Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship Sales

Bedrijf: Profource
Richting(en): Consulting, Banking / Finance, Accounting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Rotterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Heb jij altijd al een passie gehad voor sales, maar nog geen ervaring? Houd jij van diversiteit in je werk? En wil jij graag de touwtjes in hadden hebben als het gaat om je ontwikkeling? Dan is het Traineeship sales iets voor jou!

Dit staat je te wachten

Je ondersteunt onze 5 Accountmanagers met acquisitie, het genereren van leads, het opstellen van offertes en de administratieve afhandeling. Kortom; een rol geschikt voor een echte aanpakker, waarin je het vak van Sales in de praktijk leert kennen en beheersen!

Je wordt stap voor stap opgeleid om te groeien in de richting van accountmanager. Door jouw creativiteit en proactieve houding, doe jij er alles aan om met de juiste persoon in contact te komen. Het binnenhalen van nieuwe klanten door middel van bellen zie je echt als een sport. Dit is een rol voor een echte aanpakker!

Aan de hand van jouw ontwikkeling krijg jij steeds meer eigen verantwoordelijkheden. Zo begin je eerst als Consultant op een opdracht. Waarbij je beter gaat begrijpen wat onze dienstverlening is. Daarnaast neem je ook eens een kijkje bij Recruitment, om te zien hoe het aan de voorkant van het proces er aan toegaat. Jij word stap voor stap opgeleid door jouw Accountmanager collega’s, met als doel om binnen twee jaar door te groeien richting de rol van Accountmanager. En wij gaan jou daar bij helpen.

Dit ben jij

Jij krijgt energie van resultaten behalen. Je bent een echte netwerker en een echte socializer. Je hebt dan ook de drive en het uithoudingsvermogen om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden. Jij zet maar al te graag jouw netwerk in om Profource nóg beter op de markt te zetten.

Daarnaast ben je leergierig, proactief en overtuigend. Je bent niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten, omdat je altijd net nog dat stapje extra zet. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, nuchterheid én een goede dosis humor. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

  • Je hebt (bijna) een hbo/wo-opleiding afgerond.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden!

Dit krijg je ervoor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

  • Legaal jobhoppen, met een vast contract!
  • Een jaar lang keuze uit duizenden cursussen via de Udemy Business Academy.
  • Een startsalaris van €2538,- met drie evaluatiemomenten in het eerste jaar.
  • Een leaseauto met tankpas. Dus ja, je mag er ook mee op vakantie!
  • Een bruto bonusregeling per jaar.
  • 26 vakantiedagen.

Vooraanmelden

Andere vacatures

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Junior Finance Consultant

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Legaal jobhoppen mét een contract voor onbepaalde tijd? Als Junior Finance Consultant ga je aan de slag bij de klant en zit je op het snijvlak van Finance en IT. Met jou als consultant halen onze klanten kennis en resultaat in huis. De perfecte plek voor een carrière waar je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om jouw ontwikkeling.

Junior Finance Consultant
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Meewerkstage Finance

Banking / Finance, Consulting, IT / ICT

Profource - Rotterdam

 

Wil jij in een korte tijd kennis maken met het werk van een Consultant op het snijvlak van Finance & IT? En ben jij op zoek naar een leeromgeving waar naast hard werken er ook tijd is voor gezelligheid? Dan ben je bij Profource aan het juiste adres!

Je gaat aan de slag binnen een dynamische opleidingsomgeving met andere young professionals op ons gezellige kantoor in Rotterdam. Je leert de basis kennen van verschillende financiële processen, op operationeel én tactisch niveau.

Meewerkstage Finance
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Junior IT Developer

IT / ICT

Profource - Nederland

Wil jij aan de slag gaan met nieuwe technologie binnen Oracle? Én daarmee het verschil maken bij de klant? Jij gaat projectmatig aan de slag voor een van onze klanten en werkt samen in een projectteam. Zie jij procesverbeteringen in het systeem? Dan zorg jij met jouw team voor creatieve oplossingen en werkt dit verder uit. Klinkt goed toch?

Junior IT Developer