Overslaan en naar de inhoud gaan

HBO Finance Traineeship

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO
Locatie: Meerdere locaties
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga verder naar solliciteren bij Moongro

Ervaring opdoen bij de grote financiële merken, opleidingen volgen én gericht werken aan de vaardigheden die jou als professional waardevol en onderscheidend maken. Dat is het nieuwe HBO Finance Traineeship. Schrijf je nu in voor het meest complete en ambitieuze leer- en werktraject van financieel Nederland en breng je carrière supersnel uit de startblokken!

De snelle, digitale wereld van nu vraagt veel van financieel professionals. Uitstekende vakkennis bijvoorbeeld. En een combinatie van professional, social en digital skills. In het HBO Finance Traineeship worden de vakinhoudelijke financiële opleidingen samengebracht met een gericht competentie- en vaardigheidsprogramma, dat erop gericht is om jou als financieel professional een voorsprong te geven waar je je hele carrière van profiteert!

Financiële opleidingen volgen

Binnen het Finance Traineeship volg je de (wettelijk verplichte) opleidingen die je nodig hebt om je vak te kunnen uitoefenen. Daarnaast kun je ook verdiepende (vakspecialistische) opleidingen doorlopen. Wat je ook kiest, verwacht uitdagende inhoud, deskundige begeleiding en laatste tools op het gebied van e-learning en adaptief leren!

Skills die jou als professional meer waard maken

De opleidingen zijn nog maar het begin. Als trainee ga je aan de slag met de vaardigheden en competenties die van jou een complete en waardevolle professional maken. Wat dacht je van training in de populaire Agile-methodiek, een cursus om als een pro te leren werken met Excel en een vaardigheidsprogramma op het gebied van probleemoplossend vermogen, communicatie en presenteren? Get ready, want het zit er allemaal in!

Werkervaring opdoen en ontdekken wat bij je past

Als Finance trainee ga je al snel werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Dat zijn allemaal landelijk bekende topmerken in de financiële dienstverlening. Een definitieve richting hoef je nog niet te kiezen: het traineeship is juist bedoeld om je te laten kennismaken met de verschillende financiële vakgebieden en de mogelijkheden die jij daarbinnen hebt. Je bouwt een netwerk en relevante werkervaring op, terwijl je de tijd hebt om uit te zoeken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Dit kun je verder verwachten

  • Een ontwikkelplan dat wordt toegesneden op jouw kwaliteiten en ambities
  • Persoonlijke begeleiding van een ervaren manager
  • Regelmatig masterclasses, (kennis-)events en natuurlijk ook ontspannende borrels met je collega’s
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Wat moet je in huis hebben om te kunnen deelnemen?

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Rijbewijs B
  • Een flexibele houding
  • De ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen

Solliciteren?

Als jij je kunt herkennen in dit profiel en klaar bent voor een uitdaging, neem dan contact op met Noortje Smits via mail: noortje.smits@moongro.com of bel +31 (0)20 22 655 04 voor meer informatie over de verschillende functies die beschikbaar zijn. Wij willen jou namelijk graag leren kennen!

Ga verder naar solliciteren bij Moongro

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Verpleegkundigen gezocht in de strijd tegen Corona

Alle richtingen

Moongro - Nederland

In de strijd tegen Corona heeft de GGD ons gevraagd om op wekelijkse basis verpleegkundigen aan hen voor te stellen die beschikbaar zijn en willen helpen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en besmette personen zo goed mogelijk op te vangen en te helpen.