Overslaan en naar de inhoud gaan

Corporate Banking

Bedrijf: Rabobank
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 oktober 2020
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Rabobank

Inhoud en coaching
In het programma volg je trainingen die je helpen om persoonlijk te groeien. Dit doe je samen met trainees en young professionals binnen de bank. En onder begeleiding van een mentor. Daardoor leer je de bank kennen, bouw je een netwerk op én werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons de ruimte om het verschil te maken en de beste versie van jezelf te worden.

 

Wat verwachten wij?
Wij hopen dat je ook al iets meebrengt: een afgeronde master in finance, economie, rechten, technische- of data gerelateerde studie. We verwachten besluitvaardigheid, affiniteit met het bankiersvak en dat je hart sneller gaat kloppen van complexe financiële vraagstukken.

 

Hoe start je?
Je kunt je nu inschrijven voor de kick-off in oktober 2020.

Ga naar de website van Rabobank

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Customer Due Diligence

Banking / Finance

Rabobank - Utrecht

Startdatum: 01 april 2021

Persoonlijk en professioneel groeien én je vaardigheden in Customer Due Diligence ontwikkelen. Dat gaat helemaal lukken met het Young Professional Program CDD. Nog een pluspunt: na dit uitdagende programma kun je meteen aan de slag bij Rabobank. Bijvoorbeeld als Analist First Line Monitoring, CDD-analist of Analist Complexe Klantgroepen. Ben jij analytisch sterk, proactief en ondernemend? Dan is dit je kans.

Het doel van dit Young Professionals Program is helder: jouw carrière bij de Rabobank een kickstart geven en je opleiden tot een deskundige CDD-analist. Daarom steken we veel energie in je ontwikkeling en zorgen we dat je de bank en het vakgebied straks kent als je broekzak. Hoe? Door je veel samen te laten werken op diverse CDD-afdelingen binnen de bank.

Je start samen met negen andere CDD’ers in april 2021. Je vuurdoop is een intensieve eerste maand, waarin je veel leert en je ook al van je laat horen binnen de bank. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Geen zorgen, ook daarbij krijg je goede begeleiding en de mogelijkheid om trainingen te volgen die passen bij jouw doelen.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Simone Lasseur via Simone.Lasseur@rabobank.nl of 06 8248 3969.

Aanmelden tot en met

Internship Credit Risk Modelling & Stress Testing

Banking / Finance

Rabobank - Utrecht

Stel je eens voor dat jij een bijdrage kunt leveren aan een nóg betere Rabobank. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Stagiair door een afstudeeronderzoek te doen naar een alternatief portfolio credit risk model. In het onderzoek komt het hele modellering traject aan bod; van de kalibratie van het model op data tot aan een impact analyse. De vraag die we proberen te beantwoorden is wat is de impact op kapitaal van dit nieuwe model? Dit onderzoek vindt plaats binnen de afdeling Credit Risk Modelling & Stress Testing (CRM&ST) wat deel uit maakt van CLR Risk Strategy & Support (RS&S).

Aanmelden tot en met

Verzekeren

Banking / Finance, Actuariaat / Risk

Rabobank - Utrecht

Dan is het Junior Insurance Professional Programme iets voor jou. Wij zoeken collega’s met een economische of agrarische achtergrond die zich persoonlijk en vaktechnisch willen ontwikkelen; vernieuwende kandidaten, die net als wij het verschil willen maken. In 18 maanden wordt je opgeleid om klanten te adviseren op het gebied van zakelijk verzekeren.