Overslaan en naar de inhoud gaan

KPN IT Young Talent Program

Bedrijf: KPN
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland, Randstad
Startdatum: 18 mei 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Als IT Young Talent helpen we je met jouw ontwikkeling, zodat je kunt groeien van technisch toptalent naar doorgewinterde professional die zowel KPN als zichzelf toekomstbestendig maakt.

 

Hoe

Door complexe IT-raadsels op te lossen en daarmee het merk KPN te versterken. Als IT Young Talents werk jij als een van de eersten met de nieuwste technologieën!

Waarom

IT zit nog steeds in een stroomversnelling en daarom zoeken we IT'ers die innovaties omarmen. En vanwege ons onderscheiden traineeship bieden wij dé perfecte opstapmogelijkheid voor technisch toptalent.

Waar

IT zit overal. Maar bij KPN werk je vooral in de randstad. KPN werkt volgens het nieuwe werken, zeker in deze periode.

Met wie

Onder begeleiding van je manager, buddy en mentor schiet jouw carrière als IT-professional uit de startblokken. En uiteraard samen met diverse andere Young Talents.

Jouw rol als...

Als Young Talent wordt je onderdeel van KPN's onderscheiden Young Talent Program, wat de award heeft ontvangen voor Best Traineeship Benelux. Het IT Young Talent Program duurt in totaal drie jaar, waarin je zowel technisch als persoonlijk de diepte in gaat.

In jaar één vervul je als IT Young Talent twee opdrachten van elk zes maanden, en vanaf jaar twee vervul je een functie tot aan het einde van het programma. Gelijktijdig volg je een persoonlijk opleidingstraject (in samenwerking met De Baak). Na drie jaar stroom je vervolgens uit in de business.

Binnen het IT Young Talent Program bieden wij meerdere mogelijkheden: we hebben zowel ''hardskill'' technische plekken (Development, DevOps, Data Science) als brugfuncties, waarin je meer acteert op het snijvlak tussen de business en IT in.

 

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

WO meewerkstage Innovation Partner Scout KPN

PR / Communicatie, IT / ICT

KPN - Rotterdam

Middels events en online scouting vind je de best passende Startups en Scaleups voor innovatie vraagstukken van verschillende afdelingen binnen KPN.

Aanmelden tot en met

WO meewerkstage Cyber & Netwerk Tech scout

IT / ICT

KPN - Rotterdam

Vanuit je rol ben je in contact met de Next Gen Networks en Cybersecurity afdelingen, om zo te begrijpen waar Scaleups waarde kunnen leveren voor KPN. Dit betekent dat je nauw contact hebt met relevante afdelingen binnen KPN, hun zoekvragen doorgrondt en daar de beste partijen bij zoekt en op basis van hun feedback een eventuele samenwerking begeleidt.

Aanmelden tot en met

Stagiair Contentmanager Digital Sales

Marketing / Product Management, PR / Communicatie, Sales

KPN - Amsterdam

Als queen/ king of content ben je verantwoordelijk voor de content op kpn.com. Met 1 druk op de knop plaats je teksten die door duizenden bezoekers worden bekeken. Jouw focus? De customer journey oriënteren en bestellen.