Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Traineeship Logistics

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Supply Chain, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

Management Traineeship Logistics

Zorgen dat we de bezorging van onze miljarden brieven en miljoenen pakketten nóg beter, sneller en kostenefficiënter organiseren. Dat vraagt om een heldere visie, gedrevenheid en een vernieuwende blik.

Wat ga je doen?

Je vervult twee volwaardige functies binnen het logistieke werkveld: van het inplannen van mensen en techniek tot de inrichting van nieuwe processen en het adviseren van onze directie. Je volgt ondertussen inhoudelijke modules met je collega’s om je logistieke kennis te verruimen.

Daarnaast volg je samen met 15 trainees van verschillende richtingen modules op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gefaciliteerd door De Baak. Ons traineeship ‘Your Excellence Program’ is erop gericht jou te laten excelleren als persoon. Je wordt je bewust van persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Zelfonderzoek en zelfreflectie geven jou mogelijkheden, om het beste uit jezelf te halen. Lees hier wat het traineeship voor jou kan betekenen.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Dankzij jou ontvangen onze klanten hun brieven en pakketten nog sneller en functioneren onze werkprocessen optimaal.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • Je zoekt een functie waarbij je nog veel kan ontdekken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met logistieke processen.

Je kunt laten zien dat je graag het voortouw neemt. Je weet mensen mee te krijgen, bent gedreven en hebt een heldere visie. Je durft knopen door te hakken en grenzen te verleggen. Je bent analytisch sterk en weet snel overzicht te creëren.

Wat bezorgen we jou?

 • Je kan het hele jaar door solliciteren en starten op het logistieke traineeship: je start op een volwaardige functie en mag zelf bepalen wat je volgende stap wordt;
 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden en specialistische kennis;
 • Uitdagende en veelzijdige functies in een dynamische werkomgeving;
 • Een goed startsalaris van €3000 bruto o.b.v. 37 uur per week;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Zelfstandigheid en vrijheid om je eigen weg te zoeken;
 • Prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s.

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.


Dé kans om in deze snel veranderende wereld de logistieke ontwikkelingen vóór te blijven en zo de beste dienstverlening te bieden, binnen een organisatie die jou daarbij alle ruimte biedt. Je kan gedurende het hele jaar solliciteren op het Logistieke Traineeship en binnen zes weken starten.

Ga naar de website van PostNL

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Solution Consultant BOSS

Consulting

PostNL - Den Haag

Als Solution Consultant ben je verantwoordelijk voor de Salesforce-applicatie BOSS (Back Office Sourcing System). Dit is een belangrijk platform voor onze chauffeurs, depots en planningmedewerkers. Jij beheert deze applicatie en voert changes door. Verder ga je aan de slag met een vernieuwingstraject voor deze applicatie. Hierbij haal je requirements op uit de business en zorg je ervoor dat wat de business wil slim en op de juiste manier gemaakt wordt. Zo zorg jij ervoor dat de eindgebruikers van de applicatie ons zien als de favoriete bezorger van de Benelux. Je komt te werken in het DevOps team Business Application Services.

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Junior Solution Consultant API management

IT / ICT

PostNL - Den Haag

Zorgen voor concrete verandering en continue verbeteringen binnen ons API-team. Voorop lopen en vernieuwende dingen doen en realiseren. Dat vraagt daadkracht uit eigen visie, conceptueel en analytisch vermogen en de drijvende kracht zijn om samen resultaat te boeken!

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Lead Procesinnovatie

Overige

PostNL - Den Haag

Verbindende hands-on Lead Procesinnovatie Denk jij vaak net even anders dan de anderen? Houd je van logistieke processen en nieuwe technologieën? Zie je robotisering als een kans en niet als een bedreiging? Weet jij een scherpe innovatie-visie èn optimale omstandigheden te creëren om effectief te innoveren? Ben jij in staat om verschillende interne en externe partijen bijeen te brengen en ervoor te zorgen dat gezamenlijk het doel bereikt wordt? Beschik jij over een gezonde dosis optimisme en eigenwijsheid? Dan is deze baan misschien iets voor jou!