Corporate Management Traineeship

Banking / Finance, Management
WO
Rabobank
:
Voeg toe als favoriet

Beschrijving

Bij het Corporate Management Traineeship proef je in één jaar tijd alle smaken van het bankvak. Je maakt kennis met relatiemanagement binnen Wholesale, Bedrijven en Private Banking en met productspecialismen zoals projectfinanciering, financiële markten, overnamefinanciering en kredietverlening. Zowel lokaal, regionaal, landelijk als internationaal. Samen met je medetrainees word je opgeleid door de beste trainers in hun vak op onder andere het gebied van kredietrisicomanagement, accounting en valuation. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door het volgen van uitdagende vaardigheidstrainingen. Je voert vier verschillende opdrachten uit binnen diverse onderdelen van de Rabobank Groep. Je krijgt te maken met een grote verscheidenheid van type klanten -van CFO's tot DGA's- en je maakt kennis met de producten en diensten die de bank haar klanten biedt. Hierbij word je intensief begeleid. Het traineeship start in maart en in september.

Wij vragen

- Je hebt een Master afgerond en hebt maximaal 1 jaar werkervaring
- Je bent breed georiënteerd en ondernemend
- Je hebt aantoonbare affiniteit met finance;
- Je hebt je naast je studie ontwikkeld door middel van nevenactiviteiten, buitenland ervaring, een eigen onderneming, stages en/of topsport.

Additionele informatie

- De sollicitatieprocedure bestaat uit een online capaciteitentest, een sollicitatiegesprek, een extern assessment en een eindselectiedag
- Eindselectiedagen vinden plaats op 24 oktober, 28 november, 3 december, 19 december, 9 januari, 23 januari en 6 februari
- De deadline om te solliciteren is 18 januari 2015
- Sollicitaties zonder cijferlijsten worden niet in behandeling genomen
- Nieuwe medewerkers toetsen wij aan de Screening Regeling Rabobank
- Kijk voor evenementen om meer te weten te komen over dit programma op www.raboworkx.nl of neem contact op via onderstaand adres.

Andere mogelijkheden

Duaal Student

Rabobank
WO
Alle richting

Product Controller Treasury and Wholesale Banking

Rabobank
WO
Accounting, Banking / Finance

Treasury Product Controller

Rabobank
WO
Accounting, Banking / Finance