Management Traineeship ICT | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

RabobankManagement Traineeship ICT

Aanmeld Deadline 18-01-2015
Richting

IT

Management

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Deadline:
18-01-2015 (Over Verstreken)
Richting:

IT

,

Management

Niveau:
WO
Locatie:
Startdatum:
-
18-01-2015
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Traineeships van Rabobank

Beschrijving

In dit traject werk je aan drie projecten bij verschillende afdelingen van Groep ICT. Per opdracht rijg je een andere rol. Hierbij kun je denken aan een rol als LEAN-consultant, lijnmanager bij het User Experience Center of projectmanager voor de mobiel bankieren app. Daarnaast volg je een intensief opleidingsprogramma, waarbij er naast gecertificeerde opleidingen ook veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid en gecoacht door verschillende managers uit de bovenlagen van de organisatie. Na twee jaar stroom je uit als project-, implementatie- of lijnmanager.

Als Management Trainee ICT geef je richting aan anderen om samen plannen te realiseren. Je neemt graag initiatief, denkt analytisch na en weet anderen te overtuigen. Daarnaast houdt je ervan uitdagende vraagstukken op te lossen en je maakt je nieuwe informatie snel eigen. Kansen weet je te herkennen en om te zetten in doelgerichte acties.

Lees meer

Functie eisen

- afgeronde master (ICT opleiding is niet bepalend)
- maximaal 2 jaar werkervaring (bij voorkeur binnen de ICT of financiële dienstverlening)
- affiniteit met ICT
- activiteiten en ondernemerschap naast je studie zijn een must; je kunt hierbij denken aan stages, bestuursfuncties bij een vereniging, een eigen onderneming of een studieperiode in het buitenland

Lees meer

Wij bieden

De Rabobank kent uitstekende primaire en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren in onze professionals, en dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. In je 40-urige werkweek besteed je gemiddeld 1 dag aan opleiding en training. Wij bieden je een uitdagende en professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.

Lees meer

Werken bij Rabobank

Branche
Banking/Finance
Aantal landen
48
Hoofdkantoor Holland
Utrecht
Medewerkers buitenland
60000
Medewerkers NL
32000