Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultancy Talent Programme — ABN AMRO Bank

Bedrijf: SeederDeBoer
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 september 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

In het kort

Wil jij je interesse in de financiële wereld combineren met het werken als consultant? Solliciteer dan nu voor het Consultancy Talent Programme; een traineeship van SeederDeBoer in samenwerking met ABN AMRO Bank (Customer Care & Operations)!

Wat ga je doen?

Unieke samenwerking met ABN AMRO Bank

SeederDeBoer biedt, in samenwerking met ABN AMRO Bank, een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen in een traineeship met de zekerheid vanaf de start mee te draaien in complexe veranderprogramma’s binnen Customer Care & Operations. Daar liggen volop kansen, bijvoorbeeld als het gaat om het automatiseren en digitaliseren van klantprocessen. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg) in dienst bij ABN AMRO Bank.

De projecten binnen ABN AMRO Bank Customer Care & Operations (standplaats: Amsterdam) liggen op het snijvlak van innovatie, digitalisering en procesoptimalisatie. Je werkt proactief mee aan complexe verander- en implementatietrajecten. Alles staat in het teken van de vraag: ‘Hoe doen we het beter, makkelijke en efficiënter voor onze klanten?’. Voorbeelden van projecten zijn:

 • Het optimaliseren en automatiseren van klantprocessen door o.a. robots;
 • De implementatie van digitaal signeren en identificeren;
 • De werkwijze van verschillende afdelingen analyseren, optimaliseren en continu verbeteren met behulp van Lean technieken;
 • Aan de hand van data onze klant nog sneller helpen.

Als trainee draag je bij aan wezenlijke veranderingen binnen de bank. Je leert o.a. hoe je procesverbeteringen moet doorvoeren, veranderingen teweegbrengt bij verschillende stakeholders (variërend van manager tot administratief medewerker) en bijdraagt aan verschillende initiatieven om de bank te helpen bij het mitigeren van risico’s en voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Waar kom je te werken?

De afdeling Customer Care & Operations heeft een belangrijke rol in het contact dat klanten met ABN AMRO Bank hebben. Of zij nu bellen, chatten of een bericht sturen via social media: de medewerkers van Customer Care helpen elke klant weer op weg. Als dat niet meteen kan, omdat het klantproces niet soepel verloopt of omdat specifiekere kennis nodig is, dan staan de medewerkers van Operations klaar. Customer Care & Operations is er voor de klant wanneer de klant vastloopt, specifieke expertise nodig heeft of digitaal (nog) niet terecht kan. Werken bij deze afdeling betekent elke dag aan de slag om de service aan klanten nog beter te maken. Daarin staan innovatie en digitalisering centraal. Wil jij daar onderdeel van zijn? In dit traineeship zit je zelf achter het stuur!

Wie zoeken wij?

 • Je krijgt energie van het onbekende, bent zelfstandig, nieuwsgierig en beweegt je graag en makkelijk in een dynamische omgeving;
 • Je bent proactief, bent in staat advies te vertalen naar concrete realisatie en je hebt een positief kritische instelling;
 • Je bent communicatief sterk, je bent in staat verschillende stijlen toe te passen en hebt een flinke dosis overtuigingskracht;
 • Je houdt van werken aan complexe vraagstukken, brengt structuur aan, bent analytisch sterk en hebt een groot probleemoplossend vermogen;
 • Je bent ondernemend, je gaat actief op zoek naar korte en lange termijn verbeteringen en je beschrijft en zoekt oplossingen.
 • Je hebt een afgeronde universitaire master en maximaal 2 jaar werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met verandermanagement, procesoptimalisatie of digitalisering
 • Je snapt dat data de toekomst heeft, gebruikt data voor besluitvorming en ziet kansen van digitalisering als geen ander en wilt je graag verder ontwikkelen.

Wat bieden wij je?

Het Consultancy Talent Programme biedt een unieke kans om een jaar mee te kijken in de keuken van een succesvol en professioneel adviesbureau, een opleidingsprogramma van een jaar te volgen én opdrachten uit te voeren bij een vooraanstaande internationale bank. Wij beloven je dat werken en leren als junior consultant de best mogelijke investering is in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

In dit Consultancy Talent Programme staan de volgende punten centraal:

 • Focus op ontwikkeling: Je werkt in een omgeving waar professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je leert alles over jezelf en over het consultancy vak.
 • Samen leren: Je start samen met andere talentvolle junior consultants in een groep waarmee je deelneemt aan alle trainingen van ons Consultancy Programme en je wordt opgeleid tot (verander)consultant. Je volgt inhoudelijke opleidingen en ontwikkelt jouw hard skills (o.a. projectmanagement, data-analyse, Excel, Lean, Scrum) en soft skills (o.a. gespreks-, advies- en presentatievaardigheden).
 • Begeleiding: Je wordt zowel vanuit SeederDeBoer (mentor) als vanuit ABN AMRO Bank (inhoudelijk) begeleid in jouw opdracht door een senior collega. Samen helpen we jou om jouw persoonlijke en professionele leerdoelen te bereiken.​
 • Betrokken en ondernemende collega’s: We bieden een inspirerende werkomgeving met betrokken collega’s. We helpen elkaar en voeren graag het echte gesprek. Er is ook veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.​
 • Informele activiteiten: Genieten van gezelligheid met collega’s buiten het werk om, zowel op spontane momenten als gezamenlijke georganiseerde evenementen en uitjes.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris van €38.000,- (bruto) per jaar. Pensioenregeling, een OV-kaart, 25 vakantiedagen, laptop, telefoonabonnement en een maandelijkse vergoeding voor jouw eigen toestel.​

De startdatum is 1 september 2022. Solliciteren kan van 9 mei en met 5 juni. Wij gaan uit van een beschikbaarheid voor een online Q&A-meeting op 15 juni van 10:00 – 11:30 en voor een gesprek in de periode van 16 juni tot en met 23 juni. De laatste ronde is een assessment op 30 juni van 09:30 – 13:00 . Een uitgebreide uitleg van de procedure vind je op onze website.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Emelie Walraven, Senior Recruiter, via 06 – 12 689 484.

Bij SeederDeBoer staat de mens centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk in onze opdrachten verschillende perspectieven te kunnen brengen en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng.

Vooraanmelden

Andere vacatures

Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Consultancy Traineeship — SeederDeBoer

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

Startdatum: 01 februari 2023

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 120 consultants. Ons kantoor ligt naast het centraal station van Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Wij begeleiden deze transformaties vanuit vier disciplines, proces, business, digitale en financiële transformaties. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.

Consultancy Traineeship — SeederDeBoer
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Senior consultant

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

SeederDeBoer werkt samen met haar klanten om visies te realiseren, missies te vervullen, het bestaansrecht te verstevigen en het succes te versterken. “Inzicht laat mens en organisatie groeien”, is het motto de van organisatie. Vanuit vertrouwen en verbinding trekken de consultants van SeederDeBoer samen op om de beoogde veranderingen en ontwikkelingen ook daadwerkelijk te realiseren. Het realiseren van transformaties is de kern van haar dienstverlening. SeederDeBoer kiest duidelijk voor ambitie en een daarbij passende groeistrategie. Dit doet SeederDeBoer met ervaren en jonge adviseurs. Bij SeederDeBoer werken 120 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

In het werk van SeederDeBoer staan zes kernwaarden centraal. Deze waarden geeft houvast wanneer moeilijke keuzes gemaakt moeten worden of dat er spannende stappen gezet moeten worden. Zo zal SeederDeBoer niet in een opdracht stappen waar haar integriteit in het geding is. En zo zal SeederDeBoer pijnlijke onderwerpen in een opdrachtsituatie bespreekbaar maken wanneer ze vrij handelen en denken in de weg staan.

Senior consultant
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Managing Consultant Care en Sociaal Domein

Consulting, Operations & Service

SeederDeBoer - Amsterdam

Wij zetten ons in voor een gezonde samenleving, waarbij kwetsbare mensen extra aandacht verdienen. We helpen organisaties om hun dromen voor deze doelgroepen waar te maken. We begeleiden trajecten in de langdurige zorg en in het sociale domein op het gebied van integratie, ketensamenwerking, governance, rendementsverbetering, organisatie ontwikkeling en zelfsturing.

We zoeken een nieuwe collega die zin heeft om samen met ons te werken aan een beter en gezonder Nederland. Als managing consultant ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van onze praktijk in de care en het sociaal domein.

Managing Consultant Care en Sociaal Domein