Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank Traineeship

Bedrijf: Rabobank
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 01 april 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Dus jij bent nieuwsgierig?

Mooi. Die eigenschap zoeken we in onze trainees. Net als positiviteit, veerkracht en de drang om jezelf, de Rabobank en de wereld beter te maken. Verder heb je een HBO mét master, of WO-studie afgerond. Studenten uit allerlei richtingen zijn welkom, van psychologie tot econometrie.

Wat ga je doen?

Het doel van dit traineeship is om jezelf en de bank beter te leren kennen. Je werkt in een jaar tijd aan vier (meewerk) periodes bij verschillende afdelingen, zoals: Markets, Corporate Finance, Strategie, Innovatie, Rabobank Foundation en Rabo Development. Zo krijg je van alles wat mee en kun je zelf bepalen wat bij je past. Bovendien ontmoet je zo heel veel mensen. Poets je LinkedIn-profiel dus maar vast op, want: hallo uitgebreid netwerk!

Hoe start je?

Na de eerste kennismaking is het tijd om te beginnen aan je eerste trainingen en daarna natuurlijk met jouw eerste opdracht. Natuurlijk krijg je het hele jaar goede begeleiding en volg je cursussen en trainingen die passen bij wat jij wilt bereiken.

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken-bij-Rabobank
Aanmelden tot en met

Intern Mergers & Acquisitions

Banking / Finance

Rabobank - Utrecht

Startdatum: 01 augustus 2022

To be actively involved in the Mergers & Acquisitions (M&A) team of Rabobank, based at the headquarters in Utrecht. A leading bank within the global Food & Agri space and within the Netherlands.

We are recruiting new interns who will start in August 2022. Please make sure you include a confirmation in your letter that you are enrolled in University during that period.

Intern Mergers & Acquisitions
werken-bij-Rabobank
Aanmelden tot en met

Data analist finance & risk center

Banking / Finance, IT / ICT

Rabobank - Utrecht

dat je werkt in een internationale context waarin het aangaan van uitdagingen, meedoen aan projecten en innovatie centraal staan. Als junior data analist binnen het Finance & Risk domein kun je dit waarmaken. In deze rol werk je in het hart van de Rabobank Groep. Alle interne- en externe rapportages worden verzorgd vanuit dit domein. Je bent omringt door energieke en inspirerende collega's en samen ga je aan de slag om uitdagingen op het gebied van nieuwe regelgeving en datamanagement te trotseren. Deze rol biedt je de mogelijkheid om samen te werken en contacten te onderhouden met verschillende afdelingen. Wij zijn er sterk van overtuigd dat werken in multidisciplinaire teams tot de beste resultaten zal leiden.

Data analist finance & risk center
werken-bij-Rabobank
Aanmelden tot en met

Adviseur MKB

Banking / Finance

Rabobank - Alkmaar

dat jij als Adviseur MKB dé financieel partner bent van onze MKB-klanten! Tevens ben jij het gezicht van de bank en dagelijks bezig met het verbinden van nieuwe klanten aan de Rabobank. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen, ontwikkelen en acquireren van bedrijven in jouw werkgebied. Daarbij is jouw doel om maximale cross-sell te realiseren en te zorgen voor rendabele (nieuwe) klanten. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Adviseur MKB door goed te luisteren naar wat de klant belangrijk vindt. Jij bent een klantgerichte, ondernemende adviseur die onze klanten helpt met ondernemen. Met je actuele financieringskennis en –ervaring help je de klant aan de juiste oplossing. Binnen de organisatie weet je de juiste collega’s te vinden om de klant optimaal te bedienen.  

Daarnaast geef je invulling aan coöperatief bankieren door actief bij te dragen aan het thema “Ondernemers helpen groeien”. Je bent actief betrokken bij de succesvolle netwerken, bijeenkomsten en events in de regio. 

Adviseur MKB