciaal belang voor de realisatie van onze visie.

Onze consultants ondersteunen de processen van onze klanten en denken in oplossingen (niets is onmogelijk). Het opbouwen van sterke klantrelaties en inzicht in hun behoeften dragen er aan bij dat wij blijven groeien. Wij zoeken SAP consultants die bedrijfsprocessen goed kunnen analyseren en simpele, effectieve oplossingen kunnen leveren, zodat onze klanten hun doelen zelfs kunnen overtreffen. Elke klant is uniek bij SOA People; iedere dag is daardoor anders. Als je plezier hebt in consultancy, het fijn vindt te werken in een interdisciplinair team en een goed inzicht hebt in processen, bieden wij de ondersteunende omgeving, internationale klanten en een uitstekende balans tussen werk en privé.

Functie

JOIN DE SOA PEOPLE SAP CONSULTANT ACADEMY !

De 45ste en 46ste edities van de Academy beginnen op 20 februari 2023 met een intensief opleidingstraject van ruim 6 weken. Hierin word je opgeleid tot Consultant met SAP als specialisatie, Na de afronding van de Academy kom je terecht in een professioneel team met een geweldige werkethiek; ergens waar je weet dat je op je teamleden kunt rekenen als je ze nodig hebt.

Je groei houdt niet op na de Academy, we blijven investeren in jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Wij werken samen aan de soft skills die jij nodig hebt als Consultant en leren je alles over onze eigen organisatie.

Kortom, je wordt in no time klaargestoomd om ingezet te worden bij een klant. Je sluit deze periode af met een examen. Met ons uitgebreide meerjarige ontwikkelplan werk je vervolgens gestructureerd verder aan jouw carrière als SAP Consultant. 

Wat bieden wij:  

 • Een volledig verzorgde opleiding tot SAP consultant 
 • Direct een vaste baan, inclusief salaris ook tijdens de opleiding 
 • Leaseauto, laptop en telefoon 
 • Werken bij een grote, Europese SAP speler (>600 collega's met 16 kantoren in 7 landen) 
 • Professionele en informele werksfeer 
 • Uitgebreid ontwikkelplan en diverse doorgroeimogelijkheden 
 • Afwisselende werkzaamheden bij klanten in diverse branches 

Als jij hier enthousiast van wordt, lees dan hieronder wat wij van jou verwachten.

Belangrijkste vaardigheden

 • WO Master afgerond, bij voorkeur in een financiële, bedrijfskundige of logistieke richting 
 • Geïnteresseerd in business processen en het optimaliseren hiervan 
 • Affiniteit met IT  
 • Geen of weinig werkervaring 
 • Analytisch sterk, resultaat- en klantgericht, hands-on mentaliteit 
 • Goede communicatieve vaardigheden  
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
 • In het bezit van rijbewijs B 

Selectieprocedure

Na een kort telefonisch interview word je uitgenodigd voor een selectiedag op locatie, waar je een presentatie krijgt met gedetailleerde informatie over onze Academy. Aansluitend op deze dag volgen de selectiegesprekken, waarna we maximaal 10 talenten een aanbod doen. Hoor jij hierbij, dan ben je verzekerd van een vliegende start van jouw carrière als SAP consultant! 

Vooraanmelden

Other possibilities

Werken bij SOA people
Aanmelden tot en met

Junior Marketing Medewerker

Online Marketing

SOA people - Nieuwegein

Vind jij het leuk om betrokken te zijn bij Sales & Marketing en wil tijdens jouw (deeltijd / duale) studie werken bij een organisatie waar initiatief, creativiteit en collegialiteit centraal staan en waar innovatieve diensten ontwikkeld worden? Omdat SOA People blijft groeien zijn we opzoek naar een Junior Marketing Medewerker voor onze locatie in Nieuwegein.

Junior Marketing Medewerker