Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultancy Traineeship — SeederDeBoer

Bedrijf: SeederDeBoer
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 februari 2023
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van SeederDeBoer

Wie zijn wij?

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 120 consultants. Ons kantoor ligt naast het centraal station van Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Wij begeleiden deze transformaties vanuit vier disciplines, proces, business, digitale en financiële transformaties. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Na de onboardingsweek bij SeederDeBoer start je zo snel mogelijk bij de klant en draag je bij aan het realiseren van organisatieveranderingen. Onder begeleiding van een ervaren collega leer je het vak. Je leert bijvoorbeeld hoe je een project opstart, structureert en gezamenlijk een aanpak bepaalt. Maar ook hoe je je een weg baant door een grote hoeveelheid data, hoe je processen beschrijft en verbetert en hoe je om moet gaan met verschillende groepen en belangen.

Wie zoeken wij?

 • Ervaring: Je hebt een afgeronde universitaire master en maximaal 2 jaar werkervaring. Er is plek voor mensen met uiteenlopende studieachtergronden. Affiniteit met of interesse in bedrijfskunde, organisatiewetenschap, economie, finance, medische wetenschappen, econometrie en/of data science is een pré.
 • Persoonlijkheid: Je bent energiek, nieuwsgierig en hebt een positief kritische instelling. Je bent ondernemend, je wilt je graag verder ontwikkelen en je kan goed contact leggen met anderen.
 • Vaardigheid: Je bent communicatief sterk, sensitief, sociaal vaardig en hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Beschikbaarheid: De eerstvolgende startdatum van het traineeship is 1 februari 2023. Het is bij ons altijd mogelijk om je sollicitatie in te dienen. Komend jaar hebben wij 4 momenten wanneer het Consultancy Traineeship van start gaat: 1 februari 2023, 1 mei 2023, 1 september 2023 en 1 november 2023.

Wat bieden wij je?

 • Focus op ontwikkeling: Je werkt in een omgeving waar professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je leert alles over jezelf en over ons vak.
 • Samen leren: Je start samen met andere junior consultants in een groep waarmee je deelneemt aan de trainingen (circa 40 opleidingsdagen) van ons traineeship. Samen met mede trainees ontwikkel je jouw hard skills (o.a. projectmanagement, data-analyse, Excel en Scrum) en soft skills (o.a. gespreks-, advies- en presentatievaardigheden).
 • Begeleiding: Je wordt begeleid door een mentor. Dit is een senior collega die je helpt bij het bereiken van jouw persoonlijke en professionele leerdoelen.
 • Betrokken en ondernemende collega’s: We bieden een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. We helpen elkaar en voeren het echte gesprek.
 • Doorgroeimogelijkheden: Er zijn ruimschoots mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. Na het doorlopen van het traineeship stroom je uit bij een van de themagroepen.
 • Informele activiteiten: Genieten van gezelligheid met collega’s buiten het werk, zowel op spontane momenten als gezamenlijke georganiseerde evenementen en uitjes.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Salaris van €38.000,- (bruto) per jaar met een verhoging van €600,- in het tweede jaar. Goede pensioenregeling, een Ov-kaart, 25 vakantiedagen, laptop, telefoonabonnement en maandelijkse vergoeding voor jouw eigen toestel.

De eerstvolgende startdatum is1 februari 2023, om in deze ronde mee te doen moet jouw sollicitatie uiterlijk voor 13 november bij ons binnen zijn. Komend jaar hebben wij 4 momenten wanneer het Consultancy Traineeship van start gaat: 1 februari 2023, 1 mei 2023, 1 september 2023 en 1 november 2023.

De eerstvolgende selectieperiode (voor startdatum 1 februari 2023) vindt plaats van 14 november tot en met 8 december. De selectieprocedure
bestaat uit de CV-selectie, een sollicitatiegesprek en een assessment. Om in deze selectieronde mee te doen, moet je sollicitatie uiterlijk 13 november bij ons binnen zijn.

Let op: je kunt in deze selectieronde meedoen voor startdatum 1 februari 2023 óf 1 mei 2023. Die keuze is aan jou! Uiteraard kun je ook in de volgende selectieronde meedoen voor startdatum 1 mei 2023.

Ga naar de website van SeederDeBoer

Andere vacatures

Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Senior consultant

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

SeederDeBoer werkt samen met haar klanten om visies te realiseren, missies te vervullen, het bestaansrecht te verstevigen en het succes te versterken. “Inzicht laat mens en organisatie groeien”, is het motto de van organisatie. Vanuit vertrouwen en verbinding trekken de consultants van SeederDeBoer samen op om de beoogde veranderingen en ontwikkelingen ook daadwerkelijk te realiseren. Het realiseren van transformaties is de kern van haar dienstverlening. SeederDeBoer kiest duidelijk voor ambitie en een daarbij passende groeistrategie. Dit doet SeederDeBoer met ervaren en jonge adviseurs. Bij SeederDeBoer werken 120 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

In het werk van SeederDeBoer staan zes kernwaarden centraal. Deze waarden geeft houvast wanneer moeilijke keuzes gemaakt moeten worden of dat er spannende stappen gezet moeten worden. Zo zal SeederDeBoer niet in een opdracht stappen waar haar integriteit in het geding is. En zo zal SeederDeBoer pijnlijke onderwerpen in een opdrachtsituatie bespreekbaar maken wanneer ze vrij handelen en denken in de weg staan.

Senior consultant
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Managing Consultant Care en Sociaal Domein

Consulting, Operations & Service

SeederDeBoer - Amsterdam

Wij zetten ons in voor een gezonde samenleving, waarbij kwetsbare mensen extra aandacht verdienen. We helpen organisaties om hun dromen voor deze doelgroepen waar te maken. We begeleiden trajecten in de langdurige zorg en in het sociale domein op het gebied van integratie, ketensamenwerking, governance, rendementsverbetering, organisatie ontwikkeling en zelfsturing.

We zoeken een nieuwe collega die zin heeft om samen met ons te werken aan een beter en gezonder Nederland. Als managing consultant ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van onze praktijk in de care en het sociaal domein.

Managing Consultant Care en Sociaal Domein
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Junior Consultant Inhouselunch

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

Wil jij graag weten hoe het is om als Junior Consultant bij SeederDeBoer aan de slag te gaan met
uitdagende opdrachten? Nieuwsgierig naar wat ons Consultancy Traineeship jou te bieden heeft?

Op dinsdag 1 november organiseren wij een Inhouselunch bij ons op kantoor in Amsterdam.
Onder het genot van een lekker broodje en een kopje koffie vertellen wij je graag meer over
SeederDeBoer en het Consultancy Traineeship waarop je kunt solliciteren. Daarnaast is er
natuurlijk ruimte om al je vragen te stellen, én zullen we een rondleiding geven door ons mooie
pand.

Datum: Dinsdag 1 november
Tijd: 11:30 – 14:00
Locatie: De Ruijterkade 125, te Amsterdam

Junior Consultant Inhouselunch