Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship Sales

Bedrijf: Profource
Richting(en): Consulting, Banking / Finance, Accounting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Rotterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Profource

“Dutch speaking and writing proficiency is required”

Heb jij altijd al een passie gehad voor sales, maar nog geen ervaring? Houd jij van diversiteit in je werk? En wil jij graag de touwtjes in hadden hebben als het gaat om je ontwikkeling? Dan is het Traineeship sales iets voor jou!

Dit staat je te wachten

Je ondersteunt onze 5 Accountmanagers met acquisitie, het genereren van leads, het opstellen van offertes en de administratieve afhandeling. Kortom; een rol geschikt voor een echte aanpakker, waarin je het vak van Sales in de praktijk leert kennen en beheersen!

Je wordt stap voor stap opgeleid om te groeien in de richting van accountmanager. Door jouw creativiteit en proactieve houding, doe jij er alles aan om met de juiste persoon in contact te komen. Het binnenhalen van nieuwe klanten door middel van bellen zie je echt als een sport. Dit is een rol voor een echte aanpakker!

Aan de hand van jouw ontwikkeling krijg jij steeds meer eigen verantwoordelijkheden. Zo begin je eerst als Consultant op een opdracht. Waarbij je beter gaat begrijpen wat onze dienstverlening is. Daarnaast neem je ook eens een kijkje bij Recruitment, om te zien hoe het aan de voorkant van het proces er aan toegaat. Jij word stap voor stap opgeleid door jouw Accountmanager collega’s, met als doel om binnen twee jaar door te groeien richting de rol van Accountmanager. En wij gaan jou daar bij helpen.

Dit ben jij

Jij krijgt energie van resultaten behalen. Je bent een echte netwerker en een echte socializer. Je hebt dan ook de drive en het uithoudingsvermogen om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden. Jij zet maar al te graag jouw netwerk in om Profource nóg beter op de markt te zetten.

Daarnaast ben je leergierig, proactief en overtuigend. Je bent niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten, omdat je altijd net nog dat stapje extra zet. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, nuchterheid én een goede dosis humor. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

  • Je hebt (bijna) een hbo/wo-opleiding afgerond.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden!

Dit krijg je ervoor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

  • Legaal jobhoppen, met een vast contract voor 40 uur!
  • Een passend salaris met twee evaluatiemomenten in het eerste jaar.
  • Een leaseauto met Europese tankpas. Dus ja, je mag er ook mee op vakantie!
  • Een bruto bonusregeling per jaar.
  • 26 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld.

De voordelen van werken bij Profource

Binnen Profource heb je diverse carrièreperspectieven. Afhankelijk van wat jij wilt en welke ambitie je hebt. Wij zorgen er in ieder geval samen voor dat je door middel van begeleiding en trainingen jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen. Hoe we dat doen? Dat lees je op onze website!

Ga naar de website van Profource

Andere vacatures

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Subsidies

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam

Wil jij maatschappelijk bijdragen in deze corona crisis? In dit Traineeship help jij bedrijven om snel duidelijkheid te geven of zij in aanmerking komen voor een subsidieregeling. En ontwikkel je je in korte tijd verder tot adviseur. Hou je van veel diversiteit in je werk? Start direct mét een vast contract in ons Traineeship Subsidies. En draag je steentje bij!

Traineeship Subsidies
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Finance & IT

Accounting, Consulting

Profource - Rotterdam

Wil jij je in een korte tijd verder ontwikkelen tot Consultant op het snijvlak van Finance & IT? Houd jij van diversiteit en van het optimaliseren van processen? In dit Traineeship help jij bedrijven met hun financiële processen en brengt het naar een hoger level. Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship Finance.

Traineeship Finance & IT
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Junior Finance Consultant

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Legaal jobhoppen mét een contract voor onbepaalde tijd? Als Junior Finance Consultant ga je aan de slag bij de klant en zit je op het snijvlak van Finance en IT. Met jou als consultant halen onze klanten kennis en resultaat in huis. De perfecte plek voor een carrière waar je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om jouw ontwikkeling.

Junior Finance Consultant