Business & Retail Traineeship

Banking / Finance, Juridisch
WO
Volksbank N.V.
Per 01 november 2016
Location: Utrecht
Voeg toe als favoriet

Over het Business & Retail traineeship

Je doorloopt verschillende klantreizen en vervult opdrachten binnen de hele keten van de bank, bij de verschillende merken. Je start in een opdracht bij een afdeling met direct klantcontact.  Daarna ga je aan de slag in onze service centra, waar alle gegevens van onze klanten worden verwerkt. Verder kun je opdrachten vervullen bij één van onze stafafdelingen, zoals Business Change of Continu Verbeteren. Vanuit een retailbenadering ga je onze dienstverlening voor de klant in de volle breedte verbeteren en kijk je hoe je processen kan optimaliseren.

Over jouw ontwikkeling

Het traineeship is zo opgebouwd dat je snel vertrouwd raakt met de cultuur, structuur en strategie van de organisatie. Je start direct in een functie met veel verantwoordelijkheid, zodat je alle kans krijgt om te groeien. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. We bieden diverse trainingen en opleidingen aan, zodat je je kunt ontwikkelen tot de beste in je vakgebied. 

Per week besteed je 8 uur aan opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast loopt een 2-jarig persoonlijk ontwikkelprogramma als een rode draad door je traineeship. Je wordt begeleid door een mentor uit het hoger management en een traineecoördinator.

Wat we vragen

  • Je beschikt over een net afgeronde WO-opleiding, zoals Bedrijfskunde, Entrepreneurship, Rechten of Filosofie
  • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring
  • Je bent breed geïnteresseerd in de werking van de bank
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met klantcontact (bijv. vanuit een bijbaan in een winkel, horeca of je hebt ervaring met het geven van bijles of sportles etc.)
  • Je hebt een hoog ambitieniveau en je wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan onze organisatie en de maatschappij
  • Je wilt graag je persoonlijke effectiviteit en zelfbewustzijn vergroten

Je competenties

We zoeken ondernemende kandidaten die assertief, doortastend en doelgericht zijn. Je hebt een kritische blik, een hands-on mentaliteit en een grote executiekracht. Je hebt een open en directe benadering zonder verborgen agenda's. Daarnaast ben je leergierig, enthousiast en beschik je over een gezonde dosis lef.

Wat we bieden

Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een tweejarig trainee contract voor 40 uur in de week en een 13e maand. Maar er is meer om je op te verheugen: een goede balans tussen werk en vrije tijd (Het Nieuwe Werken), flexibele werktijden, aantrekkelijke kortingen op onze producten & aandacht voor gezondheid.

Solliciteren?

Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Stuur je C.V. en motivatie in het Nederlands en geef aan naar welke startdatum je voorkeur uitgaat. Onze startdata zijn: 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 november.
 
De selectieprocedure ziet er als volgt uit:
1.Motivatiebrief en C.V.
2.Online capaciteiten- en persoonlijkheidstest 
3.Selectiegesprek
4.Selectiedag

Na jouw aanmelding maken wij een selectie op basis van je C.V. en motivatiebrief. Wij zullen je dan zo snel mogelijk terugkoppeling geven over je sollicitatie. 
Bij een positief vervolg ontvang je een uitnodiging voor het maken van een online capaciteitentest en persoonlijkheidstest. Wanneer jouw score hierop voldoet aan de gestelde norm, word je uitgenodigd voor een selectiegesprek bij ons op kantoor. 
Daarna vindt de finale selectiedag plaats waarna je die dag te horen krijgt of je kunt starten als trainee.

Vragen?

Voor vragen over het traineeship en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel via campusrecruitment@sns.nl of via 06-12744063..

Andere mogelijkheden

Aanmelden voor

High Tech Traineeship (IT)

Volksbank N.V.
WO
Banking / Finance, IT / ICT, Engineering / Techniek

Meewerkstagiair(e) Reporting Specialist

Volksbank N.V.
WO
Accounting, Banking / Finance

Meewerkstage Regulatory Reporting

Volksbank N.V.
WO
Banking / Finance, Management