Finance Young Talent Program

Banking / Finance
WO
KPN
Location: Den Haag
Voeg toe als favoriet

Young Talent Program Finance

Cijfers zijn voor jou een instrument voor optimale dienstverlening en een solide bedrijfsvoering. Een manier om een zo scherp mogelijke actie te lanceren of om een waterdichte businesscase te formuleren voor een product dat misschien pas over twee jaar op de markt komt. Je staat naast de business en werkt met hen samen aan de mooiste resultaten. 

Je weet dat snelle, actuele en overzichtelijke financiële stuurinformatie van essentieel belang is voor een sterke, toekomstbestendige beursgenoteerde onderneming. We kunnen immers nog zulke mooie producten en diensten maken, uiteindelijk gaat het erom of er onder de streep een robuust resultaat overblijft. Er is meer dan ooit financiële expertise nodig in alle denkbare processen; van de administratieve organisatie, pricing, forecasting, modellering, tot decision support, risk management, en control. Jouw visie op de business in combinatie met jouw finance affiniteit of achtergrond helpt KPN de beste dienstverlener te worden. 

Kortom, over de volle breedte van KPN en op ieder niveau is de finance functie van strategisch belang. Een excellente kans voor jou om je als finance professional meer en meer te profileren als business partner.

Deze steeds bredere rol van finance binnen KPN geven we vorm via ons interne programma Best in Finance. Een combinatie van een nieuwe structuur en bredere functies waarmee we optimaal anticiperen op de snel veranderende wereld. McKinsey heeft ons zelfs als High Performance Financial Organisation met een ultieme topscore gekwalificeerd. Dat vraagt om medewerkers met excellent cijfermatig inzicht en de capaciteiten om dit door te vertalen naar maximale toegevoegde waarde voor KPN én voor de markt.

Voel je vrij in ons Young Talent Programma

Als Trainee krijg je de ruimte om de weg te vinden die het best bij jou past. Lever een impactvolle bijdrage aan onze dynamische business. Voel je Vrij om zelf vorm te geven aan de start van jouw carrière! Geen vooropgesteld vastomlijnd traject, maar samen zoeken naar waar jouw potentie en mogelijkheden liggen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en het beste uit jezelf halen staat centraal.  

Ons traject bevat als basis de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke trainingen. Het zwaartepunt van het programma ligt in de eerste 2 jaar, het 3e jaar helpen we je waar jij dat nodig hebt.

In het eerste halfjaar loop je een dag mee met een monteur, in een KPN winkel en op een call center. Zo leer je direct de klant goed kennen. We laten ons leiden wat het best bij jou en bij het organisatie onderdeel past en daarom werken met een combinatie van opdrachten en functies. Wij onderscheiden ons door persoonlijk maatwerk. Je wordt begeleid in het herkennen van jouw leerpunten, in hoe je verder kunt groeien en in welke keuzemogelijkheden er zijn. En keuzes zijn er volop! 

Jouw profiel

Voor het Finance Young Talent Program zijn wij op zoek naar finance talenten die zich willen ontwikkelen tot finance professional en niet bang zijn voor veel verantwoordelijkheid. 

 • Je hebt een (bijna) afgeronde wo-master (Bedrijfs-) Economie of Bedrijfskunde in een finance variant;
 • Jouw cv laat zien dat je affiniteit hebt met cijfers en alles wat daarbij komt kijken;
 • Je bent ondernemend en creatief;
 • Tijdens je studie heb jij jezelf bewezen door relevante bijbanen, stages, nevenactiviteiten zoals commissies/bestuur, vrijwilligerswerk, buitenlandervaring of topsport;
 • Je voelt je thuis in een snel veranderende wereld en je kunt daar goed in acteren;
 • The minimal requirement to apply for this trainee program is to understand the Dutch language speaking and writing near native.

Een combinatie van deze aspecten bepaalt uiteindelijk of wij je gaan uitnodigen voor een eerste gesprek. 

Hoe verloopt het selectieproces?

 • Eerst solliciteer je via onze website door middel van een CV en een aantal vragen;
 • Vervolgens ontvang je een online assessment;
 • Daarna heb je een sollicitatiegesprek met de Graduate Recruiters van KPN;
 • Hierop volgt een 2e gesprek met een manager en collega;
 • De laatste ronde is een extern assessment;
 • Tot slot ontvang je de aanbieding

Voor vragen kun je terecht bij de Graduate Recruiters Shanne Don (shanne-don@kpn.com) en Madelon Markusse (madelon.markusse@kpn.com).

Andere mogelijkheden

Aanmelden voor

HBO/WO Meewerkstage Corporate Procurement Office

KPN
HBO & WO
Banking / Finance

Adviseur Integriteit

KPN
WO
Engineering / Techniek

Frontend Developer (AngularJS) – E-Commerce Team

KPN
HBO & WO
IT / ICT