Young Professional Webdevelopment

IT / ICT, Consulting
HBO & WO
KPN Consulting
Per 02 januari 2015
Location: Zoetermeer
Voeg toe als favoriet

Wat ga je doen als Young Professional Webdevelopment?

Als Young Professional Webdevelopment start je met een uitgebreid introductietraject. Tijdens dit traject leer je onze organisatie en je collega’s goed kennen. Je start met verschillende trainingen, onder andere op het gebied van Webdevelopment (.NET en Sharepoint) en Project- en Procesmanagement (Prince2 en ITIL). Processen, projecten en techniek zijn immers de pijlers van onze dienstverlening aan onze klanten. Gedurende het traject wordt tevens aandacht besteed aan business- en soft skills trainingen.

Al deze kennis ga je direct toepassen tijdens innovatieve opdrachten voor toonaangevende klanten uit de Top 500 van Nederland. Aan het einde van het eerste jaar heb je minstens 4 Microsoft MCTS certificaten op zak. Ter afsluiting van je Young Professionaljaar voer je samen met een aantal collega’s een praktijkgerichte case uit op het gebied van de techniek die je ook presenteert aan onze directie.

Na het eerste jaar ga je je verder specialiseren in de nieuwste technologieën. Je kunt daarbij als High Potential een vliegende start maken met onze Acceleration Tracks, waar je in korte tijd de kennis, kunde en ervaring opdoet voor de rest van je loopbaan. Zo groei je uit tot een consultant die organisaties met concrete adviezen naar een hoger niveau tilt.

Het eerstvolgende startmoment is 2 januari 2015.

Wat heb jij ons te bieden als Young Professional Webdevelopment?


Afgeronde HBO- of masteropleiding in IT;
Passie voor techniek en dan met name webdevelopment;
Aantoonbare ontwikkelervaring in bijbaan, stage of hobbymatig;
Goede communicatievaardigheden;
Helikopterview, proactief, resultaatgericht en pragmatisch;
Goede beheersing van de Nederlandse taal;
Je staat voor kwaliteit en je doet net iets meer dan afgesproken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een carrière bij hét nr 1 ICT Consultancy bedrijf. Inventief in infrastructuren en opinieleider in leidende standaarden gaan bij ons namelijk hand in hand. Je werkt samen met ervaren en professionele collega's op uitdagende opdrachten. Je vindt aansluiting bij collega's rondom jouw expertise waarbij je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling.

Je komt te werken binnen de practice NEXT. Deze is gericht op onder andere informatieontsluiting via weboplossingen en (Mobile) App Development. Op deze gebieden worden door circa 30 practice-experts proposities ontwikkeld en uitgevoerd. Daarnaast ligt een belangrijke focus op thought leadership. Oftewel actief communiceren van kennis en ervaring door middel van artikelen, blogs, productreviews en kennissessies.

Over KPN Consulting

KPN Consulting is de nummer 1 in ICT-consultancy! Wij begeleiden de top van het Nederlandse bedrijfsleven bij het implementeren van vooruitstrevende informatietechnologie. Onze expertise is gebaseerd op ervaring en we ontdoen ICT van hypes en vaagheden. We maken technologie toepasbaar. Dit levert inventieve en waardevolle toepassingen en ervaringen op.

Mensen en organisaties vinden steeds nieuwe mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, samen te werken, plezier te hebben, van elkaar te leren en zaken te doen. Het is ons vak en onze passie om hiervoor de optimale infrastructuur te bieden. We analyseren de impact van veranderingen op de business, organisatie, mensen, systemen en middelen. Onze professionals zijn herkenbaar door ervaringskennis en passie voor ICT en de menselijke maat. We zijn momenteel ruim 1100 man groot. We zien onze mensen als meer dan werknemer en investeren daar ook in. KPN Consulting stelt zich tot doel de meest aantrekkelijke werkgever te zijn voor gedreven professionals. Daarbij heeft KPN “Het Nieuwe Werken” geïmplementeerd, dit biedt mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken ten behoeve van een goede work/life balance. Daarnaast organiseren we ook dingen als de donderdagmiddagborrel, een nieuwjaarsfeest en het jaarlijkse strandfeest, gewoon omdat we dat leuk vinden.

Interesse?

Herken jij je direct in bovenstaand profiel? Reageer dan voor 22 oktober en stuur jouw sollicitatie met CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Madelon Markusse op 06-13792302, madelon.markusse@kpn.com

Andere mogelijkheden

Aanmelden voor

Young Professional Cloud (Zoetermeer)

KPN Consulting
HBO & WO
IT / ICT
Aanmelden voor

Young Professional Datamanagement

KPN Consulting
HBO & WO
Consulting, IT / ICT, Engineering / Techniek
Aanmelden voor

Security Officer ICT - Groningen

KPN Consulting
HBO & WO
IT / ICT