Overslaan en naar de inhoud gaan

Tax Traineeship

Bedrijf: PwC
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 01 september 2021
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

Topfiscalist met jouw unieke achtergrond

Van letteren, een bètastudie of geesteswetenschappen naar belastingadvies: logisch! Want puzzelen met lastige vraagstukken is jou niet vreemd. In toenemende mate verandert de context waarbinnen de adviseurs van PwC werken vanwege technologische, maatschappelijke en internationale ontwikkelingen. Daarbij zijn jouw analytische vaardigheden, unieke achtergrond en messcherpe beoordelingsvermogen de ideale basis om je te specialiseren in hoogwaardig advies aan onze klanten. Wij vinden jouw ideeën belangrijker dan je studierichting. Je hebt waarschijnlijk nooit aan een werkgever als PwC gedacht. Toch hebben wij een mooie uitdaging voor je: het Tax Traineeship: een mix van werken in de belastingadviespraktijk en het behalen van een Mastertitel Fiscaal Recht.

Startdatum is 1 september 2021

 

Programma

Het tax traineeship start per 1 september 2021. Het traineeship betekent werken in de praktijk, doorstuderen voor een extra master en een vaste baan met toekomstperspectief. Het traineeship duurt drie jaar. Na de introductiemaand zal je de eerste twee jaar drie dagen per week werkzaam zijn in de praktijk, de twee overige dagen besteed je aan de Pre-master en Master Fiscaal Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het laatste jaar ga je fulltime aan de slag binnen de praktijk.

Elk jaar van het traineeship zal je meedraaien met een ander team van onze fiscale praktijk. Jouw werkzaamheden variëren van het geven van adviezen aan (inter)nationale (beursgenoteerde) klanten tot het voeren van eventuele verdedigingen tegenover belastinginstanties en -rechters. Je werkt hierin samen met andere specialisten, voornamelijk fiscalisten. Juist door jouw afwijkende studieachtergrond wordt jouw inbreng zeer gewaardeerd en krijg je in de loop van het traineeship steeds meer verantwoordelijkheden.
Als je het traject met succes hebt afgerond heb je een tweede master op zak, drie jaar werkervaring opgedaan in verschillende werkvelden, jezelf op persoonlijk vlak ontwikkeld en kun je verder aan de slag als Tax Consultant bij PwC.

* Afgestudeerden Fiscaal Recht of Fiscale Economie kunnen niet deelnemen aan dit Traineeship. Afgestudeerden Rechtsgeleerdheid hebben alleen vrijstelling voor de Pre-master als zij ook de vakken Economie & Jaarrekening en Jaarrekening Fiscaal Verdiept hebben afgerond met ten minste 9EC. Zij starten direct met de master Fiscaal Recht aan de Radboud Universiteit. Voldoe je niet aan deze eisen dan start je eerst met de pre-master met eventueel een aantal vrijstellingen.

Ga naar de website van PwC

Andere mogelijkheden

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Bachelor Academy

Consulting, Banking / Finance

PwC - Nederland

Als je als bachelor, met een financiële studie op zak, je verder wil ontwikkelen bij PwC volg je ons driejarig opleidingsprogramma; Bachelor Academy. We leiden je in de eerste drie jaar op tot een breed inzetbare professional met kennis op diverse werkterreinen, processen en producten binnen Audit Support. In deze periode ontwikkel je jezelf en ontdek je waar je passies en drijfveren liggen. We bieden je een intensief trainingsprogramma dat niet alleen zit op het ontwikkelen van technische vaardigheden maar nadrukkelijk ook op de ontwikkeling van andere competenties zoals persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden.

Na twee intensieve onboarding weken ontwikkel jij je verder binnen één van de verschillende Centers binnen de Audit Support afdeling en staan werkervaring opdoen en leren centraal. Audit Support is een afdeling waarin alle audit ondersteunende teams verzameld zijn om synergie te creëren in de audit supportactiviteiten. Periodiek kom je met je collega's uit de academy samen voor coaching, intervisie en cursussen. Zo leer je van elkaar middels coaching en feedback en doorloop je een steile leercurve. Daarnaast heb je samen met je coach veelvuldig overleg over jouw werkzaamheden en staat learning on the job centraal.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Digital Assurance Traineeship

Consulting, Accounting, IT / ICT

PwC - Amsterdam

De wereld om ons heen verandert razendsnel. PwC helpt mee aan die verandering, maar is ook zelf volop in beweging. Binnen Assurance is de Digital Academy daar een mooi voorbeeld van: een intensief 2 jarig trainingsprogramma met betrekking tot het leveren van vertrouwen in een digitale wereld. Geloof jij ook in een nieuwe wereld waarbij continue innovatie voorop staat, maar er ook aandacht zal moeten zijn voor het behouden van vertrouwen naar elkaar door voldoende aandacht te besteden aan potentiele risico’s die dit met zich meebrengt? Dan is deze Academy jou op het lijf geschreven.

De Digital Academy zal starten op 1 september 2019. Je start direct in de Assurance praktijk en zult ervaring opdoen in het creëren van vertrouwen in deze nieuwe digitale wereld. Daarbij volg je de nodige inhoudelijke trainingen (zowel vakinhoudelijk als op soft skills).

Binnen de Digital Assurance Academy help je klanten met het leveren van vertrouwen op verschillende gebieden, waaronder digitale transformaties, (digitale) financiële informatie en geautomatiseerde interne controlesystemen. Ook adviseer en ondersteun je klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het proactief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexer wordende samenleving. Je begeleidt een grote diversiteit aan klanten bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en helpt hen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van big data, cloud computing, cyber security, data privacy, artificial intelligence, data science en innovatieve IT beheersing.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Valuations

Consulting

PwC - Amsterdam

Als Consultant Valuations maak je onderdeel uit van een team van professionals dat zich - in nauwe samenwerking met de klant- richt op een breed scala aan waarderingsvraagstukken. Het gaat er daarbij om dat onze cliënten met onze adviezen inzicht geven zodat ze betere beslissingen nemen. Bijvoorbeeld bij koop en verkoop van een onderneming of bedrijfsonderdeel, de keuze voor een strategie of de inrichting van de fiscale structuur.