Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Traineeship Business

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Management, Marketing / Product Management, PR / Communicatie, Sales |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

Zorgen dat we inspelen op dynamische marktomstandigheden door het bedenken van vernieuwende diensten en businessmodellen. Dat vraagt om een heldere visie, gedrevenheid en een vernieuwende blik.

Wat ga je doen?

In 2 jaar tijd vervul je 2 volwaardige functies binnen verschillende werkvelden naar keuze. Je stuurt bijvoorbeeld pakketbezorgers aan of bedenkt strategische modellen voor ons bezorg netwerk.

Daarnaast volg je samen met 15 trainees van verschillende richtingen, modules op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gefaciliteerd door De Baak. Ons traineeship ‘Your Excellence Program’ is erop gericht jou te laten excelleren als persoon. Je wordt je bewust van persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Zelfonderzoek en zelfreflectie geven jou mogelijkheden, om het beste uit jezelf te halen. Lees hier wat het Business Traineeship voor jou kan betekenen.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Jij denkt mee over vernieuwende manieren om onze business uit te voeren, zodat we de ontwikkelingen in de markt altijd een stap voor kunnen blijven.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond; 
 • Je zoekt een functie waarbij je nog veel kan ontdekken; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
   

Je kunt laten zien dat je graag het voortouw neemt. Je weet mensen mee te krijgen, bent gedreven en hebt een heldere visie. Je durft knopen door te hakken en grenzen te verleggen. Je bent analytisch sterk en weet snel overzicht te creëren

Wat bezorgen we jou?

 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden en specialistische kennis;
 • Uitdagende en veelzijdige functies in een dynamische werkomgeving;
 • Een goed startsalaris van €3000 bruto o.b.v. 37 uur per week;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Zelfstandigheid en vrijheid om je eigen weg te zoeken; 
 • Prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s.

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.


Als Business Trainee versterk je de positie van PostNL als sterke speler in het dynamische, internationale concurrentieveld. Je kan gedurende het hele jaar solliciteren op het Business Traineeship en binnen zes weken starten.

Ga naar de website van PostNL

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Management Traineeship Finance

Banking / Finance, Management

PostNL - Den Haag

Startdatum: 01 maart 2022

Zorgen dat PostNL financieel zo gezond mogelijk is, elk project is een financieel succes. Dat vraagt om een heldere visie, vernieuwende blik en gedrevenheid. Solliciteren kan tot 1 november, je start dan in maart 2022.

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Management Traineeship Logistics

Supply Chain, Management

PostNL - Den Haag

Zorgen dat we de bezorging van onze miljarden brieven en miljoenen pakketten nóg beter, sneller en kostenefficiënter organiseren. Dat vraagt om een heldere visie, gedrevenheid en een vernieuwende blik.

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Meewerk-Afstudeerstagiair Market Insights Home & Garden

Management

PostNL - Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Kun jij de behoefte van onze consument in kaart brengen? Verdiep je je graag in verschillende markten in de e-commerce wereld Kom dan stage lopen bij de favoriete bezorger van Nederland!