ICT Traineeship

IT / ICT
HBO & WO
NS
Per 01 september 2014
:
Voeg toe als favoriet

Wat ga je doen?

NS heeft speciaal voor ICT starters een traineeprogramma ontwikkeld waarin zowel de vakinhoud als vaardigheden centraal staan. Het biedt je de mogelijkheid om een vliegende start te maken binnen onze organisatie. Tijdens het traineeprogramma maak je kennis met complexe, uitdagende en actuele ICT vraagstukken binnen verschillende bedrijfsonderdelen van NS. Om een goede basis te leggen voor je verdere carrière start je met uitdagingen op het gebied van ontwikkeling, programmering, testing, beheer of applicatie engineering. Het traineeprogramma is een perfecte combinatie van werkend leren en lerend werken, start uiterlijk 1 september 2014 en duurt 2 jaar. Wanneer je het tweejarige programma succesvol hebt doorlopen, stroom je als ICT starter door naar een interessante vervolgfunctie.

Waar ben je goed in?

Om succesvol te zijn heb je aantoonbare passie voor het vak ICT en een afgeronde (HBO/WO) technische ICT-opleiding met maximaal 1 jaar werkervaring. Onze voorkeur gaat uit naar (Technische) Informatica, HTS en TU.

Hier ga je werken

Achter wat direct zichtbaar is voor de klant, gebeurt er erg veel achter schermen; zoals werkplekhosting voor meer dan 16.000 werkplekken en het onderhouden van een van de grootste netwerken in Nederland. Maar denk ook aan het automatiseren van onderhoudsplanningen voor 1500 treinen. Van Strategische planning, Marketing, Verkoop, Service, Finance... overal is betrouwbare en inventieve ICT de sleutel tot succes. Eenvoud en kwaliteitsbeleving is dé uitdaging voor de NS. En ICT kan dit waarmaken, nu en in de toekomst.... samen met jou.

Selectieproces

De selectieprocedure staat nu open! Tot 30 april kun je solliciteren voor het ICT Traineeship. Omdat een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, adviseren we je snel te reageren. Na beoordeling van jouw cv & motivatie word je mogelijk uitgenodigd voor een E-assessment. Als je dit E-assessment positief hebt afgerond, word je uitgenodigd voor een eerste selectiegesprek met een van onze recruiters. Na dit gesprek volgt de uitnodiging voor de eindselectiedag op 27 mei. Op deze dag staan zowel jij als je passie voor het vak ICT centraal.

 

Na de eindselectiedag volgt de matching op een plek die goed aansluit bij jouw motivatie en ambities en krijg je een gesprek met de manager van de afdeling waar je komt te werken. Het traineeprogramma start vervolgens op 1 september. In overleg is een eerder startdatum mogelijk. 

Ga jij de uitdaging aan en wil jij jezelf ontwikkelen als ICT-professional?

Reageer dan via onze website en dan via de gele sollicitatiebutton, want alleen dan is het mogelijk om een motivatiebrief te uploaden. Je kan je sollicitatie richten aan NS Recruitment, t.a.v. Eva Klever. Meer weten? Dan kan je contact opnemen met Recruitment via 030-2353646.