Overslaan en naar de inhoud gaan

Application Consultant

Bedrijf: Lime Technologies
Richting(en): IT / ICT, Engineering / Techniek |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 09 januari 2023
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Lime Technologies
werken-bij-Lime Technologies

 

Ben jij op zoek naar de uitdaging van je leven? Wil jij een van de eerste en belangrijkste teamleden worden van het Nederlandse team van Lime? Een stempel drukken en je naam in de geschiedenisboeken zetten?

Lime is een succesvol en op Nasdaq genoteerd internationaal softwarebedrijf dat CRM-oplossingen ontwikkelt, verkoopt en implementeert. We hebben een winstgevende groei laten zien van startup tot een van de grootste leveranciers op CRM-gebied op de Scandinavische markten. Nu is het tijd voor ons om verder te gaan dan de Scandinavische landen en onze ervaring en succes naar de Nederlandse markt te brengen. Ons fantastische nieuwe sales team van drie in Utrecht is nu op zoek naar wat backup. Dit is waar jij om de hoek komt kijken!

Bouw de toekomst voor onze klanten

Als Application Consultant ga je aan de slag met het programmeren en personaliseren van Lime, naar behoefte van de klant met unieke workflow en de nodige integraties. Lime CRM is een platform met oneindig veel mogelijkheden voor de klant. Afhankelijk van de behoefte en manier van werken van de eindgebruiker kan het alle kanten op! Jouw taak omvat alles van het creëren van integraties met andere IT-systemen tot aan het coderen van een specifieke oplossing in ons eigen systeem.  Als consultant binnen Lime beweeg je je door verschillende programmeertalen, integraties en API’s. Er is geen einde aan alle spannende uitdagingen die je zal tegenkomen binnen je eigen projecten.

Om een fantastische Application Consultant te kunnen zijn, moet je een liefhebber zijn van coderen. Maar maak je geen zorgen, we verwachten niet dat je nu al een expert bent voordat je begint – je leert gaandeweg!

Je dagen zullen niet enkel draaien om coderen. Het is een verdeling van 75/25 tussen programmeren en project-management. Je werkt vanuit kantoor, maar je hebt constant contact met de klant. De ene dag ben je bezig met het personaliseren van het systeem voor deklant in Python of JavaScript. De volgende dag ligt je focus op het beheren van integraties via REST API of het beheren van een SQL-database.

We denken dat jij:

  • Een relevant academisch diploma hebt in IT, Engineering, System Science of iets vergelijkbaars. (Je kunt je aanmelden voor het traineeprogramma tijdens je laatste studiejaar en tot twee jaar na je voltooide opleiding)
  • Technisch nieuwsgierig bent en de basis van programmeren onder de knie hebt
  • Klant en gebruiker centraal zet
  • Een basiskennis hebt van verschillende organisatorische workflows en processen
  • Een ondernemende mentaliteit hebt en je wordt enthousiast van helpen bij het opstarten van Lime op de Nederlandse markt
  • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt
  • Een rijbewijs hebt

Het Trainee Programma

Met ons European Trainee Program beloven we je een unieke kans om je carrière als afgestudeerde een vliegende start te geven. Met een leuk en zeer divers trainingsprogramma en uitdagende projecten garanderen we een steile leercurve.

Het Trainee Programma begint met vier weken op ons hoofdkantoor in Lund, Zweden. Samen met alle nieuwe trainees van onze verschillende vestigingen krijg je intensieve trainingen en een opleiding, maar ook voldoende tijd voor teambuilding en leuke activiteiten. Na de introductie ga je terug naar je lokale kantoor en ga je aan de slag met alles wat je hebt geleerd. Door de loop van het jaar zul je samen met de traineegroep nog meer training krijgen. Het traineejaar wordt afgerond met een lokaal feest samen met je traineegroep. Dit om te vieren dat je nu een volwaardige Application Consultant bij Lime bent!

Het traineeprogramma start op 9 januari 2023. De uiterlijke datum voor aanmelding is 18 november.

Klinkt het als een leuke uitdaging?

Afgezien van het bovenstaande, beloven we je een stijle leercurve en mooie mogelijkheden; hoe vaak krijg je de kans om een ​​gloednieuw kantoor op te starten?

Kortom, een schitterende start van je carrière!

We kijken uit naar je sollicitatie! Mocht je willen uitblinken, stuur dan een motivatiebrief mee! We vragen je in het Engels te solliciteren.

Ga naar de website van Lime Technologies

Andere vacatures

werken-bij-Lime Technologies
Aanmelden tot en met

Junior Account Manager

IT / ICT, Sales, Marketing / Product Management / Brand Management

Lime Technologies - Utrecht

Startdatum: 09 januari 2023

Word je ook enthousiast van het verkopen van vette (tech) producten, met een groep gezellige en slimme teamgenoten? Realiseer je je ook dat sales en business development spannende en interessante onderwerpen zijn? Zo ja, dan ben jij dé Account Management Trainee die we zoeken!

Junior Account Manager
werken-bij-Lime Technologies
Aanmelden tot en met

Technical Project Manager

IT / ICT, Engineering / Techniek

Lime Technologies - Nederland

Startdatum: 09 januari 2023

 
Technical Project Manager
werken-bij-Lime Technologies
Aanmelden tot en met

Creative Fullstack Developer

IT / ICT

Lime Technologies - Utrecht

Lime Go is a Swedish CRM system and a smart sales tool for small- and medium-sized businesses. Currently, we have 1600 customers across Sweden, Norway & Denmark, and our end goal is to become the obvious CRM choice for ambitious companies in Europe.

Creative Fullstack Developer