Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Traineeship Business

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Management, Marketing / Product Management / Brand Management, PR / Communicatie, Sales |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Startdatum: 01 maart 2023
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Zorgen dat we inspelen op dynamische marktomstandigheden door het bedenken van vernieuwende diensten en businessmodellen. Dat vraagt om een heldere visie, gedrevenheid en een vernieuwende blik.

Wat ga je doen?

In 2 jaar tijd vervul je 2 volwaardige functies binnen verschillende werkvelden naar keuze. Je stuurt bijvoorbeeld pakketbezorgers aan of bedenkt strategische modellen voor ons bezorg netwerk.

Daarnaast volg je samen met 15 trainees van verschillende richtingen, modules op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gefaciliteerd door De Baak. Ons traineeship ‘Your Excellence Program’ is erop gericht jou te laten excelleren als persoon. Je wordt je bewust van persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Zelfonderzoek en zelfreflectie geven jou mogelijkheden, om het beste uit jezelf te halen. Lees hier wat het Business Traineeship voor jou kan betekenen.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Jij denkt mee over vernieuwende manieren om onze business uit te voeren, zodat we de ontwikkelingen in de markt altijd een stap voor kunnen blijven.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond; 
 • Je zoekt een functie waarbij je nog veel kan ontdekken; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
   

Je kunt laten zien dat je graag het voortouw neemt. Je weet mensen mee te krijgen, bent gedreven en hebt een heldere visie. Je durft knopen door te hakken en grenzen te verleggen. Je bent analytisch sterk en weet snel overzicht te creëren

Wat bezorgen we jou?

 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden en specialistische kennis;
 • Uitdagende en veelzijdige functies in een dynamische werkomgeving;
 • Een goed startsalaris van €3000 bruto o.b.v. 37 uur per week;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Zelfstandigheid en vrijheid om je eigen weg te zoeken; 
 • Prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s.

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.


Als Business Trainee versterk je de positie van PostNL als sterke speler in het dynamische, internationale concurrentieveld. Je kan gedurende het hele jaar solliciteren op het Business Traineeship en binnen zes weken starten.

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Accountmanager ECS

Management

PostNL - Houten

PostNL Pakketten en Logistiek is een Business Unit van PostNL en is marktleider in Nederland in pakkettendistributie. PostNL E-Commerce Services richt zich vooral op de B2C logistieke dienstverlening aan webshops (E-tailers, re-tailers, brands). In deze dynamische wereld van pure players, platformen, SEO/SEA, social media, influencers en digital marketing groeit PostNL met meer dan 20% per jaar als betrouwbare e-commerce partner voor meer dan 80 klanten. Naast een kwalitatief robuuste operatie verwachten onze klanten een Accountmanager die sparring partner is in dit snel veranderende landschap. Ben jij degene die onze klanten kan blijven uitdagen om het maximale eruit te halen?

Accountmanager ECS
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Agile Coach

Consulting

PostNL - Den Haag

Zorgen voor het trainen en coachen van mensen en teams en nieuwe inzichten om samen het Lean & Agile programma beter te maken. Dat vraagt om sterk analytisch vermogen, bedrijfskundig inzicht en sterk in stakeholdermanagement.

Agile Coach
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Data Analist Consumenten

IT / ICT

PostNL - Den Haag

De CI analist/data analist voert analyses uit en stelt rapportages waarmee de afdeling steeds beter grip krijgt op de behoeftes van de consument. Je draagt zorg voor een data-gedreven aanpak in verschillende marketing en klant tevredenheid projecten. Je weet jouw analyses duidelijk te vertalen naar duidelijk verhaal voor de stakeholders. Je identificeert relevante segmenten die in de organisatie gebruikt gaan worden.
Samen met jouw werken wij aan het versterken van de klantrelatie met de consument met als doel een hoge klanttevredenheid en een actieve klantenbase in onze kanalen zoals de PostNL app waarin we miljoenen gebruikers hebben.

Je verantwoordelijkheden:

 • Proactief kansen inzichtelijk te maken voor de business doormiddel van data analyses.
 • Structureel monitoren van relevante trends in onze rijke databronnen en het data platform consument en het meetbaar maken van onze activiteiten.
 • Je adviseert de verschillende teams aan de hand van jouw inzichten en ervaring met data.
Data Analist Consumenten