Overslaan en naar de inhoud gaan

Quant en Data Traineeship

Bedrijf: PGGM
Richting(en): IT / ICT, Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PGGM

Quant en Data Traineeship

Onderzoek doen, programmeren, modelleren: als quant en data trainee laat jij je expertise hier op los. Zowel financiële quants, als exacte quants kunnen bij ons de diepte in. Je gaat aan de slag binnen een van de vele data gedreven afdelingen die PGGM rijk is, zoals het Datalab, ALM of Fiduciair Advies of aan de data & modelling kant van vermogensbeheer.

Ontdek tijdens het traineeship wat jouw plek is binnen onze organisatie en waar jouw kennis het beste tot z’n recht komt. En of je nu Econometrie, Quantitative Finance of Wiskunde als achtergrond hebt: leren en presteren vanuit een quant- of datafunctie, het kán bij PGGM. En daarna kijk je verder, want bij PGGM valt er nog veel te ontdekken. Bijvoorbeeld als data scientist, ALM’er, of quant analyst.

Ga naar de website van PGGM

Andere vacatures

werken-bij-PGGM
Aanmelden tot en met

Business Consultant Datamanagement

Management, IT / ICT

PGGM - Zeist

Bij PGGM krijg jij de kans om je in dit prachtige vakgebied verder te ontwikkelen!

Samen met de business ga je aan de slag om stappen te maken, onder andere op het gebied van datakwaliteit, data monitoring, data architectuur en data governance. Je gebruikt daarvoor de tooling van ons nieuwe Data Delivery Infrastructuur (Collibra – Data Virtuality - Snowflake). Je wordt expert op gebied van Collibra. Je mag mee denken over hoe we meer uit onze data kunnen halen, ingebed in onze datastrategie / businessstrategie.

We stellen samen met jou een vervolg opleidingstraject samen om je wegwijs te maken op gebied van data management. Je versterkt je competenties en je verdiept je vakinhoudelijk. Daarnaast krijg je training on the job. Je werkt 32 uur per week en 4 uur per week krijg je doorbetaald om te studeren. De rest doe je in eigen tijd. Het opleidingstraject duurt ongeveer 2 jaar.

Je komt in een team met 5 collega’s en je zult regelmatig op de werkvloer komen bij een van onze drie businessdomeinen. Daarnaast werk je veel samen met andere collega’s op IT zoals BI, Architectuur en Security. We zijn een bredere interne IT opleiding aan het ontwikkelen waar je op kunt aansluiten. We werken hybride, minimaal 2 werkdagen op kantoor.

 

Business Consultant Datamanagement
Aanmelden tot en met

DevOps platform engineer

IT / ICT

PGGM - Zeist

Jouw functie als DevOps Platform Engineer

Samen met het team onderhoud en ontwikkel je het DevOps platform, waarmee automated build, test, deployment en operations een steeds eenvoudigere handeling is. Als DevOps Platform Engineer houd jij je ook bezig met het analyseren, oplossen van incidenten/verzoeken en het coördineren van de afhandeling hiervan. Je adviseert teams en daagt hen uit het maximale uit het platform te halen. Jij kunt in deze rol je passie helemaal kwijt als het aankomt op het zien van nieuwe kansen om werk en testen te automatiseren. Daarin staat vakmanschap bij jou voorop! Je komt te werken in een modern Agile ingericht IT landschap waar we continu bezig zijn met verbeteren en waar we van innoveren houden. Binnen deze omgeving maken we gebruik van Azure DevOps, PowerShell Desired State Configuration en Azure. Hoe ziet jouw rol er verder uit?

  • Je gaat zowel on-premise als in de cloud werken op basis van Azure.
  • Je gaat onderdeel uitmaken van een gedreven en passievol jong team met collega’s die een hoge standaard nastreven, maar zeker ook humor en plezier belangrijk vinden. Naast samenwerken krijg je veel zelfstandigheid en de ruimte om je eigen ding(en) te doen. 
  • Je gaat werken aan een aantal actuele projecten en thema’s als het opzetten van een schaalbare Azure DevOps agent pool in Azure, het upgraden van de Elastic stack en het uitbreiden van de mogelijkheden en het onderzoeken van de inzet van Azure DevTest labs voor gebruik binnen PGGM.

 

Leonard Trimp – Product Owner IT4IT : “Voor mijn start bij PGGM had ik niet verwacht dat wij hier zo’n verrassend modern en innovatief IT landschap zouden hebben en dat er zulke gave dingen gedaan worden.”

DevOps platform engineer
Aanmelden tot en met

Quality Officer IT

IT / ICT

PGGM - Zeist

Kaders, richtlijnen, procesbeschrijvingen, audits en verbeterinitiatieven. Kun jij niet wachten om daarmee aan de slag te gaan? Als QA Officer kun jij binnen PGGM dan helemaal je ding doen.

Quality Officer IT