Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Traineeship

Bedrijf: Skyscrapers
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

VACATURE DIGITAL TRAINEESHIP AMSTERDAM, ROTTERDAM OF UTRECHT

Wil jij organisaties begeleiden in hun missie om te digitaliseren of ben je
geïnteresseerd in data? Ontwikkel deze skills gedurende één of meer
opdrachten bij een maatschappelijk betrokken organisatie én volg ons
opleidingstraject met een persoonlijke coach.

Word jij de nieuwe Skyscraper op het Digital Traineeship?
Je bent geïnteresseerd in innovatie en altijd op de hoogte van de laatste trends rondom technologische oplossingen en digitalisering. Met jouw gevoel voor bedrijfsprocessen en informatievraagstukken, in combinatie met een dosis overtuigingskracht, zorg je voor creatieve oplossingen.

Herkenbaar? Dan ben jij misschien de nieuwe Digital Skyscraper! Als Digital Skyscraper help je organisaties door een brug te slaan tussen technologie en business. Dat doe je op een opdracht die écht bij je past en binnen een maatschappelijk betrokken organisatie (publiek of privaat). In het traineeship leg jij een duurzaam fundament voor de rest van je carrière en ontwikkel je jezelf tot volwaardig professional.

Wat bieden wij jou?

● Een fulltime contract van een jaar (optie tot verlenging met 6 maanden)
● Een bruto startsalaris van €2300,- en bonusregeling.
● 23 Vakantiedagen
● Een NS business card
● Een ontwikkelprogramma met een marktwaarde van €10 000


 

Dit ga je bij ons ontwikkelen:

Wij focussen op timeless skills. Skills toepasbaar in een brede context en dus hét fundament voor de rest van je carrière. Hiermee gaan we aan de slag door middel van blended learning.

Trainingen: Onze trainers geven drie on- en offline trainingen per maand waardoor jij deze 4 essentiele skills eigen maakt:

● Organiseren
● Communiceren
● Oplossen
● Samenwerken

Daarnaast krijg je toegang tot ons online learning platform met training content en de mogelijkheid om je te verdiepen in vakspecifieke kennis.
 

Coaching: Tijdens deze gesprekken staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met je eigen coach werk je aan je persoonlijke leerdoelen. Welke dat zijn, dat bepaal jij!

● 1x per maand
● Ontdek je kwaliteiten
● Ontdek je drijfveren

 

Community: De community is zeer divers. Maar uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde drive, nieuwsgierigheid en staan we aan het begin van onze carrière. Juist dat maakt de community zo waardevol! Laat je inspireren tijdens de ‘Impact sessies’, connect met mede-Skyscrapers tijdens het legendarische kerstdiner of schakel 1 op 1 met alumni bij interessante opdrachtgevers.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de sollicitatieprocedure duiken we samen dieper in jouw persoonlijkheid, interesses en skills. We maken hier veel tijd voor vrij, zodat we een match maken op basis van meer dan alleen jouw cv.

Na het tekenen van het jaarcontract bij Skyscrapers ga je meteen aan de slag. Vanuit je eigen creativiteit en affiniteit met de nieuwste apps en tools breng je een innovatieve blik binnen een organisatie, vergemakkelijk je werkprocessen door digitale oplossingen en leer je alles over de interactie tussen mens en systemen.

Doelgericht, met een open blik en niet bang. Aan de slag!

Wat verwachten we?

● Een afgeronde WO masteropleiding
● 0-3 jaar werkervaring
● Lef, energie en ambitie
● Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
● Woonachtig in de Randstad of bereid om te verhuizen


 

Vragen?

Neem voor vragen contact op met Iris, onze Talent Acquisition Specialist, via iris@skyscrapers.co of 06 18627071

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Het Skyscrapers traineeship

Overige

Skyscrapers - Amsterdam, Flevoland, Alkmaar

werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

People & Operations Trainee

PR / Communicatie

Skyscrapers - Amsterdam

Ben jij een gedreven Young Professional die op zoek is naar een succesvolle start van je carrière? Wil jij je graag snel ontwikkelen door middel van een goed traineeship en de kans krijgen om jouw eerste meters in het HR vak te maken? Wil jij werken in een jong en ambitieus team bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam? Kom dan Skyscrapers versterken!
 

Als trainee binnen het People & Operations team gaat jouw hart letterlijk sneller kloppen van het organiseren van ons traineeship, optimaliseren van de HR processen en het ontwikkelen van onze mensen.
 

Als alles tot in de puntjes verzorgd is, zowel de HR processen als het volgende community evenement, zit jij glunderend in je bureaustoel.
 

Voor even dan. Want het is tijd om samen met je collega's van Recruitment, Sales en Marketing een blokje om te gaan en nóg meer toffe ideeën te bedenken voor onze kanjers. De trainees. 
 

Gelukkig maar! Want wij zoeken iemand die energie krijgt van employee experience, learning & development en HR. Als People en Operations trainee ga jij samen aan de slag met onze People en Operations manager. Jullie bevinden je letterlijk in het hart van onze organisatie.

Lees snel verder als jij op een inspirerende plek het beste wilt halen uit jezelf, je collega’s en onze trainees. 

 

werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Meet & Greet – Maak digitaal kennis met Skyscrapers!

HRM / Recruitment

Skyscrapers - Online

Startdatum: 28 oktober 2021

Benieuwd hoe het is om bij Skyscrapers te werken? Schrijf je in voor de virtuele Meet & Greet met onze trainees!