Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Data Science Ontwikkelprogramma @ Vlammrs

Bedrijf: Ormit Talent
Richting(en): IT / ICT, Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Ormit Talent

“We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise”

Vlammrs is de jonge, datanieuwsgierige start-up binnen Ormit Talent Group. Vlammrs helpt ambitieuze young professionals aan een carrière start in data. Vlammrs profiteert als dochter van Ormit Talent van het netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van talent ontwikkeling en traineeships. 

Ormit het talent & ORTEC de expertise

De twee initiatiefnemers achter Vlammrs zijn een prima match, want Ormit Talent is al meer dan 25 jaar dé specialist in het ontwikkelen van toptalent. Door organisaties toegang te geven tot kritisch geselecteerde talenten maakt Ormit Talent vanuit persoonlijk leiderschap mensen en bedrijven succesvoller. Tel daarbij op de dataslimheid van ORTEC en je begrijpt waarom dit een impactvolle combinatie is. Het partnerschap van Ormit Talent en ORTEC werkt omdat ORTEC al 40 jaar lang een betrouwbare partner is in datagedreven ondersteuning van de besluitvorming. Vandaar ook de slogan van Vlammrs: Empowering data & people. Dat is precies wat we doen!

Datakennis + softskills

De doelstelling van Vlammrs is enthousiaste data talenten een unieke kans bieden om de basis te leggen voor een succesvolle carrière als data science professional. Het datagedreven werken biedt nieuwe kansen, maar vergt ook een ander werkwijze, mindset en kennis. Bij het succesvol laten slagen van dataprojecten gaat het dan ook niet alleen om data- en analytics-kennis. Ook de juiste set aan softskills is essentieel. Die combinatie bieden wij. Vlammrs onderscheidt zich sterk door de dubbele begeleiding die onze talenten krijgen. Ze krijgen niet alleen de technische ondersteuning vanuit ORTEC, maar juist ook de personal leadership en soft-skill-begeleiding waar Ormit Talent jarenlange ervaring mee heeft

Ben jij een uitzonderlijk data-talent? Net afgestudeerd? Of al met je eerste ervaring op zak? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend data-driven bedrijf? Meld je dan nu aan voor het Young Data Science Ontwikkelprogramma!

 

  • Ga vlammen in een uniek ontwikkelprogramma.
  • Werk fulltime aan uitdagende dataprojecten bij ambitieuze organisaties.
  • Volg trainingen op gebieden als data science, analytics, projectmanagement, personal leadership en ook soft skills.
  • Groei door als professional en als mens.
  • Laat je inspireren door je personal coach en een senior data-expert.
  • Wissel ervaringen uit met vele andere data-talenten.
  • Bouw je eigen professionele netwerk op.
  • Stoom versneld door naar de beste carrièreperspectieven.
  • Groei van data science student tot Data Science Professional!

Waarom kiezen voor Vlammrs?

Talent vormt de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Bij Ormit Talent en Vlammrs zetten we in op dat talent en de ontwikkeling ervan. Samen streven we naar de perfect match tussen talenten en significante bedrijven.

Afbeelding verwijderd.

Een startsalaris tussen € 2.800 en € 3.500 bruto per maand. Onkostenvergoeding en mobiliteit komen hier nog bij

Afbeelding verwijderd.

Semi startup fase waar eigenaarschap en initiatief gestimuleerd wordt.

Afbeelding verwijderd.

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Afbeelding verwijderd.

Een kijkje in de keuken bij meerdere bedrijven

Afbeelding verwijderd.

Een pool van mede trainees om je aan op te trekken

Afbeelding verwijderd.

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Ga naar de website van Ormit Talent

Andere vacatures

werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Business Development Manager

Sales

Ormit Talent - De Bilt

ORMIT zoekt een verbinder die onze bestaande en nieuwe klanten gaat ondersteunen op het gebied van talent ontwikkeling. De young professionals in onze traineeships en ontwikkel programma’s zijn het management van morgen, bedrijven staan dan ook te springen om onze talenten tijdelijk of vast in te zetten op complexe vraagstukken binnen hun organisatie. Wat werken bij ORMIT waardevol maakt, is dat je als Business Development Manager een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het invullen van de behoefte van onze klanten aan talent, maar ook jong talent kunt helpen met het verwezenlijken van hun ambities.

Om deze brug te kunnen slaan is het belangrijk dat je de behoeftes van de klant centraal stelt en deze weet te vertalen naar een passende talentoplossing. Deze functie maakt deel uit van het salesteam, maar bij het realiseren van klantoplossingen werk je in projectteams nauw samen met verschillende collega’s.

Solliciteer nu!

Business Development Manager
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Consultancy Talent Programma @ ABN AMRO

Consulting, Banking / Finance

Ormit Talent - Nederland

Ben jij ondernemend en innovatief? En zie jij met behulp van digitalisering en data kansen om processen te verbeteren? Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als klantbeleving en duurzaam bankieren. Heb jij het lef om met jouw talent aan de slag te gaan bij ABN AMRO?

Consultancy Talent Programma @ ABN AMRO
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Management Traineeship @ Ericsson

Management

Ormit Talent - Utrecht

Heb jij het in je om de baanbrekende technologie van Ericsson te verbinden aan behoeftes van haar klanten? Ben je generalistisch ingesteld met een interesse in innovatie, communicatietechnologie en vooral ook de praktische toepassing daarvan? Dan biedt het Ormit Talent & Ericsson Management Traineeship jou volop kansen om snel door te groeien!

Management Traineeship @ Ericsson