Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultancy traineeship ABN AMRO Bank Innovation & Technology (I&T) Operations ​

Bedrijf: SeederDeBoer
Richting(en): Consulting, Banking / Finance, IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 mei 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wie zijn wij?

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 90 consultants. Ons kantoor ligt naast het centraal station van Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.

 

Unieke samenwerking met ABN AMRO Bank Innovation & Technology (I&T) Operations ​

SeederDeBoer biedt, in samenwerking met ABN AMRO Bank, een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen met de zekerheid vanaf de start mee te draaien in complexe veranderprogramma’s in het hart van de bank. Daar liggen volop kansen, vooral als het gaat om het automatiseren en digitaliseren van klantprocessen. Je doorloopt een jaar lang het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer samen met andere talentvolle junior consultants. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg uiteraard) in vaste dienst bij ABN AMRO Bank I&T Operations.

 

Wat voor projecten ga je doen?

De projecten binnen ABN AMRO Bank I&T Operations (standplaats: Amsterdam) liggen op het snijvlak van digitalisering, procesoptimalisatie en standaardisering. Er wordt van je verwacht om proactief te onderzoeken waar Operations de expertise in het optimaliseren en digitaliseren van processen kan inzetten voor andere delen van ABN AMRO Bank, omdat I&T Operations het beter, efficiënter en/of goedkoper uitvoert. Concrete voorbeelden van initiatieven zijn:

 • Robots die ontwikkeld zijn om processen te automatiseren.
 • De mogelijkheid voor klanten om digitaal te signeren
 • Versnellen van doorlooptijden voor klanten

Je draagt als junior consultant bij aan wezenlijke veranderingen op het snijvlak van Business en Operations. Je leert hoe je projecten moet structureren, processen kunt analyseren en verbeteren. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je het vak en krijg je de kans om te werken in één van de meest complexe en professionele organisaties van Nederland.  ​Je doet consultancy opdrachten op verschillende afdelingen van I&T Operations gericht op verbetering.

Wat wordt jouw werkomgeving?

I&T Operations is verantwoordelijk voor de verwerking van transacties, klant- en contractinformatie. Operations vervult een sleutelrol binnen de bank en werkt voor de rest van de organisatie. De gestroomlijnde verwerking van processen, iedere dag weer, is cruciaal voor de klantervaring. Inzetten op digitalisering en innovaties samen met de rest van de organisatie is hierin essentieel. Operations helpt klanten zorgeloos te laten bankieren door de klant in één keer goed te helpen met ‘state of the art’ verwerking.  Elke dag werkt Operations aan betere service voor de klanten. In samenwerking met Retail, Private Banking en Commercial & Corporate Banking realiseren zij hun doelstellingen en maken ze ambassadeurs van de klanten. Wil jij daar onderdeel van zijn? In dit Consultancy Traineeship zit je zelf achter het stuur!

 

Wat bieden wij je? ​

 • Focus op ontwikkeling: Je werkt in een omgeving waar professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je leert alles over jezelf en over het consultancy vak.​
 • Samen leren: Je start samen met andere talentvolle junior consultants in een groep waarmee je deelneemt aan alle trainingen van ons Consultancy Traineeship en je wordt opgeleid tot (verander)consultant. Je ontwikkelt jouw hard skills (o.a. projectmanagement, data analyse, Excel, Lean, Scrum) en soft skills (o.a. gespreks-, advies- en presentatievaardigheden). Daarnaast volg je aanvullende inhoudelijke opleidingen. ​
 • Begeleiding: Je wordt zowel vanuit SeederDeBoer (mentor) als vanuit ABN AMRO Bank (inhoudelijk) begeleid in jouw opdracht door een senior collega. Samen helpen we jou om jouw persoonlijke en professionele leerdoelen te bereiken.​
 • Betrokken en ondernemende collega’s: We bieden een inspirerende werkomgeving met betrokken collega’s. We helpen elkaar en voeren graag het echte gesprek. Er is ook veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.​
 • Informele activiteiten: Genieten van gezelligheid met collega’s buiten het werk om, zowel op spontane momenten als gezamenlijke georganiseerde evenementen en uitjes.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris en pensioenregeling. Een OV-kaart, 25 vakantiedagen, laptop, telefoonabonnement en een maandelijkse vergoeding voor jouw eigen toestel.​

Wat breng je met je mee?​

 • Je bent proactief, zelfstandig, energiek, nieuwsgierig en hebt een positief kritische instelling.
 • Je bent ondernemend, je snapt dat data de toekomst heeft en ziet kansen van digitalisering als geen ander en wilt je graag verder ontwikkelen.​
 • Wij zijn op zoek naar mensen met een afgeronde universitaire master en maximaal 2 jaar werkervaring.  Je hebt affiniteit met procesoptimalisatie, digitalisering en/of data-analyse.
 • Je bent communicatief sterk, sensitief, sociaal vaardig en hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Je kunt goed zelfstandig werken. Je houdt van werken aan complexe vraagstukken, bent analytisch zeer sterk en hebt een groot probleemoplossend vermogen​.

Beschikbaarheid
Wij zijn op zoek naar 3 kandidaten. Je kunt nu solliciteren tot en met 7 maart, met als startdatum van het traineeship 1 mei 2021.  Klik hier voor de sollicitatieprocedure.​

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Senior Consultant Business Analytics en Data Science

Consulting, IT / ICT, Engineering / Techniek

SeederDeBoer - Amsterdam

Advanced data analytics, machine learning, artificial intelligence: de ontwikkelingen op het gebied van besluitvorming op basis van data analyse gaan snel. Data heeft de toekomst! Heb jij de ambitie om Nederlandse bedrijven meer datagedreven te laten werken? En ben jij klaar om binnen SeederDeBoer dit gedachtegoed uit te dragen en mee te bouwen aan onze data analytics praktijk?

Als senior consultant bij SeederDeBoer help je onze klanten in hun transformatie naar een datagedreven organisatie. Je gebruikt daarbij data niet alleen om het verleden te begrijpen, maar ook om de toekomst te voorspellen. Intern bij SeederDeBoer draag je bij aan het verder vormgeven van onze data analytics praktijk.

Aanmelden tot en met

Managing Consultant Business Analytics en Data Science

Consulting, IT / ICT

SeederDeBoer - Amsterdam

Advanced data analytics, machine learning, artificial intelligence: de ontwikkelingen op het gebied van besluitvorming op basis van data analyse gaan snel. Data heeft de toekomst! Heb jij de ambitie om Nederlandse bedrijven meer datagedreven te laten werken? En ben jij klaar om binnen SeederDeBoer dit gedachtegoed uit te dragen en mee te bouwen aan onze data analytics praktijk?

Als managing consultant bij SeederDeBoer vervul je een belangrijke rol als boegbeeld naar de klant: je helpt onze klanten in hun transformatie naar een datagedreven organisatie. Je gebruikt daarbij data niet alleen om het verleden te begrijpen, maar ook om de toekomst te voorspellen. Daarnaast heb je ook intern bij SeederDeBoer een belangrijke rol: je bent betrokken bij het opstellen van nieuwe business proposities, salestrajecten en het verder vormgeven van onze data analytics praktijk.

Aanmelden tot en met

Managing Consultant Business Transformatie – Financiële Sector

Management, Consulting

SeederDeBoer - Hilversum

Ken jij de financiële sector goed en kan je niet wachten om bestuurders mee te nemen in een beweging die de sector verdergaand kan veranderen? Weet jij wat de uitdagingen van onze opdrachtgevers zijn en beschik je over de kennis en ervaring om hen daarbij terzijde te staan? Heb jij ideeën hoe wijzigingen in de strategie en besturing van een financiële instelling kunnen bijdragen aan deze veranderingen? Vanwege de groeiende vraag naar strategisch advies in de financiële sector is SeederDeBoer op zoek naar een strategisch adviseur voor bestuur en directie van financiële instellingen.