Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior Consultant

Bedrijf: SeederDeBoer
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Je studie afgerond en klaar voor een carrière als consultant?

Ons consultancy traineeship: De beste investering in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling

 

WIE ZIJN WIJ?

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 90 consultants. Ons kantoor ligt naast het centraal station van Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.

WAT GA JE DOEN?

Na de onboardingsweek bij SeederDeBoer start je zo snel mogelijk bij de klant en draag je direct bij aan het realiseren van organisatieveranderingen. Onder begeleiding van een ervaren collega leer je het vak. Je leert bijvoorbeeld hoe je een project opstart en structureert. En gezamenlijk een aanpak bepaalt. Hoe je je een weg baant door een grote hoeveelheid data. Hoe je processen beschrijft en verbetert. Maar ook hoe je om moet gaan met verschillende groepen en belangen.

 

WAT BIEDEN WIJ JE?

 • Focus op ontwikkeling: Je werkt in een omgeving waar professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je leert alles over jezelf en over ons vak.
 • Samen leren: Je start samen met andere talentvolle junior consultants in een groep waarmee je deelneemt aan alle trainingen (circa 40 opleidingsdagen) van ons Consultancy Traineeship en opgeleid wordt tot (verander)consultant. Samen met andere trainees ontwikkel je jouw hard skills (o.a. projectmanagement, data-analyse, Excel, Lean, Scrum) en soft skills (o.a. gespreks-, advies- en presentatievaardigheden).
 • Begeleiding: Elke junior consultant krijgt een mentor. Een senior collega die je helpt bij het bereiken van jouw persoonlijke en professionele leerdoelen.
 • Betrokken en ondernemende collega’s: We bieden een inspirerende werkomgeving met betrokken collega’s. We helpen elkaar en voeren graag het echte gesprek. Er is ook veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.
 • Doorgroeimogelijkheden: Personen die in het traineeship starten hebben ruimschoots de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf.
 • Informele activiteiten: Genieten van gezelligheid met collega’s buiten het werk om, zowel op spontane momenten als gezamenlijke georganiseerde evenementen en uitjes.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris en pensioenregeling. Een OV-kaart, 25 vakantiedagen, laptop, telefoonabonnement en een maandelijkse vergoeding voor jouw eigen toestel.

Vereisten

 • Ervaring: Wij zijn op zoek naar mensen met een afgeronde universitaire master en maximaal 2 jaar werkervaring.
 • Persoonlijkheid: Je bent energiek, nieuwsgierig en hebt een positief kritische instelling. Je bent ondernemend, je wilt je graag verder ontwikkelen en je kan goed contact leggen met anderen.
 • Vaardigheid: Je bent communicatief sterk, sensitief, sociaal vaardig en hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Beschikbaarheid: De startdatum van het traineeship is 1 mei 2021.

SeederDeBoer is als organisatieadviesbureau, als werkgever en vanuit onze plek in de samenleving voor diversiteit en inclusie. In ons organisatieadvieswerk staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk in onze opdrachten verschillende perspectieven te brengen en met iedereen samen te werken, van elk gender, met elke culturele achtergrond en seksuele geaardheid. Wij zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng.

Je kunt nu solliciteren tot en met 28 februari, met als startdatum van het traineeship 1 mei 2021. Klik hier voor de sollicitatieprocedure. 

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Senior Consultant Business Analytics en Data Science

Consulting, IT / ICT, Engineering / Techniek

SeederDeBoer - Amsterdam

Advanced data analytics, machine learning, artificial intelligence: de ontwikkelingen op het gebied van besluitvorming op basis van data analyse gaan snel. Data heeft de toekomst! Heb jij de ambitie om Nederlandse bedrijven meer datagedreven te laten werken? En ben jij klaar om binnen SeederDeBoer dit gedachtegoed uit te dragen en mee te bouwen aan onze data analytics praktijk?

Als senior consultant bij SeederDeBoer help je onze klanten in hun transformatie naar een datagedreven organisatie. Je gebruikt daarbij data niet alleen om het verleden te begrijpen, maar ook om de toekomst te voorspellen. Intern bij SeederDeBoer draag je bij aan het verder vormgeven van onze data analytics praktijk.

Aanmelden tot en met

Managing Consultant Business Analytics en Data Science

Consulting, IT / ICT

SeederDeBoer - Amsterdam

Advanced data analytics, machine learning, artificial intelligence: de ontwikkelingen op het gebied van besluitvorming op basis van data analyse gaan snel. Data heeft de toekomst! Heb jij de ambitie om Nederlandse bedrijven meer datagedreven te laten werken? En ben jij klaar om binnen SeederDeBoer dit gedachtegoed uit te dragen en mee te bouwen aan onze data analytics praktijk?

Als managing consultant bij SeederDeBoer vervul je een belangrijke rol als boegbeeld naar de klant: je helpt onze klanten in hun transformatie naar een datagedreven organisatie. Je gebruikt daarbij data niet alleen om het verleden te begrijpen, maar ook om de toekomst te voorspellen. Daarnaast heb je ook intern bij SeederDeBoer een belangrijke rol: je bent betrokken bij het opstellen van nieuwe business proposities, salestrajecten en het verder vormgeven van onze data analytics praktijk.

Aanmelden tot en met

Managing Consultant Business Transformatie – Financiële Sector

Management, Consulting

SeederDeBoer - Hilversum

Ken jij de financiële sector goed en kan je niet wachten om bestuurders mee te nemen in een beweging die de sector verdergaand kan veranderen? Weet jij wat de uitdagingen van onze opdrachtgevers zijn en beschik je over de kennis en ervaring om hen daarbij terzijde te staan? Heb jij ideeën hoe wijzigingen in de strategie en besturing van een financiële instelling kunnen bijdragen aan deze veranderingen? Vanwege de groeiende vraag naar strategisch advies in de financiële sector is SeederDeBoer op zoek naar een strategisch adviseur voor bestuur en directie van financiële instellingen.