Deals Traineeship

Consulting
WO
PwC
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet

Solliciteer nu!

Alleen de beste en meest gemotiveerde studenten maken kans op een exclusieve plek binnen het Deals Traineeship en een vast contract bij PwC. Een leuk, maar belangrijk, onderdeel van de sollicitatieprocedure is dan ook een 3-daagse business course van 15 t/m 17 mei in Amsterdam. Heb je jezelf goed in de kijker gespeeld tijdens de business course? Dan volgt er een afsluitend gesprek en daarna ben je verzekerd van je plek in het Deals Traineeship.
Solliciteren kan tot en met 16 maart en kan via onze website http://www.werkenbijpwc.nl/dealstraineeship

 

Wie zijn we?

Wij zijn PwC. Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We halen het beste uit onze klanten én onze medewerkers. We bieden je volop kansen, waarmee jij het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken het verschil. We hebben aandacht voor jou als persoon en de ontwikkeling van je talent.

Dit traineeship valt binnen het werkveld Advisory, waar men zich bezighoudt met financiële herstructureringen en forensisch onderzoek, begeleiding van acquisities, fusies en afstoting van bedrijfsonderdelen en advisering ter verbetering van bedrijfsrendement.

Wat bieden we je?

We bieden je de unieke kans om in twee jaar tijd de verschillende facetten van de dynamische Dealspraktijk van PwC te leren kennen. Zo bouw jij aan een ijzersterk netwerk. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Zowel on the job, als met verschillende soft-skill trainingen, zoals bijvoorbeeld adviesvaardigheden. Je krijgt een vast contract en goede doorgroeimogelijkheden. Eén en ander zou natuurlijk niet compleet zijn zonder onze standaard uitgebreide arbeidsvoorwaarden op maat.

 

Hoe ziet je werk eruit?

Bij het Deals Traineeship maak je in twee jaar tijd kennis met vier van de volgende groepen: Financial Due Diligence, Valuations, Corporate Finance, Delivering Deal Value en Strategy. Ieder halfjaar wissel je van groep en leer je nieuwe collega’s kennen. In teams, bestaande uit mede trainees en andere PwC collega’s werk je mee aan de lopende opdrachten. Je hebt je eigen taken en naast je zakelijke ontwikkeling is er veel tijd om met medetrainees bijeen te komen om ervaringen te delen en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wie ben je?

Je…
bent sociaal, gedreven en zeer gemotiveerd om verder te leren en je te bewijzen in een uitdagende functie;
hebt aantoonbare affiniteit met fusies en overnames;
weet impact te maken, bent analytisch sterk en nieuwsgierig;
hebt een afgeronde VWO-vooropleiding en een financieel/economische, bedrijfskundige of technische WO studie afgerond tussen 1 september 2012 en 1 september 2014;
hebt een actief studentenleven achter de rug en daarnaast bovengemiddelde studieresultaten behaald;
hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Omschrijving

Je bent net of bijna afgestudeerd en een echte teamspeler. Na je actieve studententijd wil je graag starten in een adviespraktijk waar er veel aandacht is voor jou, jouw ideeën en jouw ontwikkeling. Je wilt graag veel ervaring opdoen in korte tijd, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen als gespecialiseerd adviseur.

Andere mogelijkheden

Senior Consultant Working Capital Management

PwC
WO
Consulting, Banking / Finance, Management

Consultant Tax - People & Organisation Rotterdam

PwC
WO
Actuariaat / Risk, Consulting, Fiscaal, HRM / Recruitment

Consultant Data Analytics

PwC
WO
Consulting, IT / ICT, Management