Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank Traineeship

Bedrijf: Rabobank
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 april 2021
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Rabobank

Dus jij bent nieuwsgierig?

Mooi. Die eigenschap zoeken we in onze trainees. Net als positiviteit, veerkracht en de drang om jezelf, de Rabobank en de wereld beter te maken. Verder heb je een HBO mét master, of WO-studie afgerond.

 

Wat ga je doen?
Het doel van dit traineeship is om jezelf en de bank beter te leren kennen. Je werkt in een jaar tijd aan vier (meewerk) periodes bij verschillende afdelingen, zoals: Markets, Corporate Finance, Strategie, Innovatie, Rabobank Foundation en Rabo Development. Zo krijg je van alles wat mee en kun je zelf bepalen wat bij je past. Bovendien ontmoet je zo heel veel mensen. Poets je LinkedIn-profiel dus maar vast op, want: hallo uitgebreid netwerk!

 

Hoe start je?
Je start samen met negentien andere trainees in april of oktober. Je vuurdoop is de kick-off, waarin je de andere trainees leert kennen en ook al van je laat horen binnen de bank. Na de eerste kennismakingsweek is het tijd om te beginnen aan je eerste opdracht. Natuurlijk krijg je het hele jaar goede begeleiding en volg je cursussen en trainingen die passen bij wat jij wilt bereiken.

Ga naar de website van Rabobank

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Verzekeren

Banking / Finance, Actuariaat / Risk

Rabobank - Utrecht

Dan is het Junior Insurance Professional Programme iets voor jou. Wij zoeken collega’s met een economische of agrarische achtergrond die zich persoonlijk en vaktechnisch willen ontwikkelen; vernieuwende kandidaten, die net als wij het verschil willen maken. In 18 maanden wordt je opgeleid om klanten te adviseren op het gebied van zakelijk verzekeren.

Aanmelden tot en met

Corporate Banking

Banking / Finance

Rabobank - Amsterdam

Startdatum: 01 oktober 2020

Inhoud en coaching
In het programma volg je trainingen die je helpen om persoonlijk te groeien. Dit doe je samen met trainees en young professionals binnen de bank. En onder begeleiding van een mentor. Daardoor leer je de bank kennen, bouw je een netwerk op én werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons de ruimte om het verschil te maken en de beste versie van jezelf te worden.

 

Wat verwachten wij?
Wij hopen dat je ook al iets meebrengt: een afgeronde master in finance, economie, rechten, technische- of data gerelateerde studie. We verwachten besluitvaardigheid, affiniteit met het bankiersvak en dat je hart sneller gaat kloppen van complexe financiële vraagstukken.

 

Hoe start je?
Je kunt je nu inschrijven voor de kick-off in oktober 2020.

Aanmelden tot en met

Factoring Support Officer

Banking / Finance

Rabobank - Eindhoven

dat jij er met jouw dagelijkse financiële analyses voor kunt zorgen dat jij de vinger aan de pols kunt houden van de financiële slagader van onze klant. Jij kan dit verschil maken door als Factoring Support Officer met onze klanten te sparren over de financiële ruimte die ze deze dag of week krijgen, omdat jouw expertise ligt op het gebied van asset management.