Young professional Project Management | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

KPN ConsultingYoung professional Project Management

Aanmeld Deadline 22-10-2014
Startdatum 02-01-2015
Richting

IT

Consulting

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Apeldoorn
Deadline:
22-10-2014 (Over Verstreken)
Richting:

IT

,

Consulting

Niveau:
WO
Locatie:
Apeldoorn
Startdatum:
02-01-2015
22-10-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Traineeships van KPN Consulting

Beschrijving

Als Young Professional start je in een eenjarig programma: het Young Professionaltraject. Deze duurt een jaar en is een goede mix van trainingen, cursussen en praktijkervaring bij de klant. Gedurende het traject maak je op een leuke en prettige manier kennis met het ‘werkende’ leven. Als Young Professional start je met een uitgebreid en geheel verzorgd introductietraject van drie weken, waarna je direct inzetbaar bent. Tijdens dit traject krijg je verschillende vakinhoudelijke, business- en soft skills trainingen en workshops. In deze korte en intensieve periode leer je onze organisatie en je collega’s goed kennen en weet je een netwerk op te bouwen waar je de rest van je carrière profijt van hebt.

Alle kennis die je tijdens deze introductie hebt opgedaan, ga je direct toepassen bij onze klanten in projecten waar jij de schakel tussen business en ICT zult zijn. KPN Consulting werkt samen met de 400 grootste bedrijven van Nederland zoals Shell, Nuon, Rijkswaterstaat, NS en ING. Bovendien stippel je samen met een persoonlijke coach een carrièreplan uit aan de hand van jouw kennis, ervaring en ambitie. Gedurende het jaar volg je naast je projecten nog enkele trainingen. Ter afsluiting van het traject voer je samen met je Young Professionalcollega’s een praktijkgerichte case op het gebied van Project Management uit, welke je presenteert aan onze directie.

Na het eerste jaar ontwikkel je je verder in de richtong van richting Project Management. Heel ambitieus? Dan kun je een versnelde groeicurve doormaken door als High Potential door te stromen naar een vervolgopleidingstraject, waar je in korte tijd de kennis, kunde en ervaring opdoet voor de rest van je loopbaan. Dit geeft je de mogelijkheid om uit te groeien tot een gewaardeerde consultant die organisaties met concrete adviezen naar een hoger niveau tilt.

Lees meer

Wat heb jij ons te bieden

- Afgeronde masteropleiding in ICT, Bedrijfskunde, of een Bèta studierichting;
- Aantoonbare affiniteit met en kennis van ICT;
- Goede communicatievaardigheden;
- Helikopterview, proactief, resultaatgericht en pragmatisch;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Je staat voor kwaliteit en je doet net iets meer dan afgesproken.

Lees meer

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een carrière bij de nummer 1 in ICT-consultancy. Daarbij horen natuurlijk dingen als een marktconform salaris, een leaseauto, een telefoon, laptop, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel belangrijker vinden wij het echter om jou de kans te bieden je te ontwikkelen en verder te groeien, zodoende denken we met je mee in een persoonlijk ontwikkelplan en heb je bij ons goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Daarnaast bieden wij jou een carrière bij dé kennisleider in ICT. Inventief in infrastructuren en opinieleider in leidende standaarden gaan bij ons namelijk hand in hand. Je werkt samen met ervaren en professionele collega's op uitdagende opdrachten. Je vindt aansluiting bij collega's rondom jouw expertise waarbij je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling.

In deze functie kom je te werken voor onze Business Unit Noord Oost en kom je terecht bij onze klanten in het noorden en oosten van het land.

Lees meer

Over KPN Consulting

KPN Consulting begeleidt de top van het Nederlandse bedrijfsleven bij het implementeren van vooruitstrevende informatietechnologie. Onze expertise is gebaseerd op ervaring en we ontdoen ICT van hypes en vaagheden. We maken technologie toepasbaar. Dit levert inventieve en waardevolle toepassingen en ervaringen op.

Mensen en organisaties vinden steeds nieuwe mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, samen te werken, plezier te hebben, van elkaar te leren en zaken te doen. Het is ons vak en onze passie om hiervoor de optimale infrastructuur te bieden. We analyseren de impact van veranderingen op de business, organisatie, mensen, systemen en middelen. Onze professionals zijn herkenbaar door ervaringskennis en passie voor ICT en de menselijke maat.

We zien onze mensen als meer dan werknemer en investeren daar ook in. KPN Consulting stelt zich tot doel de meest aantrekkelijke werkgever te zijn voor gedreven professionals. Daarbij heeft KPN “Het Nieuwe Werken” geïmplementeerd, dit biedt mogelijkheden om een work/life balance te vinden die bij jou past. Daarnaast organiseren we ook dingen als de donderdagmiddagborrel, een nieuwjaarsfeest en het jaarlijkse strandfeest, gewoon omdat we dat leuk vinden.

Lees meer

Interesse?

Herken jij je direct in bovenstaand profiel? Reageer dan voor 22 oktober en stuur jouw sollicitatie met CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Madelon Markusse 06-13792302 of op madelon.markusse@kpn.com

Lees meer

Werken bij KPN Consulting

Branche
Consultancy
Telecom / IT
Hoofdkantoor Holland
Zoetermeer
Medewerkers NL
1100