MACH traineeship sales & marketing | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

MicrosoftMACH traineeship sales & marketing

Aanmeld Deadline 17-03-2014
Startdatum 01-09-2014
Richting

Marketing

Communicatie

Techniek

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
17-03-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Marketing

,

Communicatie

,

Techniek

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Amsterdam
Startdatum:
01-09-2014
17-03-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Traineeships van Microsoft

Wat jij kunt laten zien

MACH staat voor Microsoft Academy of College Hires: een tweejarig traineeship om toptalent van over de hele wereld uit te laten groeien tot commerciële professionals. Als trainee krijg je vanaf jouw eerste dag een volwaardige plek binnen een afdeling die past bij jouw kwaliteiten en interesses. Gedurende het tweede jaar richt je je op jouw loopbaan na het traineeship.

Het MACH-programma biedt je een gerichte opleiding en speciale begeleiding om jouw talenten en kwaliteiten optimaal te ontwikkelen. Dat vraagt om een ondernemende houding. Wij verwachten dat je verschillende trainingen volgt om je eigen kennis en kwaliteiten te verbeteren. Je moet out-of-the-box kunnen denken. Ook is het belangrijk dat je over de grenzen van je eigen vakgebied heen durft te kijken en open staat voor vernieuwing. We vragen nogal wat, maar daartegenover staat een bijzonder interessant aanbod. Als trainee kom je in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied. Elke dag voel je de dynamiek van een wereldwijde technologische marktleider en geef je vorm aan de Nederlandse invulling daarvan.

Wat wij laten zien - Wij laten zien dat onze technologie ambities kan waarmaken. Je krijgt alle ruimte om je professionele en persoonlijke talenten verder te ontwikkelen. MACH is een sterk internationaalgericht programma. De wereld is jouw klaslokaal en je maakt deel uit van de internationale en sterk groeiende MACH-community. Je kunt dus putten uit de expertise van collega’s overal ter wereld en je neemt deel aan wereldwijde meetings en workshops met talenten uit tientallen andere landen. Dus wil jij jouw carrière een vliegende start geven, laat 't dan zien in ons MACH-programma!

Microsoft gelooft in de kracht van een inclusieve organisatie. En daarom besteden we extra aandacht aan de instroom van mensen met een auditieve, visuele en lichamelijke beperking. Zo ook in ons MACH programma. Wij zoeken startende talenten, hoogopgeleide (HBO+) werknemers met ambitie!

Microsoft is een levendige werkplek met inspirerende collega’s. Onze technologie verbindt ons met elkaar en de wereld en stelt je in staat om overal te werken. Bij Microsoft kijken we niet naar aanwezigheid, maar naar resultaten. Je krijgt de ruimte om zelf te bepalen hoe, waar en wanneer je werkt. Je krijgt dit vertrouwen vanaf het eerste moment dat je bij ons aan de slag gaat. En de ruimte om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij als organisatie ook. Wij zijn niet alleen het grootste softwarebedrijf ter wereld dat zich richt op de consumenten én de zakelijke markt, we zijn ook uitgeroepen tot een Great Place to Work. Nieuwsgierig waarom? Check onze inzending van afgelopen jaar via deze link: http://www.microsoft.com/netherlands/gptw/

Lees meer

Wat neem jij mee?

Je passie voor technologie.
Je inzet, enthousiasme en ondernemende houding.
Je gemak om samen te werken.
Je creativiteit en open houding.
Je intelligentie.
Je lef: jij bent niet bang om fouten te maken en daarvan te leren.

Lees meer

Wat vragen wij?

Je bent een getalenteerde HBO’er of Academicus met de ambitie om een commerciële professional te worden.
Je wilt jezelf in een hoog tempo ontwikkelen.
Je hebt maximaal 18 maanden werkervaring.

Lees meer

De selectieprocedure

De vacature staat tot en met 17 maart 2014 online.
Maart en april staan in het teken van cv, telefonische screening en de interviews.
Eind april wordt de cognitieve test afgenomen en 8 en 15 mei vinden de assesmentdagen plaats.
Eind mei is bekend welke kandidaten als trainee zullen starten per 1 september 2014.

Aangezien je binnen ons traineeship op een bepaalde functie start, zullen wij ons hier gedurende het selectietraject op richten. Deze focus wordt gedurende de interviews en de assessmentdagen aangebracht zodat uiteindelijk de juiste match kan worden gemaakt op functie, kandidaat en manager. Je kunt denken aan het volgende type functies: accountmanager, solution sales, sales excellence, marketeer en business development rollen.

Lees meer

Jezelf laten zien?

Upload cv en motivatie in het Engels (aangezien je maar 1 document kunt uploaden deze graag samenvoegen)
Klik op de onderstaande sollicitatie button.

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/microsoftnlyoungtalent

Lees meer

Werken bij Microsoft

Branche
Telecom / IT
Aantal landen
113
Hoofdkantoor Holland
Schiphol
Medewerkers buitenland
90000
Medewerkers NL
900