Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor Academy

Bedrijf: PwC
Richting(en): Consulting, Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

Als je als bachelor, met een financiële studie op zak, je verder wil ontwikkelen bij PwC volg je ons driejarig opleidingsprogramma; Bachelor Academy. We leiden je in de eerste drie jaar op tot een breed inzetbare professional met kennis op diverse werkterreinen, processen en producten binnen Audit Support. In deze periode ontwikkel je jezelf en ontdek je waar je passies en drijfveren liggen. We bieden je een intensief trainingsprogramma dat niet alleen zit op het ontwikkelen van technische vaardigheden maar nadrukkelijk ook op de ontwikkeling van andere competenties zoals persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden.

Na twee intensieve onboarding weken ontwikkel jij je verder binnen één van de verschillende Centers binnen de Audit Support afdeling en staan werkervaring opdoen en leren centraal. Audit Support is een afdeling waarin alle audit ondersteunende teams verzameld zijn om synergie te creëren in de audit supportactiviteiten. Periodiek kom je met je collega's uit de academy samen voor coaching, intervisie en cursussen. Zo leer je van elkaar middels coaching en feedback en doorloop je een steile leercurve. Daarnaast heb je samen met je coach veelvuldig overleg over jouw werkzaamheden en staat learning on the job centraal.

Wat biedt de Bachelor Academy jou?

  • Een open werksfeer, waarin feedback geven en ontvangen belangrijke elementen zijn van onze cultuur;
  • Een kennisorganisatie waarin je veel kunt leren van alle experts en specialisten om je heen;
  • Flexibel werken, thuis en op kantoor;
  • Persoonlijke begeleiding van de coaches uit onze praktijk;
  • Een uitgebreid learning en development programma dat zich richt op jouw  carrière en hoe je die richting wilt geven naar de toekomst toe;
  • Teamevents.

Kennismaken met PwC

Heb jij nog vragen en wil jij deze face-to-face stellen aan onze recruiter. Laat het doormiddel van de knop hieronder aan ons weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Voorafgaand aan de academy maak je samen de keuze in welke richting jij je verder wilt ontwikkelen. Ontwikkel jij je verder binnen het Competence Center of binnen één van de Centers of Excellence? Na twee jaar krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen één van de andere Centers. Lees hieronder welke mogelijkheden wij kunnen bieden. 

Competence Center

Binnen het Competence Center worden de meer gestandaardiseerde werkzaamheden met een zekere mate van oordeelsvorming uitgevoerd voor verschillende type (gerenommeerde) klanten in diverse sectoren (bijvoorbeeld banken, beurs en niet beursgenoteerde ondernemingen of de gezondheidszorg) waar we de praktijk ondersteunen bij bijvoorbeeld subsidies en payroll controles. Het is een dynamische omgeving waar je veel contact en interactie hebt met onze internationale Competence Centers en met verschillende klanten en teams. In het Competence Center werk je in een hecht team vanuit ons kantoor in Amsterdam. Zo leer je in een korte tijd veel verschillende klanten, processen en mensen kennen. Leiderschapskwaliteiten ontwikkelen is hier mogelijk; zo kan je na je eerste jaar al een coachende rol op je nemen.

 

Ga naar de website van PwC

Andere mogelijkheden

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Digital Assurance Traineeship

Consulting, Accounting, IT / ICT

PwC - Amsterdam

De wereld om ons heen verandert razendsnel. PwC helpt mee aan die verandering, maar is ook zelf volop in beweging. Binnen Assurance is de Digital Academy daar een mooi voorbeeld van: een intensief 2 jarig trainingsprogramma met betrekking tot het leveren van vertrouwen in een digitale wereld. Geloof jij ook in een nieuwe wereld waarbij continue innovatie voorop staat, maar er ook aandacht zal moeten zijn voor het behouden van vertrouwen naar elkaar door voldoende aandacht te besteden aan potentiele risico’s die dit met zich meebrengt? Dan is deze Academy jou op het lijf geschreven.

De Digital Academy zal starten op 1 september 2019. Je start direct in de Assurance praktijk en zult ervaring opdoen in het creëren van vertrouwen in deze nieuwe digitale wereld. Daarbij volg je de nodige inhoudelijke trainingen (zowel vakinhoudelijk als op soft skills).

Binnen de Digital Assurance Academy help je klanten met het leveren van vertrouwen op verschillende gebieden, waaronder digitale transformaties, (digitale) financiële informatie en geautomatiseerde interne controlesystemen. Ook adviseer en ondersteun je klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het proactief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexer wordende samenleving. Je begeleidt een grote diversiteit aan klanten bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en helpt hen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van big data, cloud computing, cyber security, data privacy, artificial intelligence, data science en innovatieve IT beheersing.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Accounting, Reporting & Compliance

Consulting, Accounting

PwC - Nederland

Ben jij innovatief, leergierig, ambitieus, ondernemend, een echte teamplayer, financieel onderlegd, nieuwsgierig naar (nieuwe) technologische mogelijkheden en wil je werken bij een dynamische afdeling waar onze values belangrijk zijn maar ook de fun-factor niet wordt vergeten. Dan zoeken wij jou!

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Digital Coffee Tax

Alle richtingen

PwC - Online

Wil jij ervaren hoe het is om te werken in de Tax & Legal praktijk bij PwC? Dan willen we graag met jou kennismaken! Schrijf je nu in voor een virtuele koffie date. Tijdens dit informele 1-op-1 moment draait het om jou en om wat jij graag zou willen weten. In een korte tijd kan je kennis maken met verschillende mensen binnen onze organisatie zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat PwC ook voor jou kan betekenen.