Overslaan en naar de inhoud gaan

HBO Finance Traineeship

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO
Locatie: Meerdere locaties
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga verder naar solliciteren bij Moongro

Ervaring opdoen bij de grote financiële merken, opleidingen volgen én gericht werken aan de vaardigheden die jou als professional waardevol en onderscheidend maken. Dat is het nieuwe HBO Finance Traineeship. Schrijf je nu in voor het meest complete en ambitieuze leer- en werktraject van financieel Nederland en breng je carrière supersnel uit de startblokken!

De snelle, digitale wereld van nu vraagt veel van financieel professionals. Uitstekende vakkennis bijvoorbeeld. En een combinatie van professional, social en digital skills. In het HBO Finance Traineeship worden de vakinhoudelijke financiële opleidingen samengebracht met een gericht competentie- en vaardigheidsprogramma, dat erop gericht is om jou als financieel professional een voorsprong te geven waar je je hele carrière van profiteert!

Financiële opleidingen volgen

Binnen het Finance Traineeship volg je de (wettelijk verplichte) opleidingen die je nodig hebt om je vak te kunnen uitoefenen. Daarnaast kun je ook verdiepende (vakspecialistische) opleidingen doorlopen. Wat je ook kiest, verwacht uitdagende inhoud, deskundige begeleiding en laatste tools op het gebied van e-learning en adaptief leren!

Skills die jou als professional meer waard maken

De opleidingen zijn nog maar het begin. Als trainee ga je aan de slag met de vaardigheden en competenties die van jou een complete en waardevolle professional maken. Wat dacht je van training in de populaire Agile-methodiek, een cursus om als een pro te leren werken met Excel en een vaardigheidsprogramma op het gebied van probleemoplossend vermogen, communicatie en presenteren? Get ready, want het zit er allemaal in!

Werkervaring opdoen en ontdekken wat bij je past

Als Finance trainee ga je al snel werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Dat zijn allemaal landelijk bekende topmerken in de financiële dienstverlening. Een definitieve richting hoef je nog niet te kiezen: het traineeship is juist bedoeld om je te laten kennismaken met de verschillende financiële vakgebieden en de mogelijkheden die jij daarbinnen hebt. Je bouwt een netwerk en relevante werkervaring op, terwijl je de tijd hebt om uit te zoeken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Dit kun je verder verwachten

  • Een ontwikkelplan dat wordt toegesneden op jouw kwaliteiten en ambities
  • Persoonlijke begeleiding van een ervaren manager
  • Regelmatig masterclasses, (kennis-)events en natuurlijk ook ontspannende borrels met je collega’s
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Wat moet je in huis hebben om te kunnen deelnemen?

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Rijbewijs B
  • Een flexibele houding
  • De ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen

Solliciteren?

Als jij je kunt herkennen in dit profiel en klaar bent voor een uitdaging, neem dan contact op met Noortje Smits via mail: noortje.smits@moongro.com of bel +31 (0)20 22 655 04 voor meer informatie over de verschillende functies die beschikbaar zijn. Wij willen jou namelijk graag leren kennen!

Ga verder naar solliciteren bij Moongro

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Financial accountant (32-40 uur per week)

Banking / Finance

Moongro - Amsterdam

Startdatum: 02 november 2020

Onze partner is een internationaal advieskantoor, marktleider op het gebied van commerciële strategie, digitalisering en pricing. Zij helpen hun klanten bij het versnellen en duurzaam ontwikkelen van hun omzet- en winstgroei. Al 35 jaar werken zij voor de bekendste organisaties wereldwijd, met meer dan 1,500 professionals in 38 kantoren. Ze leveren messcherpe adviezen met meetbare resultaten en blijven dicht bij onze kernwaarden rond integriteit, ondernemerschap en meritocratie. Ze innoveren continu om onze leidende positie in de markt te behouden.

Onze partner groeit internationaal in rap tempo en hun kantoor in Amsterdam groeit mee. Met een groei van rond de 20% elk jaar zijn ze nu een kantoor van meer dan 50 professionals. Om deze groei te kunnen faciliteren zijn we op zoek naar versterking van het financiële team.

Aanmelden tot en met

Project Analist Traineeship

Engineering / Techniek, Management, Banking / Finance, Consulting

Moongro - Rotterdam

Onze partner zoekt een talent dat verder wil gaan dan een adviesmodel. Een tender houdt bij hun in dat we ook daadwerkelijk participeren in de aanbesteding. Groen licht betekent project delivery. Dat betekent dat wat ze zeggen te kunnen, ook doen. 

Bij onze partner werken ze aan een nieuw model voor project delivery. Zij onderscheiden zich van ingenieursbureaus, project managers en consultancybureaus omdat zij zelf meedoen aan een tender of risicodragende partner zijn in een infrastructureel of bouwproject. 

Zij geloven dat slim management waarde toevoegt. Daar geloven ze zo sterk in dat ze participeren vanaf de opzet van een aanbesteding - en soms zelfs de kar trekken door een inschrijving te initiëren. Als risicodragende partij staan ze middenin de projecten en daarmee zijn ze één van de eerste van Nederland. 

Project delivery kost durf, professionaliteit en een beetje flair. Je hebt waarschijnlijk het ene heel veel, het andere voldoende, maar moet nog wel werken aan één van de de drie. 

Onze partner is bereid te investeren in talent. Ze willen dat je je gaat ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Want alleen wie gelooft in zichzelf en wat hij zegt, kan het ook werkelijk uitvoeren. 

Aanmelden tot en met

Basisarts

Alle richtingen

Moongro - Landelijk

Vanwege de COVID-19 pandemie zoekt de GGD, op landelijke basis, (basis) artsen om de huidige teams van artsen en verpleegkundigen infectieziektebestrijding te versterken. Je bent als arts, samen met een arts infectieziektebestrijding, verantwoordelijk voor de afhandeling van met name Covid-19 meldingen, de coördinatie van bestrijding bij Covid-19 uitbraken in instellingen en de informatievoorziening van het publiek. Je ondersteunt inhoudelijk de infectieziekteverpleegkundigen in hun werkzaamheden. Je draait (op termijn) mee in telefonische bereikbaarheidsdiensten in weekend en avonduren.