Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship Software Developer

Bedrijf: Nedap
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Groenlo
Startdatum: 01 november 2021
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Nedap

Ben jij een bèta-talent en wil jij door middel van het ontwikkelen van software positief bijdragen aan het dagelijks leven van mensen? Meld je dan nu aan voor onze Nedap University! Wij zoeken bijna of net afgestudeerde WO-bètastudenten die hun achtergrond graag willen upgraden met programmeerskills. Programmeren is in deze tijd namelijk een zeer waardevolle skill waarmee je markten in beweging kunt brengen en je écht impact kunt maken.

Nedap University is een inhouse opleidingsprogramma waarin je binnen 1,5 jaar opgeleid wordt tot software developer. In november 2021 zal de zevende lichting starten. De meest talentvolle bèta-academici krijgen dan de kans om zowel studie als werk te combineren in een opleiding tot software developer. Rond je de opleiding met succes af? Dan heb jij het fundament gelegd voor een carrière als software ontwikkelaar en staat je een vaste aanstelling bij één van onze marktgroepen te wachten!

Jouw team

Gemiddeld volg je drie dagen per week colleges aan de Universiteit Twente om de theoretische basis achter het software ontwikkelen te leren. De overige twee dagen werk je bij één van onze marktgroepen aan het ontwikkelen van software. Hierdoor kun je de geleerde theorie gelijk toepassen in de praktijk. Vanaf de start van Nedap University wordt je gelijk gezien als een volwaardig lid van het team waarin je werkt. Je bent net zoals je collega's een medewerker die meedenkt, meedoet en meebeslist.

Ons aanbod

Als talent van de Nedap University heb je een betaalde baan bij één van onze marktgroepen. Tijdens het volgen van je opleiding, krijg je dus salaris, vakantiegeld, een 13e maand, winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Je volgt een gedegen opleiding tot software ontwikkelaar met certificaten van de Universiteit Twente voor de behaalde modules. Verder krijg je vanuit Nedap een coach die je gedurende deze 1,5 jaar begeleidt en kijken we graag met je mee naar jouw potentieel.

Vereiste ervaringen en skills

Wij zoeken enthousiaste academici die:

  • niet langer dan twee jaar afgestudeerd zijn;
  • affiniteit hebben met software ontwikkelen;
  • goed met vrijheid en verantwoordelijkheid om kunnen gaan;
  • het leuk vinden om gemiddeld drie dagen per week colleges te volgen en twee dagen per week mee te werken aan de ontwikkeling van onze producten;
  • ambitieus zijn en niet bang zijn om in het diepe te springen!

Ga naar de website van Nedap

Other possibilities

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Junior Software Developer

IT / ICT, Management

Nedap - Groenlo

Nedap Livestock Management is wereldwijd marktleider in het automatiseren van stalprocessen op basis van elektronische individuele dieridentificatie. Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe applicaties in de Cloud, Fog of Edge ontwikkeld en gelanceerd. In onze IoT omgeving zorgen we dat diergedragingen, zoals vreettijden en voeropname, gemeten worden door o.a. onze wearables, omgezet worden in relevante informatie voor de veehouder en processen geautomatiseerd worden. 

Als Junior Software Developer ben je nauw betrokken in het ontwerpproces van de applicatie, waar je ervoor zorgt dat de behoefte van de veehouder perfect wordt ingevuld. Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor een toekomstbestendig en onderhoudbare architectuur van de applicaties. Je ontwikkelt zowel op backend als frontend niveau. 

‘Binnen Livestock Management is geen dag hetzelfde. Samen met een multidisciplinair team werk je aan gave uitdagingen met het oog op het domein’ - Stijn (Software Developer)

 

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Front-End Developer

IT / ICT

Nedap - Groenlo

Veiligheid is een basisbehoefte van mensen, thuis en op het werk. De marktgroep Nedap Security Management verzorgt technologie voor toegangscontroles, inbraakdetectie en lockermanagement zodat iedereen met meer plezier en succes kan werken. Mensen komen pas echt tot hun recht als zij weten dat hun veiligheid in deskundige handen is.

Als front-end developer zorg je voor de ontwikkeling van een volledig nieuwe user interface van ons AEOS access control systeem op basis van nieuwe technologieën, moderne user interface frameworks en REST/GraphQL API’s. Dit betekent het slim doordenken en het komen tot goede, gedegen onderhoudbare oplossingen maar ook het meedenken en meehelpen aan nieuwe strategieën en verbeteringen van onze producten. 

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Stage Proces Optimalisatie

Engineering / Techniek, IT / ICT, PR / Communicatie, Management

Nedap - Groenlo

Elke grote organisatie in de wereld staat voor een belangrijke vraag: hoe houd ik mijn mensen, middelen en processen veilig? 

Bij Nedap Security Management helpen we deze organisaties door hoogwaardige technologie voor fysieke toegangscontrole te ontwikkelen. Om onze klanten een volledige oplossing te kunnen bieden, werken wij samen met andere gelijkgestemde bedrijven in onze sector. Deze technologiepartners zijn specialisten op hun eigen gebied en vullen onze eigen toegangscontroleoplossing AEOS aan. Wij stellen onze technologiepartners in staat integraties te bouwen tussen hun systemen en AEOS via ons Technology Partner Program (TPP). Op deze manier kan de klant profiteren van een complete beveiligingsoplossing die is gebouwd door meerdere specialisten zoals wij. 

In de afgelopen jaren hebben we het aantal integraties dat we via onze TPP hebben gerealiseerd, aanzienlijk vergroot. Hoewel het grootste deel van het eigenlijke ontwikkelingswerk door deze partners wordt gedaan, kost het ons nog steeds veel tijd en moeite om hun ontwikkelingswerk te initiëren en te ondersteunen. Wij streven ernaar deze ontwikkelingsprocessen te verbeteren, met als uiteindelijk doel betere integraties te realiseren op een snellere, meer moeiteloze manier. 

Tijdens deze stage zal jij gaan kijken naar hoe we dit proces kunnen optimaliseren. Het doel is om de hoeveelheid tijd en moeite die we momenteel besteden aan het realiseren van nieuwe integraties tot een minimum te beperken. Kortom: jouw creativiteit kan een enorme impact hebben op Nedap en onze technology partners!