Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Professional Program bij ORMIT

Bedrijf: ORMIT
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ORMIT

Ontwikkel jezelf tot een daadkrachtige en authentieke leider. Verbeter je leiderschapskwaliteiten en ontdek de optimale match tussen jouw talent, rol en organisatie. Ben je toe aan de volgende carrièrestap en wil jij jezelf maximaal uitdagen? Dan is dit jouw volgende stap!

Wij bieden jou:

 • Een 2-jarig programma waarin we beloven dat jij je ontwikkelt tot future leader.
 • Een verrijking van jouw cv met top bedrijven zoals Nike, Rabobank en Philips.
 • Een state-of-the-art ontwikkelprogramma met een sterke focus op leiderschap.
 • Een digital bootcamp om je kennis van nieuwe technologie te vergroten.
 • Jouw eigen ORMIT-coach.
 • Leren en uitgedaagd worden door een stimulerende peer group.

Heb je het gevoel dat je niet alles uit je huidige job haalt? Dat er meer in je zit? Dat je echt gestretcht wil worden, op zoek naar meer uitdaging, en nog lang niet uitgeleerd bent? Dan is het Young professional program bij ORMIT jouw volgende stap!

 

Wat levert het jou op?

Na afloop van deze twee jaar; 

 • Heb je nog beter inzicht in jouw talenten en kwaliteiten.
 • Weet je waar je energie van krijgt en waarvan niet.
 • Heb je jouw leiderschap skills vergroot en weet je hoe je mensen meekrijgt.
 • Weet jij wat nodig is om veranderingen te initiëren en te implementeren.
 • Maak je impact met wie je bent en wat je doet.
 • And last but not least... Heb jij de job gevonden waar jij echt gelukkig van wordt!
 
Ga naar de website van ORMIT

Other possibilities

Aanmelden tot en met

Management Traineeship bij ORMIT

Management

ORMIT - Nederland

Geef een kickstart aan jouw carrière en ontwikkel jouw managementstijl tijdens meerdere opdrachten bij diverse top organisaties!

Zo! Klaar met studeren én klaar voor de volgende stap. Maar, hoe ziet die er uit? In welke rol kan en wil jij excelleren? En wat voor organisatie past het beste bij jou? Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe ga jij straks het verschil maken? Het maken van deze keuzes aan het begin van je carrière is essentieel, en niet altijd makkelijk. In het Management Traineeship bij ORMIT draait het om persoonlijke ontwikkeling en helpen wij jou bij het maken van deze keuzes. Zodat jij niet alleen de job vindt die op jouw lijf geschreven is maar ook klaar bent om hier succesvol in te zijn.

Aanmelden tot en met

Business Development Manager

Sales

ORMIT - De Bilt

ORMIT zoekt een verbinder die onze bestaande en nieuwe klanten gaat ondersteunen op het gebied van talent ontwikkeling. De young professionals in onze traineeships en ontwikkel programma’s zijn het management van morgen, bedrijven staan dan ook te springen om onze talenten tijdelijk of vast in te zetten op complexe vraagstukken binnen hun organisatie. Wat werken bij ORMIT waardevol maakt, is dat je als Business Development Manager een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het invullen van de behoefte van onze klanten aan talent, maar ook jong talent kunt helpen met het verwezenlijken van hun ambities.

Om deze brug te kunnen slaan is het belangrijk dat je de behoeftes van de klant centraal stelt en deze weet te vertalen naar een passende talentoplossing. Deze functie maakt deel uit van het salesteam, maar bij het realiseren van klantoplossingen werk je in projectteams nauw samen met verschillende collega’s.

Solliciteer nu!

Aanmelden tot en met

Meewerkstage Social media bij ORMIT

Online Marketing

ORMIT - De Bilt

Ga jij het beste halen uit onze social kanalen? Tijdens deze leerzame stage ontwikkel jij jezelf tot social expert

Hey jij daar social media topper! Voor het Digital Communication team bij ORMIT zijn wij opzoek naar een stagiaire die onze social media kanalen een boost kan gaan geven. Tijdens deze stage ga jij samen met mede collega's content bedenken, creëren en plaatsen op onze social media kanalen. Daarnaast zal jij ook verantwoordelijk zijn voor het reageren op binnenkomende reacties en analyseren van social media data. Aan jou de taak om onze kanalen naar een next level te brengen en onze doelgroepen te inspireren en triggeren!