Overslaan en naar de inhoud gaan

SAP Academy

Bedrijf:
Richting(en): Overige |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 oktober 2023
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Heb jij een passie voor digitaal ondersteunde bedrijfstransformaties? Ben je benieuwd hoe je financiële, supply chain, inkoop- en/of operationele processen kunt optimaliseren en automatiseren? Dan is de SAP Academy zeker iets voor jou!

We zijn op zoek naar universitair afgestudeerden die willen helpen de business van onze klanten toekomstbestendig te maken, met een zakelijke kijk op het verbeteren van processen met behulp van technologie.

De voordelen voor jou?

Tijdens jouw deelname aan de SAP Academy per 1 oktober, doe je drie maanden lang kennis op over allerlei SAP modules en certificeringen. Deze kennis is meteen toepasbaar in verschillende real-time projecten. Daarnaast krijg je na deelname een SAP certificaat dat wereldwijd erkend wordt.

 • Door deel te nemen aan onze Academy doe je veel relevante en direct toepasbare kennis en ervaring op. Daarnaast maakt de intensieve Academy je direct vertrouwd met de praktijk;

 • Onze SAP Academy biedt je een combinatie van on- & off-the-job trainingen met veel cursussen over technische onderwerpen en het verder ontwikkelen van je soft skills. Dit omvat uitgebreide trainingen over SAP (inclusief certificering opties), over algemene IT-onderwerpen en over speciale technische vragen en methoden (zoals BPM, S/4HANA, FI, Ariba, CO, SD, MM, PP, QM), PS , SAP Activate of SAP Solution Manager);

 • Gedurende de Academy zal een vaste collega persoonlijke begeleiding geven;

 • Door deel te nemen aan onze SAP Academy maak je laagdrempelig kennis met onze collega's in het PwC-netwerk en maak je gemakkelijk contact met andere trainees. Zo vergroot je jouw netwerk!

Vooraanmelden

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Junior Forensics Data Analyst

Overige, IT / ICT

- Amsterdam

Fraud and noncompliance with rules and regulations (such as KYC regulations) is happening all around us and we are the team that helps our clients detect, investigate and prevent it in the future using data analytics and most recent technologies. We are an integral part of the forensics investigation team and support the core forensics colleagues in appropriately collecting, processing and extracting meaningful insights from various forms of (structured and unstructured) datasets. Our work is revolving around 3 pillars: Providing insights using Data analytics (DA) and Machine Learning, Supporting investigations and Automating compliance and governance. 

Junior Forensics Data Analyst
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Thesis internship – Digital Twin: Organizational modelling and simulation

Overige

- Amsterdam

Wil je je masterscriptie schrijven bij een organisatie die technologie, data simulatie en modellering inzet om zakelijke en sociale waarde te creëren? Dan ben je bij deze afstudeerstage aan het juiste adres. We zijn bezig om het vakgebied organisatiemodellering verder uit te breiden en daar kan jij aan bijdragen met jouw onderzoek.

Ben jij een enthousiaste student die de grenzen van modern onderzoek wil verleggen en wil jij nieuwe, unieke inzichten creëren op het gebied van modellering en simulatie binnen organisaties? Wij bieden je die mogelijkheid binnen onze Digital Twin afdeling. Je werkt samen met een team met bijzonder veel expertise in het genereren van sociale en economische waarde door middel van het simuleren en modelleren van bedrijfsprocessen om zo op basis van de verzamelde data voorspellingen te kunnen doen; een Digital Twin.

Wat ga je doen?

Bij PwC hebben we het enorme potentieel van de ‘DTO’- of ‘Digital Twin of an Organization’-industrie grondig onderzocht. Het is onze bedoeling om pioniers te zijn op dit gebied en meergelaagde inzichten te ontwikkelen via diepgaande data verbindingen en relaties. Daarom zijn we op zoek naar een afstudeerstagiair(e) die kan helpen bij het identificeren en verkennen van nieuwe kansen die binnen de bredere reikwijdte van deze sector liggen. 

Jouw belangrijkste bezigheid is het schrijven van jouw scriptie of afstudeeropdracht. Als afstudeerstagiair(e) krijg je daarnaast voldoende mogelijkheden om PwC te leren kennen. Uiteraard kun je al je verplichtingen blijven volgen tijdens je stage. Een scriptiestage bij PwC biedt je zowel vakinhoudelijke begeleiding door een coach als praktijkervaring op de afdeling.

Lijkt het jou leuk om te onderzoeken hoe verschillende simulatie-niveaus (zoals engineering of process) kunnen worden verbonden met het bereiken van bedrijfsdoelstellingen zoals duurzaamheidsmaatregelen en kostenoptimalisatie? Tijdens deze stage voer je onderzoek uit op het snijvlak van onderwerpen zoals simulatie, risiko strategie, proces- en productie modellering, vermindering van de milieu-impact en nog veel meer! 

Hierin herken jij jezelf

Je bent een getalenteerde en ambitieuze student die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen binnen Digital Twin in organisaties. Je wilt jezelf ontwikkelen en vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen. Je ziet deze afstudeerstage als een opstap naar een baan bij PwC. Daarnaast;

 • Zit je in de eindfase van je masteropleiding Informatiemanagement, Innovatiemanagement, Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskunde of een andere IT-gerichte studie;

 • Of je volgt een mastervariant Computer Science of Data Science, maar hebt affiniteit met bedrijfs- en IT-processen;

 • Ben je beschikbaar voor 3 tot 6 maanden (minimaal 3 dagen in de week, dit kun je flexibel indelen).

 • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en/of Engels;

Over PwC  

Door de open cultuur en ruimtes heb je veel contact met alle collega’s. Je zult hierdoor merken dat jouw ondersteuning binnen de groep niet beperkt blijft tot alleen jouw begeleider. Andere collega’s staan je ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen. 

Dit bieden wij  

We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Als je bij PwC als stagiair aan de slag gaat, krijg je een goede indruk van de praktijk en heb je toegang tot kennis en databronnen die doorgaans niet op de universiteit aanwezig zijn. Je maakt onderdeel uit van een ambitieus team, gespecialiseerd in verschillende type klanten.  

 •  Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die je begeleidt in je scriptietraject, samen met jou brainstormt over je onderwerp en aanpak, en ervoor zorgt dat je het brede netwerk van PwC kan gebruiken om je data bij elkaar te krijgen; 

 • Je krijgt de kans PwC van binnenuit te leren kennen, als een mogelijk toekomstige werkgever; 

 • Een open werksfeer, grote en hechte groep mede stagiairs, teamevents en een energieke bedrijfscultuur; 

 • Naast het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht mag je (virtueel) meekijken bij klantopdrachten. 

 • Een aantrekkelijke stagevergoeding en laptop van PwC.

Aan de slag bij PwC
Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Klik op de rode knop en solliciteer direct! 

Na je sollicitatie:  

 • Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox. 

 • Sluiten jouw kwalificaties aan bij deze afstudeerstage? Dan nemen we binnen twee weken contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek. 

 • Iedereen enthousiast? Dan plannen we een online assessment in. Afhankelijk van de uitslag ontvang je een uitnodiging voor een eerste interview. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.
   

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over deze afstudeerstage bij PwC? Dat kan! Esmee van Heesewijk staat je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp.  

E: esmee.van.heesewijk@pwc.com

M: +31 639774599

Thesis internship – Digital Twin: Organizational modelling and simulation
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Associate Corporate Sustainability

Overige

- Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in thema's als klimaatverandering, ‘net zero’ of sociale ongelijkheid? Wil je bijdragen aan de duurzaamheidsstrategie, transformatie en nieuwe initiatieven van PwC? En lijkt het je leuk om te werken in een ambitieus team waar je jezelf persoonlijk en inhoudelijk kunt ontwikkelen? Dan is dit je kans!

Dit ga je doen

Als Corporate Sustainability (CS)-team willen we bouwen aan vertrouwen binnen de maatschappij en belangrijke problemen oplossen. We streven ernaar een organisatie te zijn die een positieve bijdrage levert aan de Sustainable Development Goals (SDG's).

Ons duurzaamheidsbeleid bestaat uit drie strategische prioriteiten/ambities:

1. Bedrijfsvoering: we willen een positieve bijdrage leveren aan onze samenleving en het milieu, via onze collega's, in ons dagelijks werk en door als organisatie 'net zero’ te opereren;

2. Mensen: we delen onze professionele skills om maatschappelijke problemen te helpen oplossen;

3. Business: we zetten onze expertise op het gebied van duurzame ontwikkeling in om klanten te helpen verduurzamen.

Voorbeelden hiervan zijn de interne implementatie van ‘net zero’ voor 2030, onze pro-bono-projecten en de SDG-impactmeting. Dit is ook in lijn met de SDG's van de Verenigde Naties die we hebben omarmd en in onze strategie hebben geïntegreerd. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor certificeringen en samenwerkingen van PwC op duurzaamheidsgebied.

Meer weten? Klik hier.

We zijn op zoek naar een Associate met een passie voor data die zijn/haar analytische vaardigheden kan inzetten voor diverse milieu- en maatschappelijke initiatieven. Daarbij gaat het om projecten zoals het coördineren van de ESG- en CSRD-rapportage, het vertalen van biodiversiteitsgegevens in visuals en communicatie, de SDG-impactmeting en andere activiteiten op het gebied van business development.

Hier herken jij jezelf in

Je bent een getalenteerde, ambitieuze startende professional en je neemt de regie over je eigen kansen en ontwikkeling. Je werkt graag in teams waar verschillende perspectieven en ideeën bij elkaar komen en worden gewaardeerd, waardoor je zowel je inhoudelijke kennis als je sociale vaardigheden optimaal kunt ontwikkelen. Verder ben je creatief, oplossingsgericht en behulpzaam, met de flexibiliteit om tussen verschillende projecten te schakelen voor het oplossen van belangrijke problemen.

Bovendien geldt voor jou:

 • Je hebt een master afgerond in milieuwetenschappen, biologie, technologie, bedrijfskunde of vergelijkbare richting;
 • Je bent geïnteresseerd in duurzaamheid, innovatie en ontwikkelingen op dit gebied, wat blijkt uit eerdere ervaring of opleiding;
 • Je werkt moeiteloos met grote datasets en bent in staat om duurzaamheidsgerelateerde data te analyseren en te visualiseren;
 • Je bent goed in timemanagement, kunt prioriteiten stellen en gedurende een dag flexibel tussen verschillende projecten schakelen;
 • Je bent communicatief sterk en weet een boodschap duidelijk over te brengen aan verschillende stakeholders;
 • Je bent klaar voor een functie waarin je kunt groeien, waarin je maatschappelijke impact hebt en waarin je het beste uit jezelf en je collega's kunt halen;
 • Je vindt het leuk om in wisselende teams te werken en staat open voor nieuwe ideeën en perspectieven;
 • Je bent innovatief, werkt gestructureerd en zoekt naar concrete oplossingen om processen en projecten te verbeteren;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels.

Dit bieden wij
We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We bieden je toegang tot het wereldwijde PwC netwerk, waarin je jouw kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals op duurzaamheid én andere disciplines. Daarnaast bieden wij:

 • Op maatgemaakte trainingen die bijdragen aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke leiderschap en vakinhoudelijke kennis. Onze leeroplossingen ondersteunen je in je baan en helpen je verder in je carrière. We vinden het belangrijk dat je je kennis en vaardigheden voortdurend kunt ontwikkelen en geven je daar dan ook de tijd voor. De mogelijkheden zijn breed en zijn altijd passend bij het moment in je loopbaan.
 • Een passend salaris en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder een ‘well-being budget’. Dit is een persoonlijk jaarlijks budget van € 1.000,- uit te geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching en wellness;
 • Compleet ingerichte, ergonomische thuiswerkplek met een tweede beeldscherm;
 • Maandelijkse internetvergoeding;
 • Een elektrische leaseauto/aantrekkelijke afzien autoregeling, laptop en iPhone
 • 30 vakantiedagen per jaar; 
 • Hybride werken thuis en op kantoor;
 • De mogelijkheid om je binnen reguliere werktijden in te zetten voor verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/of recruitment;
 • Leuke informele activiteiten.

Aan de slag bij PwC
Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief, <cijferlijst> en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Klik op de rode knop en solliciteer direct!

Na je sollicitatie: 

 • Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox.
 • Sluiten jouw kwalificaties aan bij deze functie? Dan nemen we binnen twee weken contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek.
 • Iedereen enthousiast? Dan plannen we een online assessment in. Afhankelijk van de uitslag ontvang je een uitnodiging voor een eerste interview. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de functie Associate Corporate Sustainability bij PwC? Dat kan! Karolien staat je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp. 

Karolien Arp, Talent Acquisition Specialist, Karolien.arp@pwc.com or +31 (0)6 48 448 922.

Associate Corporate Sustainability