Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship Subsidies

Bedrijf: Profource
Richting(en): Consulting, Banking / Finance, Accounting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Rotterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Profource

“Dutch speaking and writing proficiency is required”

Wil jij maatschappelijk bijdragen in deze corona crisis? In dit Traineeship help jij bedrijven om snel duidelijkheid te geven of zij in aanmerking komen voor een subsidieregeling. En ontwikkel je je in korte tijd verder tot adviseur. Hou je van veel diversiteit in je werk? Start direct mét een vast contract in ons Traineeship Subsidies. En draag je steentje bij!

Dit staat je te wachten

In het Traineeship Subsidies van Profource sta je in het middelpunt van de samenleving en draag je direct bij aan deze corona crisis. Wij leiden je namelijk op tot een Consultant, gericht op subsidies.
Gaaf zul je denken! Maar wat ga je dan precies doen?

Als Trainee werk je voor de Rijksoverheid (DUS-I of RVO) en de lokale overheid. Het leuke aan de functie is dat je in heel veel verschillende keukens mag kijken. In deze tijd is bijvoorbeeld de horeca gesloten. Erg vervelend voor ons allemaal, want we kunnen niet meer in de kroeg met onze vrienden genieten van een biertje. Maar al helemaal voor de ondernemer. Gelukkig is er voor de ondernemer een oplossing: hij vraagt subsidie aan bij de Rijksoverheid. En dan kom jij in actie.

Jij bent verantwoordelijk voor het behandelen van zijn subsidieaanvraag en de opbouw van zijn dossier. Heb je aanvullende vragen? Dan overleg je met de aanvrager over de financiële aspecten van de subsidie. Heb je alles compleet? Dan zorg je voor de administratieve verwerking in het systeem. Jij blij, want de aanvraag is volledig doorgevoerd. De ondernemer blij, want hij kan blijven voortbestaan!

Omdat je steeds meer van de inhoud van subsidies begint te begrijpen, ga je ook de achterkant van het proces beter snappen. En dan komt de Consultant in je naar boven. Zie je ruimte tot verbetering in het proces? Dan pak je door en probeer je dit te realiseren.

Het leuke voor jou is dat je als Consultant getraind wordt vanuit een commerciële organisatie. En tegelijkertijd dus maatschappelijk betrokken bent, omdat je werkt voor de overheid. Zie het als the best of both worlds!

In het Traineeship leiden we je echt op tot Consultant. Learning by doing is the key to succes. Daarnaast bieden wij je een compleet opleidingstraject van ruim 90 opleidingen en trainingen aan. Zodat jij het maximale uit je carrière kunt halen.

Dit ben jij

Je vrienden zouden je omschrijven als een echte regelaar. En je bent er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken. Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en wil graag weten hoe alles in elkaar zit. Jouw inzichten deel je weer graag met je collega’s. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

  • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond.
  • Je herkent je in onze kernwaarden!

Dit krijg je er voor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

  • Legaal jobhoppen, met een vast contract!
  • Een passend salaris met twee evaluatiemomenten in het eerste jaar.
  • Een leaseauto met Europese tankpas.
  • Een bruto bonusregeling per jaar.
  • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Dit zijn de voordelen van werken bij Profource

Binnen Profource heb je diverse carrière perspectieven. Afhankelijk van wat jij wilt en welke ambitie je hebt. Wij zorgen er in ieder geval samen voor dat je door middel van begeleiding en trainingen jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen. Hoe we dat doen? Bekijk eens onze website!

Ga naar de website van Profource

Other possibilities

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Sales

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam

Heb jij altijd al een passie gehad voor sales, maar nog geen ervaring? Houd jij van diversiteit in je werk? En wil jij graag de touwtjes in hadden hebben als het gaat om je ontwikkeling? Dan is het Traineeship sales iets voor jou!

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Finance

Banking / Finance, Consulting

Profource - Rotterdam

Wil jij je in een korte tijd verder ontwikkelen tot Consultant op het snijvlak van Finance & IT? Houd jij van diversiteit en van het optimaliseren van processen? In dit Traineeship help jij bedrijven met hun financiële processen en brengt het naar een hoger level. Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship Finance.

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Junior Finance Consultant

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Legaal jobhoppen  mét een contract voor onbepaalde tijd? Als Junior Finance Consultant ga je aan de slag bij de klant en zit je op het snijvlak van Finance en IT. Met jou als consultant halen onze klanten kennis en resultaat in huis. De perfecte plek voor een carrière waar je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om jouw ontwikkeling.