Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship Consultancy

Bedrijf: Profource
Richting(en): Banking / Finance, IT / ICT, Sales |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Randstad
Startdatum: 01 juli 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Let op! Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar voor dit Traineeship met startdatum 1 juli 2022

Ben jij afgestudeerd en nog niet helemaal zeker van de volgende stap? Zie jij jezelf als Consultant aan de slag gaan en vind jij ontwikkeling nét zo belangrijk als wij? Profource begrijpt dat de stap na jouw studie niet de makkelijkste is. Wij willen jou daarin helpen. Bij ons start je direct met een vast contract én een leaseauto in één van onze Traineeships naar keuze!

Dit staat je te wachten

Wij hebben verschillende Traineeships waarin jij de mogelijkheid krijgt om te kunnen doorgroeien. Is Subsidies helemaal jouw ding, of heb je meer interesse in Finance & IT? Of tóch Sales? Ga met één van onze Recruiters in gesprek en kom meer te weten over onze Traineeships. Wij kijken samen naar jouw kwaliteiten en waar jouw ambities liggen. Samen bepalen jullie wat jouw volgende stap kan zijn. Enthousiast geworden in het eerste gesprek? In het tweede gesprek ga je dieper in op wat jij kan verwachten in jouw gekozen Traineeship.

Hoe ziet dat eruit? Bij Profource kijken we naar de kwaliteiten van onze medewerkers. Bij de één ligt dat bijvoorbeeld in communicatie, bij de ander in het onderzoeken en analyseren. Wij leiden je op tot een allround Consultant, dat betekent dat jij gaat ontdekken waar jouw passie ligt. En dat kan bij iedereen verschillen! Zo heb jij de touwtjes in handen als het gaat om jouw ontwikkeling. Binnen Profource geloven wij: ‘Learning by doing is the key to success’. Dat je direct op een uitdagende opdracht gaat starten is daar het bewijs van. Én ons opleidingstraject van ruim 90 opleidingen en trainingen is daarbij een goede aanvulling.

Bij Profource ben jij in regie over jouw carrière. Dat bekent dat jij met jouw teammanager bespreekt waar je het liefst in wilt specialiseren. Binnen Profource wachten jou dan ook interessante functies als Financial Controller, Business Consultant, Oracle Consultant, Projectmanager of misschien wel Subsidie Adviseur.

Klinkt goed toch? Neem eens een kijkje bij de Traineeships die wij aanbieden. Zo krijg je alvast een beter beeld hoe jouw mogelijke carrière er bij Profource uit zou kunnen zien!

Dit ben jij

Als Consultant is het belangrijk dat je nieuwsgierig en leergierig bent. Je wordt enthousiast van nieuwe dingen leren en zoekt altijd naar verbetering. Problemen? Die zijn er om op te lossen. En weet jij hoe je dat het beste kunt aanpakken? Dan deel jij jouw inzichten graag met je collega’s. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

  • Je hebt (bijna) een hbo/wo-opleiding afgerond.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden!

Dit krijg je ervoor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

  • Legaal jobhoppen, met een vast contract!
  • Een jaar lang keuze uit duizenden cursussen via de Udemy Business Academy.
  • Een startsalaris van €2538,- met drie evaluatiemomenten in het eerste jaar.
  • Een leaseauto met tankpas. Dus ja, je mag er ook mee op vakantie!
  • Een bruto bonusregeling per jaar.
  • 26 vakantiedagen.
Vooraanmelden

Other possibilities

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Junior Finance Consultant

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Legaal jobhoppen mét een contract voor onbepaalde tijd? Als Junior Finance Consultant ga je aan de slag bij de klant en zit je op het snijvlak van Finance en IT. Met jou als consultant halen onze klanten kennis en resultaat in huis. De perfecte plek voor een carrière waar je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om jouw ontwikkeling.

Junior Finance Consultant
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

WERKSTUDENT FINANCE & IT

Banking / Finance, IT / ICT

Profource - Rotterdam

Profource is dé Rotterdamse consultancy club. Hier werk je met één van de grootste ERP systemen ter wereld: Oracle. Onze consultants maken ons de marktleider in Europa op het gebied van bedrijfsoptimalisatie binnen Finance & IT. Wij werken samen met de meest toonaangevende klanten, op onze eigen manier: volle kracht vooruit, een niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit en een gezonde dosis eigenwijsheid.

Stel je voor, dat jij op een plek kunt werken waar je echt het verschil kunt maken bij de allermooiste merken van Nederland. Waar je ook op vrijdagmiddag met je collega’s een biertje kunt drinken (of twee, of drie) in onze eigen bar. Én tegelijkertijd echt relevante werkervaring op kunt doen binnen Finance & IT. Náást je studie.

Jij komt te werken in een jong en gezellig team met andere werkstudenten en trainees. Zij gaan net als jij hier op kantoor aan de slag met verschillende uitdagende opdrachten. Denk hierbij aan het optimaliseren van een facturatiestroom, het beter neerzetten van finance processen of het beter inrichten van Oracle. Kortom, de perfecte plek waar ontwikkeling, vertrouwen en kennis delen centraal staan.

WERKSTUDENT FINANCE & IT
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Subsidiecoördinator

Banking / Finance

Profource - Randstad

Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren? In deze functie help jij bedrijven om snel duidelijkheid te geven of zij in aanmerking komen voor een subsidieregeling. Hou je van veel diversiteit in je werk? Start direct mét een vast contract en draag je steentje bij aan onze maatschappij!

Subsidiecoördinator