Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Traineeship Finance

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Banking / Finance, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Startdatum: 01 maart 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

Management Traineeship Finance

Zorgen dat PostNL financieel zo gezond mogelijk is, elk project is een financieel succes. Dat vraagt om een heldere visie, vernieuwende blik en gedrevenheid. Solliciteren kan tot 1 november, je start dan in maart 2022.

Wat ga je doen?

Je start op 2 stevige projecten van elk 3 maanden binnen verschillende bedrijfsonderdelen. Daarna ga je aan de slag in een financiële functie, bijvoorbeeld als projectcontroller of business controller. Daarnaast volg je samen met 15 trainees van verschillende richtingen modules op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gefaciliteerd door De Baak. Ons traineeship ‘Your Excellence Program’ is erop gericht jou te laten excelleren als persoon. Je wordt je bewust van persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Zelfonderzoek en zelfreflectie geven jou mogelijkheden, om het beste uit jezelf te halen. Lees hier meer over het Financieel Traineeship.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Dankzij jou wordt onze organisatie financieel gezonder dan ooit tevoren. En zijn  onze aandeelhouders uitermate tevreden.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • Je zoekt een functie waarbij je nog veel kan ontdekken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met finance.
   

Je kunt laten zien dat je graag het voortouw neemt. Je weet mensen mee te krijgen, bent gedreven en hebt een heldere visie. Je durft knopen door te hakken en grenzen te verleggen. Je bent analytisch sterk en weet snel overzicht te creëren.

Wat bezorgen we jou?

 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden en specialistische kennis;
 • Uitdagende en veelzijdige functies in een dynamische werkomgeving;
 • Een goed startsalaris van €3000 bruto o.b.v. 37 uur per week;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken;
 • Zelfstandigheid en vrijheid om je eigen weg te zoeken;
 • Prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s.

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.

Dé kans om je actuele kennis toe te passen in een organisatie die kwaliteit en vernieuwing belangrijk vindt en jou daarbij alle ruimte biedt.

Het Finance Traineeship gaat van start per 1 maart 2022. Solliciteren kan tot 1 november 2021. De eerste gesprekken vinden plaats tussen 8 en 19 november. In de week van 22 november hoor je of je door bent naar de volgende ronde. Die vindt plaats tussen 29 november en 10 december. Tijdens die ronde spreek je een manager Finance en een HR Business Partner, drink je koffie met een trainee en bespreek je een case met twee financieel directeuren. Word je geselecteerd, dan vindt in de week van 13 december alleen nog een persoonlijk assessment plaats.

Ga naar de website van PostNL

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Order2Cash medewerker

Banking / Finance

PostNL - Den Haag

Zorgen voor een optimale inrichting van het Order2Cash proces als uitvoerend specialist van het proces, facturatiesystemen en -tools. Dat vraagt om realisatiekracht, verbindend vermogen en een pro-actieve, hands-on mentaliteit

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Meewerkstagiair Finance Pakketten & Logistiek - Home&Garden

Banking / Finance, Operations & Service

PostNL - Amersfoort

Zorgen dat je een uniek beeld krijgt waar een business controller zich mee bezighoudt? Dat vraagt om analytisch vermogen, een verbindende persoonlijkheid en een hands-on mentaliteit.

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Auditor

Banking / Finance

PostNL - Amsterdam

Zorgen voor de uitvoering van IT, Operational en Financial audits op complexe processen, producten of organisatieonderdelen van PostNL breed. Daar is gedegen projectmanagement, sterk probleem analyserend en oplossend vermogen én creativiteit voor nodig.