Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Traineeship Logistics

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Supply Chain, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

Management Traineeship Logistics

Zorgen dat we de bezorging van onze miljarden brieven en miljoenen pakketten nóg beter, sneller en kostenefficiënter organiseren. Dat vraagt om een heldere visie, gedrevenheid en een vernieuwende blik.

Wat ga je doen?

Je vervult twee volwaardige functies binnen het logistieke werkveld: van het inplannen van mensen en techniek tot de inrichting van nieuwe processen en het adviseren van onze directie. Je volgt ondertussen inhoudelijke modules met je collega’s om je logistieke kennis te verruimen.

Daarnaast volg je samen met 15 trainees van verschillende richtingen modules op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gefaciliteerd door De Baak. Ons traineeship ‘Your Excellence Program’ is erop gericht jou te laten excelleren als persoon. Je wordt je bewust van persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Zelfonderzoek en zelfreflectie geven jou mogelijkheden, om het beste uit jezelf te halen. Lees hier wat het traineeship voor jou kan betekenen.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Dankzij jou ontvangen onze klanten hun brieven en pakketten nog sneller en functioneren onze werkprocessen optimaal.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • Je zoekt een functie waarbij je nog veel kan ontdekken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met logistieke processen.

Je kunt laten zien dat je graag het voortouw neemt. Je weet mensen mee te krijgen, bent gedreven en hebt een heldere visie. Je durft knopen door te hakken en grenzen te verleggen. Je bent analytisch sterk en weet snel overzicht te creëren.

Wat bezorgen we jou?

 • Je kan het hele jaar door solliciteren en starten op het logistieke traineeship: je start op een volwaardige functie en mag zelf bepalen wat je volgende stap wordt;
 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden en specialistische kennis;
 • Uitdagende en veelzijdige functies in een dynamische werkomgeving;
 • Een goed startsalaris van €3000 bruto o.b.v. 37 uur per week;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Zelfstandigheid en vrijheid om je eigen weg te zoeken;
 • Prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s.

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.


Dé kans om in deze snel veranderende wereld de logistieke ontwikkelingen vóór te blijven en zo de beste dienstverlening te bieden, binnen een organisatie die jou daarbij alle ruimte biedt. Je kan gedurende het hele jaar solliciteren op het Logistieke Traineeship en binnen zes weken starten.

Ga naar de website van PostNL

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Auditor

Banking / Finance

PostNL - Amsterdam

Zorgen voor de uitvoering van IT, Operational en Financial audits op complexe processen, producten of organisatieonderdelen van PostNL breed. Daar is gedegen projectmanagement, sterk probleem analyserend en oplossend vermogen én creativiteit voor nodig.

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Junior Scrum Master

IT / ICT

PostNL - Den Haag

Met PostNL zijn we bezig met een versnelling van onze Agile transitie, die wij Agile Next noemen. Daarnaast werken we hard aan onze digitale transformatie en zitten we in een transitie naar het worden van een tech bedrijf. De Agile/Scrum volwassenheid variëreert binnen de organisatie. Jij speelt een centrale rol in het begeleiden van onze Scrum teams naar het volgende niveau. 

Als Scrum Master kom je te werken binnen een of meerdere Scrum Teams. Afhankelijk van jouw expertise en affiniteit zijn dit IT-teams, business teams of een combinatie hiervan. De teams zijn onderverdeelt op basis van verschillende Journeys, ARTS, product of logistieke processen en klantkanalen.

Jouw verantwoordelijkheden: 

 • Je werkt nauw samen met de Product Owner; scope en doel duidelijk stellen, technieken voor Product Backlog management, productplanning in een empirische omgeving, waarde maximalisatie, agility, faciliteren van events waar gevraagd of nodig;
 • Je coacht het team op zelforganisatie zodat het team de focus heeft om de ambitieuze doelen te bereiken. Daartoe motiveer je het team en faciliteer je het samenwerkingsproces binnen en buiten het team. Waarde realisatie, verwijderen van impediments, faciliteren waar gevraagd of nodig, het team helpen samen te werken met hun omgeving;
 • Je draagt het Agile gedachtengoed uit en hebt een visie op Agile/Scrum.
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Open IT sollicitatie

IT / ICT

PostNL - Den Haag

"Ben je als IT-professional nieuwsgierig naar de mogelijkheden die horen bij de digitalisering van PostNL? Hou je daarnaast net zo van technologie als wij? Ben je benieuwd of wij passende mogelijkheden hebben of zie je op dit moment geen interessante vacatures op onze website staan? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot een open sollicitatie"