Overslaan en naar de inhoud gaan

Verzekeren

Bedrijf: Rabobank
Richting(en): Banking / Finance, Actuariaat / Risk |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Rabobank

Heb jij affiniteit met het vakgebied verzekeren?

Dan is het Junior Insurance Professional Programme iets voor jou. Wij zoeken collega’s met een economische of agrarische achtergrond die zich persoonlijk en vaktechnisch willen ontwikkelen; vernieuwende kandidaten, die net als wij het verschil willen maken. In 18 maanden wordt je opgeleid om klanten te adviseren op het gebied van zakelijk verzekeren.

Waar ben je dan van verzekerd?

Een loopbaan, waarin je wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak en binnen het vakgebied van verzekeren. MKB, GZ of liever ondernemer in prive? Jij bepaalt je eigen route! Je wordt opgeleid om klanten te adviseren op het gebied van zakelijke verzekeringen en bent tijdens je opleiding als junior al aan de slag binnen het specialistenteam verzekeren. Je ontdekt waar je talenten liggen en krijgt alle ruimte om deze te ontwikkelen. Na het volgen van dit programma ben je breed inzetbaar binnen de organisatie en in het bijzonder binnen Verzekeren. Een mooie vervolgstap is bijvoorbeeld Risicospecialist Verzekeren.

Het programma van april zit helaas al vol. Solliciteren voor oktober 2020 kan uiteraard altijd! Neem hiervoor contact op met Cilla van Rennes via Cilla.van.Rennes@rabobank.nl of 06- 835 799 02.

Ga naar de website van Rabobank

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Rabobank Traineeship

Banking / Finance

Rabobank - Amsterdam

Startdatum: 01 april 2021

Mooi. Die eigenschap zoeken we in onze trainees. Net als positiviteit, veerkracht en de drang om jezelf, de Rabobank en de wereld beter te maken. Verder heb je een HBO mét master, of WO-studie afgerond.

 

Wat ga je doen?
Het doel van dit traineeship is om jezelf en de bank beter te leren kennen. Je werkt in een jaar tijd aan vier (meewerk) periodes bij verschillende afdelingen, zoals: Markets, Corporate Finance, Strategie, Innovatie, Rabobank Foundation en Rabo Development. Zo krijg je van alles wat mee en kun je zelf bepalen wat bij je past. Bovendien ontmoet je zo heel veel mensen. Poets je LinkedIn-profiel dus maar vast op, want: hallo uitgebreid netwerk!

 

Hoe start je?
Je start samen met negentien andere trainees in april of oktober. Je vuurdoop is de kick-off, waarin je de andere trainees leert kennen en ook al van je laat horen binnen de bank. Na de eerste kennismakingsweek is het tijd om te beginnen aan je eerste opdracht. Natuurlijk krijg je het hele jaar goede begeleiding en volg je cursussen en trainingen die passen bij wat jij wilt bereiken.

Aanmelden tot en met

Junior CDD Analist Organisaties | Eindhoven

Banking / Finance, Juridisch

Rabobank - Eindhoven

dat jij door jouw alerte blik en nieuwsgierigheid de ontbrekende puzzelstukjes vindt waardoor wij onze zakelijke klanten nog beter begrijpen en kunnen bedienen door ze op eventuele risico’s te wijzen. Maar ook voorkomen we zo dat het financieel stelsel en onze diensten worden misbruikt voor criminele activiteiten zoals witwassen, fraude of terrorismefinanciering. Dat zijn we als de Rabobank aan onze klanten én aan de samenleving verplicht.  

 

Om van deze verantwoordelijke rol een daverend succes te maken, start je met een Customer Due Dillence (CDD)-inwerkprogramma van 2 maanden. In dit inwerkprogramma leer je om zelfstandig risico’s te beheren en te monitoren en ben je uiteindelijk in staat om de meest complexe vraagstukken tot de bodem uit te zoeken. Geen detail ontgaat jouw scherpe blik en door gedegen analyses weet je de juiste conclusies te trekken en goed onderbouwde beslissingen te nemen.  

Aanmelden tot en met

Junior CDD Analist Natuurlijke Personen | Einhoven

Banking / Finance, Juridisch

Rabobank - Eindhoven

dat jij door jouw alerte blik en nieuwsgierigheid de ontbrekende puzzelstukjes vindt waardoor wij onze particuliere klanten nog beter begrijpen en kunnen bedienen door ze op eventuele risico’s te wijzen. Maar ook voorkomen we zo dat het financieel stelsel en onze diensten worden misbruikt voor criminele activiteiten zoals witwassen, fraude of terrorismefinanciering. Dat zijn we als de Rabobank aan onze klanten én aan de samenleving verplicht.  

 

Om van deze verantwoordelijke rol een daverend succes te maken, start je met een  Customer Due Dillence (CDD)-inwerkprogramma van 2 maanden. In dit inwerkprogramma leer je om zelfstandig risico’s te beheren en te monitoren en ben je uiteindelijk in staat om de meest complexe vraagstukken tot de bodem uit te zoeken. Geen detail ontgaat jouw scherpe blik en door gedegen analyses weet je de juiste conclusies te trekken en goed onderbouwde beslissingen te nemen.