Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultancy Talent Programma @ ABN AMRO

Bedrijf: Ormit Talent
Richting(en): Consulting, Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Ormit Talent

Ben jij ondernemend en innovatief? En zie jij met behulp van digitalisering en data kansen om processen te verbeteren? Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als klantbeleving en duurzaam bankieren. Heb jij het lef om met jouw talent aan de slag te gaan bij ABN AMRO?

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière bij ABN AMRO. Tijdens dit Traineeship ga je aan de slag bij ABN Operations. Dit is als het ware het hart van de bank waar alle zakelijke en particuliere klanttransacties worden verwerkt. (jaarlijks meer dan 1,5 miljoen!) Jij zorgt daarbij voor optimale digitale en persoonlijke klantervaringen en richt die achter de schermen effectief en efficiënt in. Je denkt continu na over de snel veranderende klantbehoefte en vertaalt deze naar excellente klantprocessen. Je neemt initiatieven om processen te verbeteren en te digitaliseren. Daarbij werk je nauw samen met collega’s en andere afdelingen. Dit doe je tijdens drie opdrachten van vier maanden. Naast je mentor en manager bij ABN krijg je bovendien een jaar lang jouw persoonlijke Ormit Talent coach. Je bouwt een enorm netwerk op en na een jaar stroom je als special one uit bij ABN Operations op een plek die bij jou past. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent en ABN AMRO gaat ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

develop

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling. Dit doe je niet alleen. ABN AMRO & Ormit Talent slaan de handen inéén om jou een optimale start van je carrière te bezorgen. In dit eenjarige programma krijg je uitgebreide en intensieve persoonlijke begeleiding. Je doet je werkervaring op bij ABN Operations. Ondertussen krijg je een Ormit Talent coach, een ABN-begeleider (MT-lid) en kun je met vragen terecht bij je buddy (ORMIT alumnus werkzaam bij ABN AMRO). Ons intensieve opleidingsprogramma is gericht gericht op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. ABN AMRO verzorgt daarbij een aantal inhoudelijke trainingen. Ormit Talent verzorgt opleidingsdagen op het gebied van persoonlijk leiderschap, change management, gesprekstechnieken, procesmanagement technieken, innovatie en creatief denken. Bovendien heb je ook een persoonlijk ontwikkelbudget en leer je veel van je medetrainees tijdens intervisie momenten. Ondertussen helpt je Ormit Talent coach je bij je persoonlijke ontwikkeling om jouw ambities in je werk te bereiken. Samen met je coach bepaal je welke positie optimaal bij jou past aan het einde van je traineeship!

deliver

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Via drie verschillende uitdagende opdrachten ontdek je Operations in de breedte. Daarnaast kun je een uitstapje maken binnen Innovation & Technology. Je opdrachten hebben een consultancy insteek en zijn veelal gericht op verbetertrajecten binnen de afdeling. Een voorbeeld van zo’n opdracht is het verbeteren van de klantcommunicatie op de Nabestaandendesk of het digitaliseren van een proces waar nu nog met fysieke documenten wordt gewerkt. Hierbij is een hands-on mentaliteit van groot belang. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Zo creëer je zelf kansen, want na afloop van dit traineeship kun je een functie kiezen binnen ABN Operations die bij jou past! Je stroomt bijvoorbeeld uit als operations specialist, management consultant, leidinggevende, proces en data consultant, change specialist en/of consultant.

Ormit Talent alumnus, werkzaam bij ABN AMRO

Bij ABN blijf ik leren en wordt het nooit saai. Als je bij ons binnen komt ontdek je pas echt hoe divers de werkzaamheden zijn. Iets dat veel talenten zeker zal aanspreken. Faciliterend leiderschap, denken in mogelijkheden en snel kunnen schakelen (agility) zijn zaken die nu essentieel zijn binnen de bank. Ormit Talent helpt jou hier in ontwikkelen. Via training en coaching ontstaat er een vangnet en groeit je vertrouwen in jezelf en je vaardigheden. Zonder dit traineeship had ik nooit op deze positie kunnen komen.

Waarom kiezen voor ABN Operations & Ormit Talent?

ABN Operations is onderdeel van de business line Innovation & Technology en bestaat uit ongeveer 2000 collega’s. Er liggen veel kansen voor Operations, vooral als het gaat om automatiseren en digitaliseren. We houden ons altijd bezig met de vragen van overmorgen. Hier liggen voor jou als talent de kansen voor het oprapen! Ormit Talent streeft naar de perfecte match tussen talent en significante bedrijven. Zo vormen wij de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Reken maar dat je bij ons jezelf gaat ontwikkelen, en dat dit programma jouw carrière een push geeft!

Ga naar de website van Ormit Talent

Andere vacatures

werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Business Development Manager

Sales

Ormit Talent - De Bilt

ORMIT zoekt een verbinder die onze bestaande en nieuwe klanten gaat ondersteunen op het gebied van talent ontwikkeling. De young professionals in onze traineeships en ontwikkel programma’s zijn het management van morgen, bedrijven staan dan ook te springen om onze talenten tijdelijk of vast in te zetten op complexe vraagstukken binnen hun organisatie. Wat werken bij ORMIT waardevol maakt, is dat je als Business Development Manager een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het invullen van de behoefte van onze klanten aan talent, maar ook jong talent kunt helpen met het verwezenlijken van hun ambities.

Om deze brug te kunnen slaan is het belangrijk dat je de behoeftes van de klant centraal stelt en deze weet te vertalen naar een passende talentoplossing. Deze functie maakt deel uit van het salesteam, maar bij het realiseren van klantoplossingen werk je in projectteams nauw samen met verschillende collega’s.

Solliciteer nu!

Business Development Manager
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Security & Risk Traineeship @ ASML

Actuariaat / Risk, Overige

Ormit Talent - Randstad

Jij barst van het talent. Maar beschik je ook over de nodige kwaliteiten om de technologie, kennis, assets en reputatie van ASML te bewaken? Dit traineeship bij ASML biedt veel kansen en mogelijkheden voor talenten met diverse achtergronden. Ontwikkel je als een leider in security en riskmanagement!

Security & Risk Traineeship @ ASML
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Management Traineeship @ Ericsson

Management

Ormit Talent - Utrecht

Heb jij het in je om de baanbrekende technologie van Ericsson te verbinden aan behoeftes van haar klanten? Ben je generalistisch ingesteld met een interesse in innovatie, communicatietechnologie en vooral ook de praktische toepassing daarvan? Dan biedt het Ormit Talent & Ericsson Management Traineeship jou volop kansen om snel door te groeien!

Management Traineeship @ Ericsson