Overslaan en naar de inhoud gaan

Supply Chain Traineeship

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Supply Chain |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

PostNL is op zoek naar Supply Chain trainees met een heldere visie, gedrevenheid en vernieuwende blik. Wil jij bijdragen aan het nóg beter, sneller en duurzamer laten bezorgen van onze miljarden brieven en miljoenen pakketten? Geef dan dé kickstart aan jouw carrière en lees meer over het Supply Chain Traineeship!

Wat ga je doen?

Als Supply Chain trainee bij PostNL volg je twee jaar lang samen met 14 trainees het 'Your Excellence Program', bestaande uit verschillende modules met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Je wordt je bewust van persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Zelfonderzoek en zelfreflectie geven jou mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Ook volg je tijdens het traineeship vakinhoudelijke cursussen om je logistieke kennis te verruimen. 

Daarnaast vervul je als Supply Chain trainee twee volwaardige functies op operationeel en strategisch niveau binnen het logistieke werkveld. De meeste trainees starten als teamcoach of procesleider in een van de sorteercentrums verspreid door Nederland. Daar stuur je een groot team aan om het operationele proces zo goed mogelijk te laten verlopen en maak je kennis met de supply chain van PostNL. Hierna kies jij zelf wat jouw vervolgstap gaat zijn. Ga bijvoorbeeld aan de slag als procesontwerper en help mee aan de robotisering en digitalisering van onze supply chain. Of word je projectmanager in duurzame stadslogistiek en zet jij je in voor het groen, schoon en milieuvriendelijk bezorgen van onze brieven en pakketten? Uiteraard kun je ook voor een andere aansluitende functie kiezen. Bij PostNL is er volop keus!

Lees hier de ervaringen van onze Supply Chain trainees. 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Dankzij jou ontvangen onze klanten hun brieven en pakketten nog sneller en functioneren onze werkprocessen optimaal.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Bij voorkeur in de richting van Supply Chain of Logistiek, of anders aantoonbare affiniteit met logistieke processen;
 • Je neemt het voortouw, hakt knop door, verlegt je grenzen en weet mensen mee te krijgen;
 • Je bent analytisch sterk, hebt een heldere visie en weet snel overzicht te creëren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bezorgen we jou?

 • Een goed startsalaris van €3.000,- per maand o.b.v. 37 u/w;
 • Je kunt het hele jaar door starten;  
 • Je start op een operationele functie (bij jou in de buurt) en kiest zelf je volgende stap!
 • Een zeer uitgebreid opleidingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling en extra logistieke cursussen om je vakkennis te verbreden;
 • Uitdagende en veelzijdige functies in een dynamische werkomgeving;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Zelfstandigheid en vrijheid om eigen invulling te geven aan jouw werkzaamheden;
 • Prettige, informele werkomgeving met gemotiveerde collega's en veel contact met andere trainees.

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. Daarnaast is er bij PostNL aandacht voor elkaar, heerst er een open en informele werksfeer met een goede werk/prive balans en werken wij hybride. Jij bepaalt dus zelf waar je jouw werkzaamheden het beste kunt uitvoeren.

Ga naar de website van PostNL

Andere vacatures

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Proces Implementatiemedewerker

Supply Chain

PostNL - Den Haag

Zorgen voor het op een goede manier begeleiden van trajecten met als resultaat een succesvolle implementatie? Ben jij een gedreven persoon, die goed kan regelen en organiseren? Dan ben jij degene die wij zoeken binnen onze afdeling Ontwerp en Implementatie bij het Tijdgebonden Netwerk (TGN).

Proces Implementatiemedewerker
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Agile Coach

Consulting

PostNL - Den Haag

Zorgen voor het trainen en coachen van mensen en teams en nieuwe inzichten om samen het Lean & Agile programma beter te maken. Dat vraagt om sterk analytisch vermogen, bedrijfskundig inzicht en sterk in stakeholdermanagement.

Agile Coach
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Meewerkstage bij Mail NL - Operations - Techniek

Overige

PostNL - Nieuwegein

Zorgen dat machineopleidingen worden omgezet naar e-learnings. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en communicatie op verschillende niveaus.

Meewerkstage bij Mail NL - Operations - Techniek