Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultancy Talent Programme — Rabobank

Bedrijf: SeederDeBoer
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 september 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

In het kort

Wil jij maatschappelijke impact maken als consultant bij een internationale bank? SeederDeBoer biedt, in samenwerking met Rabobank, een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen in een traineeship met de zekerheid vanaf de start mee te draaien in complexe veranderthema’s binnen het Know Your Customer (KYC) center binnen Rabobank. Het KYC center draagt met behulp van geavanceerde klantgegevens bij aan de veiligheid, integriteit en toekomst van Rabobank. Deze uitdaging is één van de belangrijkste strategische dossiers van de bank. Je speelt een belangrijke rol in het voorkomen van zaken als witwassen, fraude en het financieren van terrorisme. Samen zorgen we er voor dat geld op het goede pad blijft. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg) in dienst bij Rabobank. In dit Consultancy Talent Programme kun je een jaar meekijken in de keuken van een succesvol en professioneel adviesbureau en het opleidingsprogramma volgen met de zekerheid om je opdrachten uit te voeren bij een vooraanstaande internationale bank. Daarnaast krijg je veel sociale en professionele activiteiten aangeboden vanuit SeederDeBoer. Wij beloven je dat werken en leren als junior consultant de best mogelijke investering is in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Waar geld ook gaat, Rabobank ziet erop toe dat het een zuivere reis aflegt. Hierbij is samenwerken met de verschillende functies en regio’s om de Rabobank KYC doelen te bereiken essentieel. De projecten binnen het KYC center liggen op het snijvlak van business, operations en compliance. Je draagt in verschillende rollen als trainee bij aan wezenlijke veranderingen op dit gebied. Je leert hoe je projecten moet structureren en processen kunt analyseren en verbeteren. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je het vak en krijg je de kans om te werken in één van de meest complexe en professionele organisaties van Nederland. ​Je doet consultancy opdrachten in verschillende teams op de afdeling van Wholesale & Rural KYC center. Voorbeelden van rollen in het eerste jaar:

 • Proces management: optekenen van KYC processen en procedures
 • Project management: support bij grote projecten zoals een implementatie van een nieuw beleid of versterken van een global way of working, support bij scrum way of working/organisatie teamactiviteiten
 • Business analyse: verbeteren data beschikbaarheid/data kwaliteit, opstellen dashboards in samenwerking met belangrijke stakeholders
 • Learning: helpen bij ontwikkelen/uitrollen trainingen/activeren van ambassadeurs netwerk/communicatie

Door de multidisciplinaire aard van de projecten is samenwerken cruciaal. De cultuur is open, de lat ligt hoog, maar de mens staat centraal. Wil jij daar onderdeel van zijn? In dit Consultancy Talent Programme zit je zelf achter het stuur!

Wie zoeken wij?

 • Je bent proactief, zelfstandig, energiek, nieuwsgierig en hebt een positief kritische instelling;
 • Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels, resultaatgericht, sensitief, sociaal vaardig en hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je houdt van werken aan complexe vraagstukken, bent analytisch sterk en hebt een groot probleemoplossend vermogen. Je bent in staat om continu je eigen functioneren, dat van het team en van de organisatie kritisch te evalueren en verbeteringen voor te stellen;
 • Je hebt een afgeronde universitaire master en maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met de financiële wereld, compliance, data en project management/verandertrajecten.

Wat bieden wij je?

 • Focus op ontwikkeling: Je werkt in een omgeving waar professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je leert alles over jezelf en over het consultancy vak.
 • Samen leren: Je start samen met andere junior consultants in een groep waarmee je deelneemt aan de trainingen van ons traineeship en je wordt opgeleid tot (verander)consultant. Je volgt inhoudelijke opleidingen en ontwikkelt jouw hard skills (o.a. projectmanagement, data-analyse, Excel, Lean, Scrum) en soft skills (o.a. gespreks-, advies- en presentatievaardigheden).
 • Begeleiding: Je wordt zowel vanuit SeederDeBoer (via een mentor) als vanuit Rabobank (inhoudelijk) begeleid in jouw opdracht door een senior collega. Samen helpen we jou om jouw persoonlijke en professionele leerdoelen te bereiken.​
 • Betrokken en ondernemende collega’s: We bieden een inspirerende werkomgeving met betrokken collega’s. We helpen elkaar en voeren het echte gesprek. Er is ook veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.​
 • Informele activiteiten: Genieten van gezelligheid met collega’s buiten het werk om, zowel op spontane momenten als gezamenlijke georganiseerde evenementen en uitjes.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris van €38.000,- (bruto) per jaar. Goede pensioenregeling, een Ov-kaart, 25 vakantiedagen, laptop, telefoonabonnement en een maandelijkse vergoeding voor jouw eigen toestel.​

De startdatum is 1 september 2022. Solliciteren kan van 9 mei en met 5 juni. Wij gaan uit van een beschikbaarheid voor een online Q&A-meeting op 15 juni en voor een gesprek in de periode van 16 juni tot en met 23 juni. Het assessment vindt plaats op 1 juli.

De eerst volgende startdatum van dit traineeship is 1 september, de vacature hiervoor opent op 9 mei 2022. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Emelie Walraven, Senior Recruiter, via 06 – 12 689 484.

Bij SeederDeBoer staat de mens centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk in onze opdrachten verschillende perspectieven te kunnen brengen en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng.

Vooraanmelden

Andere vacatures

Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Consultancy Traineeship — SeederDeBoer

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

Startdatum: 01 februari 2023

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 120 consultants. Ons kantoor ligt naast het centraal station van Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Wij begeleiden deze transformaties vanuit vier disciplines, proces, business, digitale en financiële transformaties. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.

Consultancy Traineeship — SeederDeBoer
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Senior consultant

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

SeederDeBoer werkt samen met haar klanten om visies te realiseren, missies te vervullen, het bestaansrecht te verstevigen en het succes te versterken. “Inzicht laat mens en organisatie groeien”, is het motto de van organisatie. Vanuit vertrouwen en verbinding trekken de consultants van SeederDeBoer samen op om de beoogde veranderingen en ontwikkelingen ook daadwerkelijk te realiseren. Het realiseren van transformaties is de kern van haar dienstverlening. SeederDeBoer kiest duidelijk voor ambitie en een daarbij passende groeistrategie. Dit doet SeederDeBoer met ervaren en jonge adviseurs. Bij SeederDeBoer werken 120 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

In het werk van SeederDeBoer staan zes kernwaarden centraal. Deze waarden geeft houvast wanneer moeilijke keuzes gemaakt moeten worden of dat er spannende stappen gezet moeten worden. Zo zal SeederDeBoer niet in een opdracht stappen waar haar integriteit in het geding is. En zo zal SeederDeBoer pijnlijke onderwerpen in een opdrachtsituatie bespreekbaar maken wanneer ze vrij handelen en denken in de weg staan.

Senior consultant
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Managing Consultant Care en Sociaal Domein

Consulting, Operations & Service

SeederDeBoer - Amsterdam

Wij zetten ons in voor een gezonde samenleving, waarbij kwetsbare mensen extra aandacht verdienen. We helpen organisaties om hun dromen voor deze doelgroepen waar te maken. We begeleiden trajecten in de langdurige zorg en in het sociale domein op het gebied van integratie, ketensamenwerking, governance, rendementsverbetering, organisatie ontwikkeling en zelfsturing.

We zoeken een nieuwe collega die zin heeft om samen met ons te werken aan een beter en gezonder Nederland. Als managing consultant ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van onze praktijk in de care en het sociaal domein.

Managing Consultant Care en Sociaal Domein