IT Management Traineeship | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

KPN ConsultingIT Management Traineeship

Aanmeld Deadline 22-10-2014
Startdatum 02-01-2015
Richting

IT

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Zoetermeer
Deadline:
22-10-2014 (Over Verstreken)
Richting:

IT

Niveau:
WO
Locatie:
Zoetermeer
Startdatum:
02-01-2015
22-10-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Traineeships van KPN Consulting

Het IT Management Traineeship

Je bent een assertieve starter met je Master op zak. Je staat te trappelen om het bedrijfsleven te overtuigen van je talenten en bent gedreven om bij de absolute top te horen. Ontwikkelingen in de IT dienstverlening vind je boeiende materie. Daarom werk jij straks als Management Trainee bij KPN Consulting. Vandaag high potential? Binnen de kortste tijd groei jij uit tot een beslisser binnen onze organisatie!

Solliciteer vòòr 1 juni voor het traineeship dat start op 1 augustus 2014!

Lees meer

Jij in de rol van Management Trainee

Je maakt deel uit van een select team dat onder begeleiding van het hoger management wordt voorgesorteerd voor een sturende rol binnen KPN Zakelijke Markt. Je ontdekt in 18 maanden de veelzijdigheid van onze IT dienstverlening, maar vooral ook je eigen talenten en toegevoegde waarde. Je vervult opdrachten binnen verschillende disciplines van onze organisatie. Doordat je een stevig intern netwerk opbouwt, pak je de kans om zelf leidend te zijn in de invulling van je traineeship.

Je start met een uitgebreid introductietraject van een maand met meerdere cursussen als ITIL, PRINCE2 en Presenteren. Na een maand vervul je binnen KPN Zakelijke Markt achtereenvolgens 3 opdrachten van ongeveer 6 maanden. Uiteraard aangevuld met meer trainingen (zoals verandermanagement) en intervisie-sessies. Je krijgt te maken met (inter)nationale klanten en partners van KPN, zoals ING, NS, Rabobank, IBM, diverse Ministeries, Achmea en Microsoft.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een topperformer met ambitie! In dit maatwerk traineeship pak jij elke kans die je krijgt om het beste uit jezelf te halen. Door je overtuigingskracht krijg je mensen met je mee. Projecten blijven bij jou niet bij vage plannen. Door je resultaatgerichte instelling innoveer, ontwikkel en implementeer je jouw opdrachten met als doel het best mogelijke resultaat. Je hebt:

  • het VWO afgerond en beschikt over een universitair Masterdiploma op het gebied van IT, Bedrijfskunde of Techniek
  • aantoonbare affiniteit met IT
  • een bovengemiddeld vermogen van systematisch denken
  • behoefte aan afwisseling en een snelle ontwikkeling
Lees meer

Wat bieden wij jou?

Kansen! Jij krijgt de kans te maximaal ontwikkelen en snel verder te groeien. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen! Je manager denkt met je mee bij het opstellen en naleven van een persoonlijk ontwikkelplan. Ook je inhoudelijke begeleiding is in goede handen. Je krijgt bij elke opdracht, een inhoudelijk begeleider aangewezen. Je werkt nauw samen met je collega-trainees. Je daagt elkaar uit en kunt bij elkaar terecht. Natuurlijk zijn een marktconform salaris, een leaseauto, laptop, telefoon, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij de functie van Management Trainee inbegrepen.

NB. In het First Employers 2013 onderzoek van Memory Magazine is KPN uitgeroepen tot 1 van de 5 beste werkgevers in de IT/Telecom branche om je loopbaan te starten.

Lees meer

Over KPN Zakelijke Markt

KPN Zakelijke Markt is marktleider in het ontwerpen, implementeren en beheren van vooruitstrevende IT infrastructuur diensten. We zorgen dat onze klanten altijd en overal op een veilige manier over hun bedrijfsinformatie kunnen beschikken. Daarom heeft ons werk vaak een grote maatschappelijke impact.

We zien onze mensen als meer dan werknemer en investeren daar ook in. KPN Zakelijke Markt stelt zich tot doel een aantrekkelijke werkgever te zijn voor gedreven professionals. Daarbij heeft KPN “Het Nieuwe Leven en Werken” geïmplementeerd. Dit biedt mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken ten behoeve van een goede work/life balance.

Lees meer

Meer informatie of solliciteren?

Ben jij de management trainee die wij zoeken? Upload dan vòòr 1 juni 2014 jouw motivatie en cv. Klik op 'Lees Meer & Aanmelden'!

Lees meer

Werken bij KPN Consulting

Branche
Consultancy
Telecom / IT
Hoofdkantoor Holland
Zoetermeer
Medewerkers NL
1100