People & Organisation Traineeship | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

PwCPeople & Organisation Traineeship

Aanmeld Deadline 30-04-2017
Startdatum 02-09-2017
Richting

Communicatie

Management

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
30-04-2017 (Over Vandaag)
Richting:

Communicatie

,

Management

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Amsterdam
Startdatum:
02-09-2017
30-04-2017
Deadline
Vandaag

People & Organisation Traineeship

Een jaar lang kennismaken met alle facetten van onze People and Organisation–praktijk, dat is het People and Organisation-traineeship van PwC. In een team van fiscalisten, econometristen, juristen, bedrijfs-kundigen en HR-specialisten werk je aan fiscale vraagstukken van onze klanten, onder meer op het gebied van beloningen, internationaal werken en HR-gerelateerde issues die voortkomen uit fusies of overnames. Als trainee ontwikkel je je tot een allround adviseur voor onze klanten binnen deze veelzijdige praktijk.

Lees meer

Is ons People & Organisation Traineeship iets voor jou?

Als (bijna) afgestudeerd talent sta je te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen dat je intelligent, gedreven en ambitieus bent en nu wil je aan de slag als adviseur. Jouw interesse ligt bij vraagstukken van organisaties over hoe zij hun menselijk kapitaal het beste kunnen organiseren. Je houdt van aanpakken en deinst niet terug van een werkomgeving waarin je veel en snel leert en jezelf voortdurend blijft ontwikkelen.

Je komt in aanmerking voor het People & Organisation Traineeship als je beschikt over een (bijna) afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Bedrijfseconomie, Actuariële Wetenschappen, Bedrijfskunde, Wiskunde, Human Resource of Communicatiewetenschap(pen), cijfermatig sterk bent en affiniteit hebt met fiscale vraagstukken.

Lees meer

Hoe ziet jouw traineeship eruit?

Als trainee People & Organisation rouleer je vanaf 1 september 2017 één jaar binnen drie verschillende teams van onze praktijk. De expertise van deze teams ligt onder meer op het gebied van strategisch HR-advies, beloningsvraagstukken, fiscaal advies met betrekking tot internationale mobiliteit en loonbelasting. Ook payroll services, HR-advies rondom fusies en overnames en actuarieel en fiscaal/juridisch advies met betrekking tot pensioenen zijn aandachtsgebieden. Bij de start van het traineeship wordt een van de teams jouw 'thuisteam'. Na afloop van het traineeship ga je bij dit team vast aan de slag als consultant.

 • Samen met je mede-trainees werk je – naast je opdrachten voor klanten van je team - aan een gezamenlijke People & Organisation-brede praktijkopdracht.
 • Je volgt verschillende vaktechnische trainingen en neemt deel aan vaktechnische overleggen.
 • Er is veel tijd en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling via intervisiebijeenkomsten en vaardigheids- en adviestrainingen.
 • Onder begeleiding van je collega’s adviseer je klanten bij het ontwerpen en implementeren van strategie, beleid en regelingen.
 • Je biedt ondersteuning voor, tijdens en na deals, bijvoorbeeld door waardebepaling van het personeelsbestand, HR-beleid, harmonisatie van beleid en arbeidsvoorwaarden, advisering over pensioenregelingen en belonings- en belastingvraagstukken.
 • Je draagt bij aan het optimaliseren van processen op het gebied van HR en salarisadministratie.
 • Je geeft advies rondom risicomanagement op basis van analyses rondom het effect van wijziging in pensioenregelingen, expat-beleid en loonheffingsprocessen.
Lees meer

Wat bieden wij jou?

 • Het People and Organisation Traineeship - dat begint op 1 september 2017 - is de ideale start naar werken bij een wereldwijde kennisorganisatie met toonaangevende klanten.
 • We bieden een inspirerende en collegiale werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal: een persoonlijke coach begeleidt je intensief tijdens het traineeship.
 • Je start met 5 tot 7 trainees, met wie je een hechte club vormt.
 • Je gaat werken in drie van de vijf teams van onze People and Organisation –praktijk; je bouwt aan een breed netwerk binnen en buiten PwC en ontwikkelt je tot een allround People and Organisation-adviseur.
 • Onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.
Lees meer

Solliciteren voorjaar 2017

Je kunt vanaf maart/april 2017 weer solliciteren voor het People & Organisation Traineeship. Het traineeship zelf start op 1 september 2017.

Lees meer

Contact

Wil je meer informatie over het People & Organisation Traineeship? Bel of mail mij dan gerust.

Lees meer

Werken bij PwC

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Aantal landen
158
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
180500
Medewerkers NL
4300